Tessekur ederim canim)))söylediklerinde haklısın ama insanoğlu işte bazen unutuyoruz ister istemez koşuşturmaca içinde.
ben de sabırsızlıkla bekliyorum yarın sabahki rakamı bu da benim yüzümü güldüecek eminim.
canım benim hoşgeldim öncelikle.......
benimkiler büyüyünce inşallah bende rahat edebilirim. şimdi çok küçükler ve bana ihtiyaçları var tabii bende de sabır kalmayınca böyle çıkmaza giriyorum. bilirsin erkekler hep onlara söylemen lazım yoksa düşünmelerini beklemek sadece bizi üzüyor ve yoruyor. bende kesinlikle ama kesinlikle kararlıyım bitecek bu kilo işi ve marta kadar değilse bile yaza kadar istediğim kiloya ineceğim ve onu koruyor olacağım ve bunu da sadece ama sadece kendim için yapacağım.
bunu da hep birlikte el ele başaracağız inşallah....
2 ayda 6 kilo aylık 3 kg bence süper bir rakam....
anladım canım,yasemin işlerinin yoğunluğundan dolayı şimdi pek uğramıyor.
ama bana da burayı soyayı o tavsiye etti onun sayesinde tanıştım......
günaydın canım,günaydın kızlar
kahvaltı:kıymalı sebze sote,kahve,1 dilim çavdar ekmeği
şimdi de açaili yeşil çayımı içicem
haftasonu markette yeşilçayın çeşitlerini görünce hemen çaylara saldırdım
9-10 kutu bitki çayı aldım(9luçay,5liçay,yeşil çayın limonlu,naneli,portakallı,açaili vs)
ama karabuğdayı bulamadım,ancak memlekette bulabilirim
buranın merkezinde de bulamam eminim
Tessekur ederim canim)))
Daha yolum uzun hedef 50kg
hoşgeldin canım, buranın kurallarına uyarsan zaten zayıflarsın merak etme, sıkı kurallarımız var, kaçamak yasak, 4.sayfayı okuyabilirsin.selam kızlar bn daha yeni katıldım 21 yaşındayım 66kiloyum 52 olmak istiyorum bu sabah diyete basladım kararlıyım 2 ay içinde istediğim gibi olurum diye düşünüyorum. kesin şunu yap verirsin dediğiniz bsey var mı uygulamaya hazırım.
günaydın canım,Günaydın demedim değil mi ben bugün?
Gerçi saat itibariye tünaydın demek daha doğru olur ))
Benim tartı en sonunda bozuldu artık, yeni tartı siparişi vereceğim bu hafta..
Bu ara kilo vermem zorlaşacak, ilaçlarımda bazı değişiklikler oldu
Kortizon bazlı bir ilaç kullanmaya başlıyorum gene, bu yüzden daha dikkatli olmam gerekecek diyette..
Ama kortizon kullanırken (daha önceki deneyimlerimden biliyorum) kilo vermem duruyor, aksine kilo alıyorum..
Yine de bazı araştırmalar yapıp, en kötü ihtimalle kiloyu sabitleme yönünde bir şey yapabilir miyim bakacağım...
Burdayım, bir yere gitmiyorum merak etmeyin
Sizi zayıflatacağım ))
Sevgiler
bnde tam olarak böyle bsey istiyorum zaten braz arastrdım kilo vermeye yardım eden bi kaç sey ögrendım onlara basladım bugun szdende bseyler ögrenip uygularsam vermiş olurum :) bu arada 66 kiloyum 52 olmak istiyorum.hoşgeldin canım, buranın kurallarına uyarsan zaten zayıflarsın merak etme, sıkı kurallarımız var, kaçamak yasak, 4.sayfayı okuyabilirsin.
hepimizin amacı kilo vermek canım, senin yaşın da genç, daha kolay kilo verirsin eminim. ben de 68 kg. yım, ilk hedef 60- sonrasında da 55 i görüp korumaya almak. daha önce 59 kg. a kadar düşmüştüm, sonrasında zamanla tekrar geri geldi kilolar, kg.vermekten ziyada korumak çok daha zor aslında ama bizim ilk hedefimiz kilolarımızı vermek, inşallah korumaya geçtiğimiz dönemleri de burada hep beraber görürüz.bnde tam olarak böyle bsey istiyorum zaten braz arastrdım kilo vermeye yardım eden bi kaç sey ögrendım onlara basladım bugun szdende bseyler ögrenip uygularsam vermiş olurum :) bu arada 66 kiloyum 52 olmak istiyorum.
