- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende onu düşündüm,kendileri salak herkesi salak sanıyorlar.Adam ultra aptal bir de, zekanin kirintisi yok. Madem boyle igrenc bir amacin var, insan biraz akillica hareket eder. Bu takipler neyin nesi? Ayrica, hic mi dusunemiyorsun su donemde herkesin cok genel bilgilerine erisilebilirligin mumkun oldugunu.
Doğru söylüyorsunuz. Bunun gibi pislikleri herkese rezil edeceksin.valla senın yerınde olsam gelip konuşmasını beklerım eğer bekarım derse diğer gerekli yerlere şikayetımı yapardım ,
amma işte uzaklaştırırlar amma soruşturma açarlar yada iş yerine reizl olur
hiçte umrumda olmaz ,NET
valla senın yerınde olsam gelip konuşmasını beklerım eğer bekarım derse diğer gerekli yerlere şikayetımı yapardım ,
amma işte uzaklaştırırlar amma soruşturma açarlar yada iş yerine reizl olur
hiçte umrumda olmaz ,NET
Doğru söylüyorsunuz. Bunun gibi pislikleri herkese rezil edeceksin.
Ben olsam ağzını birMerhaba arkadaşlar, ben bir kamu kurumunda görev yapıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce yemekhanede yemek yerken biri dikkatimi çekti. Karşı masamda oturmuş ara ara bana bakıyordu. Daha önce gördüğüm biri değildi. İşe yeni girdiğini düşündüm. Daha sonraları bu kişi benimle aynı servise binmeye başladı. Benim indiğim yerde iniyor. Durup beni izliyor falan dikkatimi çekti. Neyse geçtiğimiz hafta cuma günü servisteyken annem aradı. Kedilerimden biri biraz rahatsızdı. Durumu kötüleşmeye başlamış, ben de servisten iner inmez hemen veterineri aradım. Telefonu daha kapatmadan yanıma biri geldi. Kafamı çevirdim o kişi, benimle tanışmak istediğini söyledi. Hangi müdürlükte çalıştığımı sordu. Kendisi başka bir kurumdan benim çalıştığım kuruma tayinini aldırmış. Yaklaşık 1 ay falan olmuş. Öyle ayaküstü biraz sohbet ettik. Benim aklım kedimde olduğu için gitmem gerektiğini söyledim. Tanıştığımıza memnun oldum dedi. Adımı sordu kendi adını söyledi. Ben geçtim eve geldim. Son birkaç gündür bu kişiyi göremedim. Durumu samimi olduğum bir arkadaşımla paylaştım. Arkadaşımın bu kişinin çalıştığı yerde tanıdıkları var bir şekilde soyadını öğrendik. Sosyal paylaşım sitelerinde arattırdım. Evli ve 2 çocuğu olduğunu öğrendim. Evli olduğuna hiç ihtimal vermemiştim. Sonuçta aynı kurumda çalışıyoruz. Bu nasıl bir karaktersizliktir. Madem evlisin niye beni takip edip tanışmaya çalışıyorsun. Şimdi arkadaşlar bu kişi tekrar yanıma gelip konuşmaya çalışırsa evli olduğunu yüzüne vurup tersleyeyim mi? yoksa hiç hiçbir şey söylemeyip muhattap olmayayım mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Aynen öyle... Üstelik profilinde eşiyle birlikte fotoğrafı var. Hatta arkadaşıma gösterdim. Şaka yapıyorum sandı.Adam ultra aptal bir de, zekanin kirintisi yok. Madem boyle igrenc bir amacin var, insan biraz akillica hareket eder. Bu takipler neyin nesi? Ayrica, hic mi dusunemiyorsun su donemde herkesin cok genel bilgilerine erisilebilirligin mumkun oldugunu.
valla ozaman bi gun konusurken falan "esine cok selamlar" tarzi bisey de. hahahah[/Q
İyiymiş bu![]()
Kime mi güveneceğiz?
Bir yazar der ki,
Hayatta iki şeye güveniyorum. Biri aynaya baktığımda gördüğüme, diğeri yukarı baktığımda göremediğime.
yuhhhhhProfilinde şu kişiyle evli diye yazıyor. Eşinin profiline baktım. Bir sürü beraber çekilmiş fotoğrafları var. Daha birkaç hafta önce çocuklarıyla paylaşım yapmış. Babamızı beklerken diye...