- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
- 448
canım yaaa, ne kötü zamanlar geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. İnşallah büyümezler o zaman, ne diyebilirim ki. Allah sağlıktan mahrum bırakmasın kimseyi.Teşekkürler,
O süreç içerisinde her yıl çeşitli doktorlara gittim zaten..
Her biri farklı ağrı kesici verdi, hepsi de bir öncekinin verdiği ilacı kötüledi hemde ))
Hatta bir gün o kadar şiddetli ağrım tutmuştu ki, aynı gün tam 14 tane ağrı kesici içtim 2 saat içerisinde..
Ama illet bir ağrım var, geçmemişti..
Kafamı duvarlara vurduğum zamanları bilirim geçsin diye..
Allaha çok şükür şu anda o lanet ağrılarım yok, arada tutuyor ama geçmesini bekliyorum sadece..
Kistlerim benle yaşayacaklar, alınamıyorlar..
Büyüyüp belli bir boyuta gelince içi boşaltılacak ameliyatla...
Bekliyoruz doktorlarımla ))
Şimdilik tedavisi yok, beklemedeyiz
Ağrılarımı geçirmeye çalışıyorlar o kadar..
Ama şükür Allahıma iyiyim, eski zamanlarımı düşününce muhteşemim diyorum ))
umarım o saatten sonra bişey yememişsindir.ilk güne göre gayet başarılı geçti ama şu an çok açım
ayyyy çok sağol canım benim ,duygulandırdın beni,düşünmen yeter,Allah(c.c) razı olsun.ama kabul edemem,teşekkür ederim.yakın zaman da ya memleketten ya da merkezden alırım inşallahya bende öyleyim inan dayanamıyorum böyle değişik şeyler görünce ama almıyorum da
soya dan gördüğüm beyaz çay bu aralar en favori içeceğim......
aslında istersen ben buradan alıp sana gönderebilirim bu teklifimde de samimiyim...
düşünürsen mesaj yaz bana ...
soyacım çok çok geçmiş olsun,Allahım acil şifalar versin,inşallah sağlığına kavuşursun.Teşekkürler,
O süreç içerisinde her yıl çeşitli doktorlara gittim zaten..
Her biri farklı ağrı kesici verdi, hepsi de bir öncekinin verdiği ilacı kötüledi hemde ))
Hatta bir gün o kadar şiddetli ağrım tutmuştu ki, aynı gün tam 14 tane ağrı kesici içtim 2 saat içerisinde..
Ama illet bir ağrım var, geçmemişti..
Kafamı duvarlara vurduğum zamanları bilirim geçsin diye..
Allaha çok şükür şu anda o lanet ağrılarım yok, arada tutuyor ama geçmesini bekliyorum sadece..
Kistlerim benle yaşayacaklar, alınamıyorlar..
Büyüyüp belli bir boyuta gelince içi boşaltılacak ameliyatla...
Bekliyoruz doktorlarımla ))
Şimdilik tedavisi yok, beklemedeyiz
Ağrılarımı geçirmeye çalışıyorlar o kadar..
Ama şükür Allahıma iyiyim, eski zamanlarımı düşününce muhteşemim diyorum ))
canım yaaa, çok geçmiş olsun, yağmur-fırtına feci, iyiki okullar bari tatil oldu, çocuklar evde.günaydın kızlar şimdi 3 günlük detoks sonucuna göre 76,3 ile başlayıp 73,7 ile son verip 2,6 kg vermiş bulunmaktayım....
kızlar antalya felaket bir sağnak yağış ve fırtına altında. okullar tatil. yollar göl ağaçlar fırtınadan devrilmiş durumda.
benim evde yatak odasını su bastı gece rüzgardan. dünden beri durmadan yağan yağmur var....
canım benimmm, özledim kız, ne zamandır merak ediyordum seni? iyisindir inşallah, öncelikle geçmiş olsun araban kalmış.Selam kızlar nasılsınızzz
gwertybabay çaok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
soyam sen nasılsın
fadime gelmene çok sevindim
asyasss naber tatlımmm
kriztanem sen nerelerdesinnn
genic antalya yıkılıyor konyaaltı trafiğe kapatılmış duyumlarıma göre detoksta kiloların güzel gitmiş bakıyomda
yeni gelenler hoşgeldinizzzz
ben dün evin yakınlarında arabam kaldı bugun cesaret edip gelemedimm babam bıraktı işe akşama allah kerimm
ben aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum ama sanırım soyam bu süreç biraz uzayacak dualarınız eksik etmeyiniz
rabbim hepimizi korusunnnnnn
canım benimmm, özledim kız, ne zamandır merak ediyordum seni? iyisindir inşallah, öncelikle geçmiş olsun araban kalmış.
