Kim korkar kilolardan ;)

Günaydınlar kızlar sizleri çok özledim bir girip selam vermek istedim eşim kendini yavaş yavaş toparladı önümüzde çok az bi yolumuz kaldı onuda atlatırsak çok daha iyi olucak Allahın izniyle bende aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum kendimde rahatsızım pazartesiye detaylı bir muayene giricem korkmayın kötü birşey değil regl düzenim bozulmuştu iki ayda bir regl görüyorum son 6 aydır ve şuan 70 gün oldu regl olmadım gebelikte yok dua edin nolur pazartesi günü muayenem iyi sonuçlansın hepinizi öpüyorum Bu arada yeni yıl herkese sağlık huzur ve mutluluk getirsin

İnşallah canım, merak etme, bekliyoruz seni ))
Şu sıkıntılarını, dertlerini bir at başından kafan rahatlasın öyle gel ))
Sevgiler

günaydın
benim kilo stabil
sabah suyumu kahvemi içtim
bende aç karnına sade türk kahvesi içmeye devam
inşallah midem ağrımaz,midemin sağı solu belli olmuyor
şimdi de kahvaltımı yapıcam

günaydın kızlarrr,
ben daha önce 70-79 topiğinde kilo vermiştim, ama kiloları geri aldım, bir türlü motive olamıyorum, kendime birlikte yol alalacağımız arkadaşlar arıyorum, bana biraz bahseder misiniz, neler yapıyorsunuz? aranıza katılmak isterim, ama kaçamak yapmak yasak kısmı düşündürüyor açıkçası beni, diyelim ki 3-4 gün dikkat ettim, 5.gün muhakkak bozuyorum.

günaydın
benim kilo stabil
sabah suyumu kahvemi içtim
bende aç karnına sade türk kahvesi içmeye devam
inşallah midem ağrımaz,midemin sağı solu belli olmuyor
şimdi de kahvaltımı yapıcam

Sabahları kahve içme eğer mide sorunun varsa,
Ben mide sorunu yaşayan bir insan değilim, sadece bu aralar bulgur yiyince problem yaşamaya başladım nedense..
Onun dışında Allaha şükür hiç mide problemi yaşamadım...
Ama sürekli mide problemi yaşayan biriysen mideni zorlayacak şeyler yapma, tavsiye etmem..
Ben kahve delisi olduğumdan kahve içiyorum ))
Çay sevmem, asitli içecekler, meyve suları vs hiç hoşlanmam

Sevdiğim içecekler su, kahve, bitki çayları ve ayrandır
Birde bira hariç alkoller ))
Günde 2 fincan Türk kahvesi,4-5 fincan nescafe, 2-3 fincan bitki çayı (çoğunlukla yeşilçay) içmeden rahat edemem
Kilona kafanı takma, kafana taktıkça stres yaparsın ki, stres vücudun baş düşmanıdır..
Vücuduna emir verir, kıtlık sinyali oluşturur ve yağ depolamaya başlar..
O yüzden kendine vakit ayır, mutlu olacağın şeyler yap..
Mutlu oldukça daha hızlı kilo vereceksin emin ol ))

Sevgiler ))

Selam,

4.sayfadaki diyet listemizi okumanı tavsiye ederim,
kaçamaklar kesinlikle yasak, yasaklı listemizdeki ürünleri tüketmekte yasak..
Ve 3-4 gün dikkat edip, 5. gün bozarsan malesef 5.gün seni grubumuzdan ayırmak durumunda kalırız..
Burdaki tüm arkadaşlar, kurallarımızı bilerek ve bu kurallara uyarak devam ediyorlar..
Aksi durumda kimseyi gurubumuza dahil etmiyoruz

Sevgiler

Yorumların için teşekkürler soya
Ben de kahve delisiyim zaten
çayı pek içmem yanında yiyecek bir şey varsa şekerliyse severdim
şimdi de öyle içemediğime göre hiç içmem daha iyi diyorum ve çayı pek içmiyorum
motivasyonumu hiç bozmayacağım diyetime aynen devam bu da bir başarı
3 gün nedir ki yavaş yavaş vermek daha sağlıklı vücudumuz pörsümez en azından,demek ki fazla ödem yokmuş ben de
ideal kiloma ulaşınca platese paşlıyacağım inşallah

Ok canım, sevindim böyle düşünmene ))
Çoğu insan 2-3 gün içinde demotive oluyor bu da beni üzüyor açıkcası
Genellikle insanlar kilo alırken demotive olmuyor, paso yiyor ))
Ama kilo verme aşamasında hemen demotive olabiliyorlar
Bu biraz sabır-sebat isteyen iştir, o yüzden bu düşünce tarzın hoşuma gitti
Teşekkür ederim, yolumuza devam ))
Plates doğru tercih bu arada, sıkılaşmana da yardımcı olur
Sevgiler

canım size katılmaya karar verdim ve de kaçamaklara son diyorum. inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşabiliriz.
yulaf ezmesi hakkında ne düşünüyorsun canım,
ben sabahları 1 kase süt içine 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 tane kuru üzüm katıp kahvaltı yapıyorum, bu şekilde olabilir mi peki, mesela haftada 3 gün böyle, diğer günler senin listendekilerle yapsam nasıl olur?

