- 9 Mayıs 2014
- 1.386
- 1.561
- 83
Günaydınlar kızlar sizleri çok özledim bir girip selam vermek istedim eşim kendini yavaş yavaş toparladı önümüzde çok az bi yolumuz kaldı onuda atlatırsak çok daha iyi olucak Allahın izniyle bende aranıza dönmeyi dört gözle bekliyorum kendimde rahatsızım pazartesiye detaylı bir muayene giricem korkmayın kötü birşey değil regl düzenim bozulmuştu iki ayda bir regl görüyorum son 6 aydır ve şuan 70 gün oldu regl olmadım gebelikte yok dua edin nolur pazartesi günü muayenem iyi sonuçlansın hepinizi öpüyorum Bu arada yeni yıl herkese sağlık huzur ve mutluluk getirsin
günaydın
benim kilo stabil
sabah suyumu kahvemi içtim
bende aç karnına sade türk kahvesi içmeye devam
inşallah midem ağrımaz,midemin sağı solu belli olmuyor
şimdi de kahvaltımı yapıcam
günaydın kızlarrr,
ben daha önce 70-79 topiğinde kilo vermiştim, ama kiloları geri aldım, bir türlü motive olamıyorum, kendime birlikte yol alalacağımız arkadaşlar arıyorum, bana biraz bahseder misiniz, neler yapıyorsunuz? aranıza katılmak isterim, ama kaçamak yapmak yasak kısmı düşündürüyor açıkçası beni, diyelim ki 3-4 gün dikkat ettim, 5.gün muhakkak bozuyorum.
Yorumların için teşekkürler soya
Ben de kahve delisiyim zaten
çayı pek içmem yanında yiyecek bir şey varsa şekerliyse severdim
şimdi de öyle içemediğime göre hiç içmem daha iyi diyorum ve çayı pek içmiyorum
motivasyonumu hiç bozmayacağım diyetime aynen devam bu da bir başarı
3 gün nedir ki yavaş yavaş vermek daha sağlıklı vücudumuz pörsümez en azından,demek ki fazla ödem yokmuş ben de
ideal kiloma ulaşınca platese paşlıyacağım inşallah
canım size katılmaya karar verdim ve de kaçamaklara son diyorum. inşallah hep beraber hedeflerimize ulaşabiliriz.
yulaf ezmesi hakkında ne düşünüyorsun canım,
ben sabahları 1 kase süt içine 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 10 tane kuru üzüm katıp kahvaltı yapıyorum, bu şekilde olabilir mi peki, mesela haftada 3 gün böyle, diğer günler senin listendekilerle yapsam nasıl olur?
hoşbuldum canım,Olur, yulaf lif kaynağıdır, problem yok.. ama haftada 3'ü geçmemesi kaydıyla..
Kahvaltı yapman önemli, kahvaltıda zeytin yasak umarım okumuşsundur ))
Peynir lor yada dil peyniri, diğer peynirler olmayacak..
Aklına takılan şeyleri bana yada burdaki kızlara sorabilirsin
Hoşgeldin ))
Kızlar yazamadım. ..bir uğursuzluk bende gidiyor allah yardimcim olsun vallaaa.buzda düşüp ayagimi kırdım. ...şimdi 3 gündür yatıyorum. ..ondan önceki hafta bademciklerimmm çok kötüydü penisilin vuruluyor dum....şimdi sanırım 200 kilo olucam hiç hareketim yok ...düğüne 1 buçuk ay var bana 2 ayda anca kalkarsin dediler...gerçekten moralman sifirim kızlar. ...soyacim yatarkende kilo vermem mumkunmu yoksa dahadami alicam
gwerty çok geçmiş olsunKızlar yazamadım. ..bir uğursuzluk bende gidiyor allah yardimcim olsun vallaaa.buzda düşüp ayagimi kırdım. ...şimdi 3 gündür yatıyorum. ..ondan önceki hafta bademciklerimmm çok kötüydü penisilin vuruluyor dum....şimdi sanırım 200 kilo olucam hiç hareketim yok ...düğüne 1 buçuk ay var bana 2 ayda anca kalkarsin dediler...gerçekten moralman sifirim kızlar. ...soyacim yatarkende kilo vermem mumkunmu yoksa dahadami alicam
çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin. moralini bozma lütfen, beterin beteri vardır demiş atalarımız, vardır bunda da bir hayır. Rabbim dermansız dert vermesin.Kızlar yazamadım. ..bir uğursuzluk bende gidiyor allah yardimcim olsun vallaaa.buzda düşüp ayagimi kırdım. ...şimdi 3 gündür yatıyorum. ..ondan önceki hafta bademciklerimmm çok kötüydü penisilin vuruluyor dum....şimdi sanırım 200 kilo olucam hiç hareketim yok ...düğüne 1 buçuk ay var bana 2 ayda anca kalkarsin dediler...gerçekten moralman sifirim kızlar. ...soyacim yatarkende kilo vermem mumkunmu yoksa dahadami alicam
hoşbuldum canım.ftemiz hoşgeldin canım
bol bol kemik sulu çorbalar iç,kemik suyu kırıklara iyi gelir diye biliyorum ve kalsiyumSaolun kizlar ....benim esimde soyacim aynı şuanda annem var o da gayet güzel şeyler yapıyor. ..ben elimden geldiğince yemiycemmmm. ..
Biliyorum cnm allah razı olsun gelirdin. O yüreğine bayılıyorum zaten ben senin...
Inşallah düğüne bekliyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?