herkese günaydın!merhaba soya yazılarını çok beğenerek okudum,kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum, söylediklerin tam benim diyet tarzım,3 haftadır da buna benzer şekilde yapmaya çalışıyorum,arada kaçamaklarımda oldu ama yine de 2,5 kilo falan verdim.belki aranıza katılırsam kaçamaklarımın önüne geçebilirim.
günaydın kızlarr :)
Sabah 7:30 da kahvaltı ettim , 1 bardak şekersiz çay , 1 dilim ekmek , 1 dilim peynir , yarım haşlanmış yumurta.
şimdi ise su içmeye başladım gün içinde 2 litreye tamamlıyorum. Buarada gece regl oldum ama yinede sabah tartıldığımda - 200 gr vermişim çok mutlu oldumm suan güncel kilom 78,80 gidecek bu kilolar :) yeni yıla daha ince olacağız inşallah hepbirlikte :) : )
Genel yorumlara geçelim şimdide,
Bulgur pilavı yemek istediğinizde,
2 yemek kaşığı bulgur pilavı yiyebilirsiniz, yanında sebze yemeği ve salata ile..
Tercih öğlen menüsü olması yönünde..
Bulgur bildiğiniz gibi kendi kendine şişmeye devam eden bir besin türü..
Çok sağlıklı bir besin o yüzden yasaklı listemizde değil..
Ama fazla tüketirseniz sizi şişirecektir, bu da tartıda canınızın sıkılmasına neden olacaktır.
Yaptığınız tüm çorbalara bulgur atabilirsiniz, pirinç eklediğiniz yemeklere (ıspanak, pırasa, kapuska vb) bulgur atabilirsiniz..
Yeni gelen arkadaşım, hoşgeldin..
Kapımız herkese açık.. Tek kuralımız kaçamak/yasaklı listemize uyman..
Bunun dışında bir problem yaşamayız ))
Ve sevgili arkadaşlarım,
Aynı tempoyla devam, muhteşemsiniz ))
1-2 tabak değil de yarım tabakla ancak doyarım,şu makarna da çok komik 1 porsiyon 3 kaşıkmış hiç yemem daha iyibana öyle 2 kaşık bulgur yetmez ki soya
ben şöle yedim mi 1-2 tabak yemem lazım
o yüzden bu süre içinde en azından yememek
benim bir alışkanlığım var;sabah önce suyumu içerim tamam,ama sonra 1su b.süt+su+kahve şeklinde kahve içiyorum tabiki şekersiz ve kahvaltımı da öğlen gibi yapıyorum,bilmiyorum yanlış mı yapıyorum acaba?kahve içmezsem kendime gelemiyorum sanki ve metebolizmamı da çalıştırıyor kahve,sence doğru mu soya?
haklısın am aç karnına sade kahve içtiğim de midem ağrıyor,bu yüzden süt katıyorum,hem de protein ihtiyacımı alırım diye düşünmüştüm kendimceKahvenin içine şeker ve süt koyma..
Bunlar Gİ oranını yükselteceği için kilo vermende zorlayıcı olur
78 kiloyum düşünüyorum bakalım kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?