ben de eşimle geliyom, aslında gitmese de olacaktı bugün işe, beni arabayla göndermeyim diye o da geldi.
sen ne zaman geleceksin canım, bitmedi mi problemler?
inşallah sen de tez zamanda aramızda olursun.
aminnnn canım inşallah.bende özlesim sizleri çokkkkk
bitmedi işleri
rabbim tez zamanda feraha kavuşturur bizi
canım sana link atayım oradan bak detoksacanım yaaa, çok geçmiş olsun, yağmur-fırtına feci, iyiki okullar bari tatil oldu, çocuklar evde.
bizim de elektrikler yoktu sabah, inşallah gelmiştir, yoksa çocuklar donacak evde.
ne kadar süper kg. vermişsin canım, çok sevindim, nasıldı bu detoks, kaçırdım, keşke ben de yapsaydım sizle?
sağol canım bulmuştum da, çok az geldi yiyecekler, birden fazla yüklenmeyim dedim kendime, zaten şu ara d,kkat ediyorum, ilerleyen dönemde, kilo vermem durunca düşünürüm belki.canım sana link atayım oradan bak detoksa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kim-korkar-kilolardan.767342/page-171
bu sayfada detaylar kafana takılan birşey varsa sorarsan yazarım....
hımm o da güzel fikir canım ne zaman istersen yardım ederim sana.sağol canım bulmuştum da, çok az geldi yiyecekler, birden fazla yüklenmeyim dedim kendime, zaten şu ara d,kkat ediyorum, ilerleyen dönemde, kilo vermem durunca düşünürüm belki.
valla bende de işler yoğun arada gelip bakıyorum..Günaydın kızlar,
ben olmayınca yazmıyor musunuz siz ))
toplantılar var, yoğunum ama ara ara gelicem merak etmeyin
Sevgiler
canım benim de akşam kv börek yapmış bana da paketleyip çantaya koymuş sabah bir baktım börek direk arkadaşlara verdim de kurtuldum. bizim burada da mutfak var ve ben öğlenleri arkadaşlarla yemiyorum sırf nefsim için yoksa zor.günaydın canım,
dün:
sabah: 2 kaşık çökelek+1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği.
ara:12 çiğ badem+yeşil çay
öğlen:1 tabak kereviz yemeği+5 mercimek köftesi+marul
1 elma+2 kaşık pulbiber-naneli yoğurt
akşam: 1 tbk.kereviz
4 kaşık bulgur pilavı+yoğurt
1 kivi+1 dilim portakal
yeşilçay
öğlen arasında 15 dakika sporumu yaptım.
bugün:
aç karnına ılık limonlu su
15 dakika da sporumu yaptım.
kahvaltı:2 kaşık çökelek+maydanoz ve yarım yeşil biber kıydım içine
1 dilim tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta
yeşil çayımı içtim ve 12 bademimi yedim an itibariyle.
öğlen: börek var yinesanki inadına inadına geliyor börekler.
menemen yapacağız bir de. menemen yerim artıkın+1 dilim tam buğday ekmeği.
sağolasın canım öncelikle desteğin için.hımm o da güzel fikir canım ne zaman istersen yardım ederim sana.
valla bende de işler yoğun arada gelip bakıyorum..
kolay gelsin soyacım....
canım benim de akşam kv börek yapmış bana da paketleyip çantaya koymuş sabah bir baktım börek direk arkadaşlara verdim de kurtuldum. bizim burada da mutfak var ve ben öğlenleri arkadaşlarla yemiyorum sırf nefsim için yoksa zor.
al benden de o kadar. bende istemiyorum artık kilolu olmak ve bugün pantolonum bol geliyor bu da motive edici...sağolasın canım öncelikle desteğin için.
zor bir durum evet, yalnız takılmak en güzeli bu durumda, ben de dikkat ediyorum artık, şişman birisi olarak yaşamak istemiyorum, kesin kararlıyım.
inşallah istediğimiz kiloya gelene kadar da, böyle devam edebiliriz.
ben diyorum ki, börek çıktığında önüme, daha önce yedim de ne oldu, yağ olarak bana geri döndü.
geçen akşam da annemler bizdeydi, kardeşimin kuru pasta alacağı tutmuş, çayın yanına herkese verdim, ama kendim yemedimmm, ymeeyeceğim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?