hoşbulduk canım, sen de hoşgeldin.merhaba arkadaşlar sizleri çok çok özledimm.bugün itibariyle aranıza bomba gibi dönüyorum.
soyacım quvartbabycim geçmiş olsun sizlere.aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler.
canım inan benimde uzun ama yaza da bir şey kalmadı. bu yüzden iş ciddi bu defa kesin olarak bitecek bu kilo işi ve bundan sonra bütün hayatım boyunca bende istediğimi giyebileceğim istediğim gibi görünebileceğim ve hepimiz bunu hep beraber yapacağız.Tessekur ederim canim)))
Daha yolum uzun hedef 50kg
ya bende öyleyim inan dayanamıyorum böyle değişik şeyler görünce ama almıyorum dagünaydın kızlar
kahvaltı:kıymalı sebze sote,kahve,1 dilim çavdar ekmeği
şimdi de açaili yeşil çayımı içicem
haftasonu markette yeşilçayın çeşitlerini görünce hemen çaylara saldırdım
9-10 kutu bitki çayı aldım(9luçay,5liçay,yeşil çayın limonlu,naneli,portakallı,açaili vs)
ama karabuğdayı bulamadım,ancak memlekette bulabilirim
buranın merkezinde de bulamam eminim
hatırlamazmıyım görünce önce bir şaşırdım seni sonra dedim herhalde yasemin tavsiye etti.anladım canım,
ben de tesadüfen buldum, beni hatırladın mı, çalışan anneler topiğindeydim bir ara, hemşeriyiz bu arada.
günaydın canım,
afiyet olsun, 9-10 kutu iyi yapmışsın, yeşil çay da heryerde bulunmuyor. karabuğday derken bu aşurelik buğday da ondan olmuyor mu, oluyorsa aktar gibi yerlerde olur sanırım, ya da bakliyat satan yerlerde.
çok çok geçmiş olsun bizimde yapabileceğimiz birşey varsa senin için söylemen yeter soyacım.Günaydın demedim değil mi ben bugün?
Gerçi saat itibariye tünaydın demek daha doğru olur ))
Benim tartı en sonunda bozuldu artık, yeni tartı siparişi vereceğim bu hafta..
Bu ara kilo vermem zorlaşacak, ilaçlarımda bazı değişiklikler oldu
Kortizon bazlı bir ilaç kullanmaya başlıyorum gene, bu yüzden daha dikkatli olmam gerekecek diyette..
Ama kortizon kullanırken (daha önceki deneyimlerimden biliyorum) kilo vermem duruyor, aksine kilo alıyorum..
Yine de bazı araştırmalar yapıp, en kötü ihtimalle kiloyu sabitleme yönünde bir şey yapabilir miyim bakacağım...
Burdayım, bir yere gitmiyorum merak etmeyin
Sizi zayıflatacağım ))
Sevgiler
bekliyoruz canım tekrar hoşgeldinmerhaba arkadaşlar sizleri çok çok özledimm.bugün itibariyle aranıza bomba gibi dönüyorum.
soyacım quvartbabycim geçmiş olsun sizlere.aramıza yeni katılan arkadaşlarda hoşgelmişler.
evet inşallah bitecek canım.canım inan benimde uzun ama yaza da bir şey kalmadı. bu yüzden iş ciddi bu defa kesin olarak bitecek bu kilo işi ve bundan sonra bütün hayatım boyunca bende istediğimi giyebileceğim istediğim gibi görünebileceğim ve hepimiz bunu hep beraber yapacağız.
hatırlamazmıyım görünce önce bir şaşırdım seni sonra dedim herhalde yasemin tavsiye etti.
ama sonra baktım ki tamamen tesadüf. hayat süprizlerle dolu ne güzel....
aslında bulması kolay ben yerel bir markette kolaycacık buldum. bir paket almıştım fiyatı da çok birşey değildi bu yüzden yukarıda arkadaşa da yazdım alıp adresine hemen gönderebilirim diye...
