Kim korkar kilolardan ;)

canım yaaa, ne kötü zamanlar geçirmişsin, Allah yardımcın olsun. İnşallah büyümezler o zaman, ne diyebilirim ki. Allah sağlıktan mahrum bırakmasın kimseyi.

ilk güne göre gayet başarılı geçti ama şu an çok açım
umarım o saatten sonra bişey yememişsindir.

ayyyy çok sağol canım benim ,duygulandırdın beni,düşünmen yeter,Allah(c.c) razı olsun.ama kabul edemem,teşekkür ederim.yakın zaman da ya memleketten ya da merkezden alırım inşallah

soyacım çok çok geçmiş olsun,Allahım acil şifalar versin,inşallah sağlığına kavuşursun.
şimdi migrenin de sanki tedavisi çıktı diye haberler de görmüştüm sanki,
bitkisel çözümünü bir araştırsan.
kortizonu ne için kullanacaksın canım?

günaydın kızlar şimdi 3 günlük detoks sonucuna göre 76,3 ile başlayıp 73,7 ile son verip 2,6 kg vermiş bulunmaktayım....

kızlar antalya felaket bir sağnak yağış ve fırtına altında. okullar tatil. yollar göl ağaçlar fırtınadan devrilmiş durumda.
benim evde yatak odasını su bastı gece rüzgardan. dünden beri durmadan yağan yağmur var....

canım yaaa, çok geçmiş olsun, yağmur-fırtına feci, iyiki okullar bari tatil oldu, çocuklar evde.
bizim de elektrikler yoktu sabah, inşallah gelmiştir, yoksa çocuklar donacak evde.
ne kadar süper kg. vermişsin canım, çok sevindim, nasıldı bu detoks, kaçırdım, keşke ben de yapsaydım sizle?

Selam kızlar,

fazla kalamayacağım, big bosslar burda, toplantı var
bu hafta biraz yoğun geçecek, o yüzden ara ara gelip yazacağım
acil sorularınız olursa cevaplarım merak etmeyin

detoks geçmiş sayfalarda var, uygulamak isteyen yapabilir... maks. 3 gün yapılabilir, en az 15-20 gün ara verilip tekrarlanabilir.. Yapan arkadaşlardan bilgi alınız
şimdilik kaçtım

gelicem ))

Selam kızlar nasılsınızzz

gwertybabay çaok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

soyam sen nasılsın

fadime gelmene çok sevindim

asyasss naber tatlımmm

kriztanem sen nerelerdesinnn

genic antalya yıkılıyor konyaaltı trafiğe kapatılmış duyumlarıma göre detoksta kiloların güzel gitmiş bakıyomda

yeni gelenler hoşgeldinizzzz

ben dün evin yakınlarında arabam kaldı bugun cesaret edip gelemedimm babam bıraktı işe akşama allah kerimm

ben aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum ama sanırım soyam bu süreç biraz uzayacak dualarınız eksik etmeyiniz

rabbim hepimizi korusunnnnnn

soya sosu, buralarda mısın, gittin mi bilmiyorum ama mercimek köftesi yiyebiliyor muyuz? öğlen işyerimde mercimek köftesi ve milföy börek çıkacak. Börek tabiki yemeyeceğim ama mercimek köftesi yiyebilir miyim, kaç tane yiyebilirim?

canım benimmm, özledim kız, ne zamandır merak ediyordum seni? iyisindir inşallah, öncelikle geçmiş olsun araban kalmış.
ben de eşimle geliyom, aslında gitmese de olacaktı bugün işe, beni arabayla göndermeyim diye o da geldi.
sen ne zaman geleceksin canım, bitmedi mi problemler?
inşallah sen de tez zamanda aramızda olursun.

bende özlesim sizleri çokkkkk

bitmedi işleri

rabbim tez zamanda feraha kavuşturur bizi

canım sana link atayım oradan bak detoksa

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kim-korkar-kilolardan.767342/page-171

bu sayfada detaylar kafana takılan birşey varsa sorarsan yazarım....

günaydın canım,
dün:
sabah: 2 kaşık çökelek+1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği.

ara:12 çiğ badem+yeşil çay

öğlen:1 tabak kereviz yemeği+5 mercimek köftesi+marul

1 elma+2 kaşık pulbiber-naneli yoğurt

akşam: 1 tbk.kereviz
4 kaşık bulgur pilavı+yoğurt

1 kivi+1 dilim portakal
yeşilçay

öğlen arasında 15 dakika sporumu yaptım.

bugün:
aç karnına ılık limonlu su
15 dakika da sporumu yaptım.

kahvaltı:2 kaşık çökelek+maydanoz ve yarım yeşil biber kıydım içine
1 dilim tam buğday ekmeği+1 haşlanmış yumurta

yeşil çayımı içtim ve 12 bademimi yedim an itibariyle.
öğlen: börek var yine sanki inadına inadına geliyor börekler.
menemen yapacağız bir de. menemen yerim artıkın+1 dilim tam buğday ekmeği.

sağol canım bulmuştum da, çok az geldi yiyecekler, birden fazla yüklenmeyim dedim kendime, zaten şu ara d,kkat ediyorum, ilerleyen dönemde, kilo vermem durunca düşünürüm belki.
hımm o da güzel fikir canım ne zaman istersen yardım ederim sana.

Günaydın kızlar,
ben olmayınca yazmıyor musunuz siz ))
toplantılar var, yoğunum ama ara ara gelicem merak etmeyin
Sevgiler
valla bende de işler yoğun arada gelip bakıyorum..

kolay gelsin soyacım....

canım benim de akşam kv börek yapmış bana da paketleyip çantaya koymuş sabah bir baktım börek direk arkadaşlara verdim de kurtuldum. bizim burada da mutfak var ve ben öğlenleri arkadaşlarla yemiyorum sırf nefsim için yoksa zor.

sağolasın canım öncelikle desteğin için.
zor bir durum evet, yalnız takılmak en güzeli bu durumda, ben de dikkat ediyorum artık, şişman birisi olarak yaşamak istemiyorum, kesin kararlıyım.
inşallah istediğimiz kiloya gelene kadar da, böyle devam edebiliriz.
ben diyorum ki, börek çıktığında önüme, daha önce yedim de ne oldu, yağ olarak bana geri döndü.
geçen akşam da annemler bizdeydi, kardeşimin kuru pasta alacağı tutmuş, çayın yanına herkese verdim, ama kendim yemedimmm, ymeeyeceğim de.

al benden de o kadar. bende istemiyorum artık kilolu olmak ve bugün pantolonum bol geliyor bu da motive edici...
benim burada öğleden sonra gelsin pastalar gitsin börekler gibi oluyor dönüyorum sırtımı yemiyorum

selam arkadaşlar

artıkım zayıf olalım boğazımıza söz geçirelimm .
ikinizide azminizden dolayı tebrik ediyorum.bende biraz önce arkadaşa uğradım. pişi yaptım ye diye bende karnım tok yemeyeyim dedim.diyette olduğumu kimse bilmesin istiyorum.gözleri bende oluyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…