Kim korkar kilolardan ;)

Gunaydin kizlar
Atamizi saygi ve ozlemle aniyorum
Sabh tarti beni de sevindirdi gecen hafta pazartesi 70.400 idim.sabh 68,600 1,800kg gitmis ki regl donemindeyim
Sanh7h de
Limonlu su
Bi kase gevrek

desene kilolarımız çok yakınn

çok pis çekişme olacak gibiiiiiii

günaydın kızlarrr iyi haftalar dilerim :)
c.tesi pazar yoktum ama menümü aksatmadımyubbiii : ): )
bugünkü kahvaltım , ekmeğimi düşürdüm önceden 2 dilim yiyordum artık 1 : : )
1 dilim ekmek , 1 dilim beyaz peynir ( peynirim bitince lor alacağım bende ) maydanoz , domates , yarım salatalık , şekersiz rezene çayı :) :=)

günaydın arkadaşlar
soyacığım teşekür ederim tavsiyelerin için
sorularım var sabahları yogurtlu müsli yemek istiyorum sence uygunmudur
fırından aldığım ekmek yuvarlak dilimli oluyor beyaz ekmek gibi degil şekli ,bu yuvarlak ekmek dilimleri uzun büyük oluyor 1 dilim mi 2 dilim mi diyeceğim bi türlü çözemiyorum beni aydınlatırsan sevinirim yanlış yapmak istemiyorum.

Ulu Önder Atatürk'ü özlem, sevgi, saygı ve şükranlarımızla anıyorum...
Bugünümüzü, dünümüzü ve yarınımızı bize veren yüce insan..
Hep dediğim gibi Allah'a şükür; Atatürk'e teşekkür ederim..

Günaydın Kızlar,

Hafta sonu bayaa uğraştım internete girebilmek için fakat tablette sorun vardı giremedim.. Cep telefonuma uygulama yüklemiştim ama o da sorun çıkardı.. En sonunda dellendim girmedim ))

Tartı beni sevindirmedi çünkü pil bulamadım ))
Ama sizin kilo kayıplarınızı okuyunca öyle mutlu oldum ki anlatamam
Bana güvendiğiniz için teşekkür ederim
Umarım sizi yanıltmam hiç bir zaman

Pazar günü benim için çok zorlu geçti
Sabah aileyle kahvaltı vardı, masada olan çeşitleri yazmayacağım
Sadece yediklerimi yazacağım

Kahvaltı (11:00)
1 yk menemen
1/2 haşlanmış yumurta
salatalık
1/4 simit

Öğlen (14:00)

İşte en zoru buydu çünkü annem aşure yaptı... Aşureyi sıcak yemeyi çok severim.. Geçen sene 4 tas yedim söylemesi ayıptır ))) Bu sefer diyete sırf aşure yememek için başladım zaten )) Bizimkiler aşure yemem için çok baskı yaptı.. Öğle yemeği yeme aşure ye dediler, en azından yarım kase ye dediler, dediler de dediler anlayacağınız...
Ben de şöyle bir şey yaptım, tavsiye ederim ))

2 yk nar
1 kivi
1 yk kırık ceviz
1 yk kırık fındık
1 çk tarçın

bunları karıştırıp yedim onlar aşure yerken.. Muhteşem oldu.. Tavsiye ederim, hem doyurucu hemde tatlı ihtiyacınızı inanılmaz derece de karşılıyor...

Akşam (18:30)
2 adet fırında yağsız tavuk baget
1 yk yoğurtlu köz patlıcan (yağsız)
1 yk barbunya
1 kase çorba

Gece hiç acıkmadım, sadece yeşilçay içtim o kadar...