tadı da bana bulguru hatırlattı.
bekliyoruz canım tekrar hoşgeldin
değil canım aşurelik buğdaya benziyor ama. kırık ve rengi daha da koyu....evet inşallah bitecek canım.
tesadüf oldu benim buraya gelmem canım. ama beğendim yani, kuralların katı olması falan iyi, hafta sonu elim cıssslara gitti gitti, aklıma burası geldi yemedim. bugün bile kendimi çok farklı-hafif hissediyorum, beyinde bitiyor bu iş. inşallah hepimiz hedeflerimize varabiliriz.
bu karabuğday, aşurelik buğday değil mi?
çok geçmiş olsun canım umarım bu illetten kurtulursun bir an önce ve sağlıklı sıhhatli bir ömür dilerim sana....Teşekkürler Genic,
Malesef bu ara ara olan bir şey, belli aralıklarla kortizon kullanmam gerekiyor...
Daha önce bahsetmiştim, beynimde kistler var ve deli migren ağrılarım var..
Bu sebepten uzun yıllar (15-16 yıl kadar) çok bilinçsiz ağrı kesici tükettim..
Günde 8-10 tane ağrı kesici içiyordum, ağrılarım geçmiyordu bir türlü..
Bu ağrı kesiciler bir çok deformasyona sebep oldu, bunların etkilerinden kurtulmak için kortizon tedavi uygulandı..
3 yıldır ağrı kesici yasak, ancak dayanamayacak noktaya gelirse ağrılarım, o zaman içebiliyorum..
Bir nevi ağrı kesici tiryakiliğim var, vücudum alışmış, sigara gibi birşey benim için...
Neyse ki artık içmiyorum, 3 yılda toplasan 15-20 tane içmişimdir..
Siz siz olun ağrı kesicilerden uzak durun...
Ağrı çekmek çok daha güzel emin olun ))
Sevgiler
canım yaaa çok geçmiş olsun. Tedavisi olan bişey mi peki bu kistler, yoksa sürekli bunlarla yaşamak zoruında mısın? Allah yardımcın olsun. keşke zamanında doktora gitseydin, 8-10 tane ne yaptın öyle? ben de çok sevmem ilaç almayı, mecbur kalmadıkça da almam, zaten bir yerini tedavi ederken bir yerini bozuyor.Teşekkürler Genic,
Malesef bu ara ara olan bir şey, belli aralıklarla kortizon kullanmam gerekiyor...
Daha önce bahsetmiştim, beynimde kistler var ve deli migren ağrılarım var..
Bu sebepten uzun yıllar (15-16 yıl kadar) çok bilinçsiz ağrı kesici tükettim..
Günde 8-10 tane ağrı kesici içiyordum, ağrılarım geçmiyordu bir türlü..
Bu ağrı kesiciler bir çok deformasyona sebep oldu, bunların etkilerinden kurtulmak için kortizon tedavi uygulandı..
3 yıldır ağrı kesici yasak, ancak dayanamayacak noktaya gelirse ağrılarım, o zaman içebiliyorum..
Bir nevi ağrı kesici tiryakiliğim var, vücudum alışmış, sigara gibi birşey benim için...
Neyse ki artık içmiyorum, 3 yılda toplasan 15-20 tane içmişimdir..
Siz siz olun ağrı kesicilerden uzak durun...
Ağrı çekmek çok daha güzel emin olun ))
Sevgiler
canım yaaa çok geçmiş olsun. Tedavisi olan bişey mi peki bu kistler, yoksa sürekli bunlarla yaşamak zoruında mısın? Allah yardımcın olsun. keşke zamanında doktora gitseydin, 8-10 tane ne yaptın öyle? ben de çok sevmem ilaç almayı, mecbur kalmadıkça da almam, zaten bir yerini tedavi ederken bir yerini bozuyor.
Allah hepimize sağlık-sıhhat versin inşallah.
Kebapçıda kanat hariç, tavuş şiş, adana, urfa, antrikot, kuzu şiş yiyebilirsin
yanında bol salata ile birlikte...
ekmek, pilav olmayacak
Sevgiler ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?