KİME GÜVENECEĞİZ?

valla senın yerınde olsam gelip konuşmasını beklerım eğer bekarım derse diğer gerekli yerlere şikayetımı yapardım ,
amma işte uzaklaştırırlar amma soruşturma açarlar yada iş yerine reizl olur

hiçte umrumda olmaz ,NET

Adam ultra aptal bir de, zekanin kirintisi yok. Madem boyle igrenc bir amacin var, insan biraz akillica hareket eder. Bu takipler neyin nesi? Ayrica, hic mi dusunemiyorsun su donemde herkesin cok genel bilgilerine erisilebilirligin mumkun oldugunu.
Aynen bende onu düşündüm,kendileri salak herkesi salak sanıyorlar.

valla senın yerınde olsam gelip konuşmasını beklerım eğer bekarım derse diğer gerekli yerlere şikayetımı yapardım ,

hiçte umrumda olmaz ,NET
Doğru söylüyorsunuz. Bunun gibi pislikleri herkese rezil edeceksin.

Evli OLdupunu yüzüne vurun tabi ki ... Ama kesşn sen beni yanlış anladın der

hiçte umrumda olmaz ,NET

Doğru söylüyorsunuz. Bunun gibi pislikleri herkese rezil edeceksin.

Kesinlikle katiliyorum. Bu adama verilecek tepki, adamin yavsakligi ile ayni oranda olmali.

Merhaba arkadaşlar, ben bir kamu kurumunda görev yapıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yemekhanede yemek yerken biri dikkatimi çekti. Karşı masamda oturmuş ara ara bana bakıyordu. Daha önce gördüğüm biri değildi. İşe yeni girdiğini düşündüm. Daha sonraları bu kişi benimle aynı servise binmeye başladı. Benim indiğim yerde iniyor. Durup beni izliyor falan dikkatimi çekti. Neyse geçtiğimiz hafta cuma günü servisteyken annem aradı. Kedilerimden biri biraz rahatsızdı. Durumu kötüleşmeye başlamış, ben de servisten iner inmez hemen veterineri aradım. Telefonu daha kapatmadan yanıma biri geldi. Kafamı çevirdim o kişi, benimle tanışmak istediğini söyledi. Hangi müdürlükte çalıştığımı sordu. Kendisi başka bir kurumdan benim çalıştığım kuruma tayinini aldırmış. Yaklaşık 1 ay falan olmuş. Öyle ayaküstü biraz sohbet ettik. Benim aklım kedimde olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. Tanıştığımıza memnun oldum dedi. Adımı sordu kendi adını söyledi. Ben geçtim eve geldim. Son birkaç gündür bu kişiyi göremedim. Durumu samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım. Arkadaşımın bu kişinin çalıştığı yerde tanıdıkları var bir şekilde soyadını öğrendik. Sosyal paylaşım sitelerinde arattırdım. Evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim. Evli olduğuna hiç ihtimal vermemiştim. Sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz. Bu nasıl bir karaktersizliktir. Madem evlisin niye beni takip edip tanışmaya çalışıyorsun. Şimdi arkadaşlar bu kişi tekrar yanıma gelip konuşmaya çalışırsa evli olduğunu yüzüne vurup tersleyeyim mi? yoksa hiç hiçbir şey söylemeyip muhattap olmayayım mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Ben olsam ağzını bir
bir yakardım ki bir daha yapmasın.
Hiçbir şey yapmadan da olmuyor, hak edene had bildirmek, fakir giydirmek kadar sevaptır :)

Adam ultra aptal bir de, zekanin kirintisi yok. Madem boyle igrenc bir amacin var, insan biraz akillica hareket eder. Bu takipler neyin nesi? Ayrica, hic mi dusunemiyorsun su donemde herkesin cok genel bilgilerine erisilebilirligin mumkun oldugunu.
Aynen öyle... Üstelik profilinde eşiyle birlikte fotoğrafı var. Hatta arkadaşıma gösterdim. Şaka yapıyorum sandı.

Bence kadına söyleyin ya, ayakta uyumasın.

Bekarim derse, eşinizin bekar olduğundan haberi varmi de. Ve gerekli şikayetlerini yap canım. Eskiden aman yuvasi yikilmasin diye daha esnek davranırken artık hiç bir hemcinsimin böyle kani bozuk adamlarla evli olmasına tahammül edemiyorum. Haddini bildir

Biraz garip degil mi? Bu kisi hic mi akil edemiyor sosyal paylasim sayfalarina bakabileceginizi..:işsiz: gercekten garip..

İlgilenmiyorum diyip kesip atmalısın bence. Hem evlisin cart curt dersen araştırdığın ortaya çıkar bakarsın çok üstüne geliyor o zaman söylersin karına söylerim diye

eğer birdaha yanına gelecek olursa evli olduğunu bildiğini söyle,bırak o yaptığı terbiyesizlikle kalsın.bunu yapan insan utanmaz,utansa zaten yapmaz.eşine üzüldüm,yazık.

Bence iyi bir ders verin tersleyin. Hic mi utsnmiyorsunuz kariniza cocugunuza yazik diyin. Yapmasin bir daha boyle seylere yeltenemsin

Bir daha konuşursa okkalı bir şekilde tükür yüzüne bunu bütün kadınlık adına yap. Yazık eşi evde çocuklarla kocasını beklesin adi pislik bekar kadınların peşinde dolaşsın. Çok acı cidden çok acı! Size de kolaylık diliyorum inanın insanları gördükçe, buradaki konulari okudukça bende şaşırıyorum kime güveneceğiz?

Ahlaksız karaktersiz sizi yokluyo bence , siz reddederseniz ağına başkasını düşürür gibime geldi.

Profilinde şu kişiyle evli diye yazıyor. Eşinin profiline baktım. Bir sürü beraber çekilmiş fotoğrafları var. Daha birkaç hafta önce çocuklarıyla paylaşım yapmış. Babamızı beklerken diye...
yuhhhhh
bir daha yaklaştığında güzelce yüzüne vurun hiç öyle görüşmeye devam falan etmeyin
ş...siz!!

Back
X