Bu sabah klasik kahvaltımı yaptım yine..
Lor, 1 dl çavdar ekmeği, dereotu, çeri domates

Günaydın canım,
Eğer çok acıkmış hissediyorsan sabahları 1 dilim yiyebilirsin
Ama öğlen yarım dilim tüket..
Akşam ise yeme ))

of soyaaaa

aşura varya çok seviyorum cuma annem yapacak bende bakalım önümüzdeki hafta yapacağımm

nasıl olacak bilmiyom

Eveeet,

Gelelim size
Menülerinize, kilo kayıplarınıza, iradenize, öğrenme arzunuza hayranım arkadaşlar...
Ben çok şanslı bir insanım gerçekten..
Geçen sefer topik açtığımda da sayfama gelen arkadaşlar gerçekten bu işe gönül koymuş, iradesi güçlü arkadaşlardı şimdi de öyle..
Sizin gibi insanlarla bir arada diyet yapmak gerçekten mutluluk verici ))

Yorumlarımı tek tek yapmayayım dedim, topluca geçeceğim

Kahvaltı da müsli, cornflex tarzı şeyler yiyebilirsiniz... Sadece kalori, sodyum ve şeker bakımından düşük, vitamin, minarel vb bakımından güçlü olmasına dikkat edin.. Süt yada yoğurtla karıştırabilir, içine meyve doğrayabilirsiniz.. Şeker içeren tarzda musli/cornflex kullanmayın..

Lor peyniri bulamayan arkadaşlar, dil peyniri alınız lütfen..

En güzel kiloyu regl döneminizde kaybedersiniz, o yüzden bu dönemde spora daha fazla önem verin ama spor süreniz 1 saati kesinlikle aşmasın..

Öğünlerinizi atlamayın, "karnım aç değil" diyerek az yemeyin... Her zaman tükettiğiniz porsiyonlarda tüketmeye özen gösterin.. Ya da öğününüze mümkün olduğunda çiğ sebze ekleyin.. Aksi halde bir süre bir anda açlık hisseder ve yeme dürtünüze engel olamazsınız..

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,
İşimin başına döneceğim ama gözün burda
Atladığım birşey varsa yazarsınız
Sevgiler

1 su bardağı makarna diyorsunuz ya bu pişmiş olacak çiğ mi bana yardımcı olursanız sevinicem

kızçeler selam :)
öğle yemeğim için işyerinde bugün evden yemek getiremedim , 1 dilim ekmek ve 1 çorba söyledim bu ikisini yedim şimdi de yeşil çay içiyorum ( tarçınlı ve limonlu ) buarada söylediğim çorba biraz fazla gibi geldi yani kapları büyüktü sanki biraz 1 tastan çok hafif az daha fazla olabilir.

merhaba arkadaşlar. sizi sadece izlemekle yetiniyorum. kurallarınıza uyamam diye çekindiğim için aranıza katılamıyorum. ben de kendi çapımda diyet yapıyorum aslında sizin yaptıklarınıza benzer şeyler benimkide. gayet ii gidiyorsunuz. merak ediyorum ilk tartı gününüz ne zaman?

Nurgülcüm,
Çorba kasen büyük olabilir problem yok, rahat ol ))
Kremalı çorba olmadığı sürece çorba da problem yaşamayız
Sevgiler

Selam Denman,

Standart bir tartı günümüz yok, isteyen istediği zaman kilosunu paylaşıyor
Zaten kilo verdikçe insanlar ister istemez kilosunu yazıyor, kilo alınca da önlem alabilmek adına hemen paylaşıp ne yapması gerektiğini soruyor.. Sadece her ay başında kaç kilo olduğumuzu ve o ay kaç kilo verdiğimizi öğreneceğiz o kadar ))

İstediğin zaman sayfamızı ziyaret edebilirsin, kapımız herkese açık fakat kurallarımıza uyma zorunluluğu var..
Hep dediğim gibi, bir kişi kural ihlali yaptığında diğer arkadaşların motivasyonlarının bozulmaması açısından kural ihlali yapan arkadaşımızla yollarımızı ayırmamız gerekiyor..

Listelerimize yada paylaşımlarımıza bakarak kendi listeni oluşturabilirsin istersen..
Aklına takılan şeyler olursa sormaktan çekinme
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…