Olur, yulaf lif kaynağıdır, problem yok.. ama haftada 3'ü geçmemesi kaydıyla..
Kahvaltı yapman önemli, kahvaltıda zeytin yasak umarım okumuşsundur ))
Peynir lor yada dil peyniri, diğer peynirler olmayacak..
Aklına takılan şeyleri bana yada burdaki kızlara sorabilirsin

Hoşgeldin ))

hoşbuldum canım,
kuralları okudum, zeytin de aramam zati kendilerini, lor peyniri alacağım.
teşekkür ederim ilgilendiğin için, inşallah hep beraber güzel günler yaşarız, 38 bedenleri giyeriz.
spor da dediğin gibi 3 set halinde başlamayı düşünüyorum, işyerinde sabah gelince 15 dakika yaparım, erken geliyorum çünkü, kimse olmuyor işyerinde. gün içinde de diğer 30 dakikayı tamamlarım.

Kızlar yazamadım. ..bir uğursuzluk bende gidiyor allah yardimcim olsun vallaaa.buzda düşüp ayagimi kırdım. ...şimdi 3 gündür yatıyorum. ..ondan önceki hafta bademciklerimmm çok kötüydü penisilin vuruluyor dum....şimdi sanırım 200 kilo olucam hiç hareketim yok ...düğüne 1 buçuk ay var bana 2 ayda anca kalkarsin dediler...gerçekten moralman sifirim kızlar. ...soyacim yatarkende kilo vermem mumkunmu yoksa dahadami alicam

Çok çok geçmiş olsun canım...
Hakkaten başında bir uğursuzluk dolaşıyor senin, birileri okusun seni ya, bu nedir böyle...
Yatarkende kilo verebilirsin ama birilerinin senin için diyet tarzında yemekler hazırlaması lazım
Eğer benim eşim gibi yemek hazırlarlarsa işin zor
Benimki yemek yapmayı bilmediğinden ya dışardan pizza söylüyordu yada sucuk vs kızartıyordu ))))
2 ayda 15 kilo nasıl alınır başka?
Sebze ve ızgara ağırlıklı beslenmeye çalış, oturduğun yerden yapabileceğin spor türlerini araştır, hatta alabilirsen şu bel çalıştırma aletleri var ya, 15-20 tl ye satılan, onlardan al karnına bağla günde yarım saat... birazda olsa faydasını görürsün...
en azından spor yapamadığın sürede, karın kısmını hareket ettirmiş olursun..
Valla sana yakın olsam gelir bakardım ama aramızda çoookkk km var yoksa canım feda biliyorsun..

Ayrıca daha da kilo alıcam diye kendini demotive etme, her halükarda o düğünde zayıf yapıcam seni !
Öptüm çok ))

gwerty çok geçmiş olsun
çok üzüldüm durumuna
rabbim yardımcın olsun,acil şifalar versin
sağlığın iyi olsun da kiloyu her zaman verirsin
tabi veririm diye de salma kendini

çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. moralini bozma lütfen, beterin beteri vardır demiş atalarımız, vardır bunda da bir hayır. Rabbim dermansız dert vermesin.
Sakın öyle kilo alcam diye stres yapma, elinden geldiğince dikkat etmeye çalış, umarım en az kg.la atlatırsın bugünleri.

öğle yemeğim:
1 tabak nohut yemeği+1 kase salata+3 kaşık yoğurt.

akşama da çorba+yoğurt yerim sanırım, evde çorba vardı, alabilirsem yeşillik salata yaparım.

Saolun kizlar ....benim esimde soyacim aynı şuanda annem var o da gayet güzel şeyler yapıyor. ..ben elimden geldiğince yemiycemmmm. ..

Biliyorum cnm allah razı olsun gelirdin. O yüreğine bayılıyorum zaten ben senin...
Inşallah düğüne bekliyorum. ..

bol bol kemik sulu çorbalar iç,kemik suyu kırıklara iyi gelir diye biliyorum ve kalsiyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…