- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Ben kedilerle insanlar apartmanda ortak yerde yaşasın diye birşey demedim. Fakat karşınızdaki hayvan bunu anlatamazsınız. Üstelik birkaç tanesi apartmandan çıkarılsa birkaç zaman sonra tekrar apartmana girebilirler bunlar olağan şeyler. Korkanlara saygı duyuyorum çünkü bir tanesi annem diğeri yakın arkadaşım.Apartmanın ortak kuralları insanlar içindir.Sokak kedisi de apartmana soğuktan sığınabilir.kimse apartmanin ortak yerlerini kediyle paylasmak zorunda degil .
burasi koyunuz degil , ortak apartman alanlarinin ortak kuralları var .
besleyen evinde besleyecek , kapiyi evime kedi girecek korkusuyla acmak zorunda degil kimse
sogukta siginan kedi 27 senelik yasantimda 1 2 kereden fazla görmedim onlarda çıkmak için miyavliyor apartmandan .Ben kedilerle insanlar apartmanda ortak yerde yaşasın diye birşey demedim. Fakat karşınızdaki hayvan bunu anlatamazsınız. Üstelik birkaç tanesi apartmandan çıkarılsa birkaç zaman sonra tekrar apartmana girebilirler bunlar olağan şeyler. Korkanlara saygı duyuyorum çünkü bir tanesi annem diğeri yakın arkadaşım.Apartmanın ortak kuralları insanlar içindir.Sokak kedisi de apartmana soğuktan sığınabilir.
Valla bizim apartman da oluyor sizinkin de olmamış demek ki. Sahipli hayvandan sahibi sorumludur. Herkes aynı ortamda bulunmaktan hoşnut olmak durumunda değil.Sahibi kapısına tel yaptırabilir odaya kapatabilir..Zaten bunları söyledim daha önce.Ben de çocuk ağlamasına ve çığlığına tahammül edemiyorum örneğin fakat iki yan komşumda da bebek var ve apartmanda yaşıyorsam müsama göstermek zorundayım.Dünya benim etrafımda dönmüyor sonuçta.sogukta siginan kedi 27 senelik yasantimda 1 2 kereden fazla görmedim onlarda çıkmak için miyavliyor apartmandan .
hayvana bunu anlatmayacaksınız zaten hayvanın sahibiyseniz kaçmasını engelleyeceksiniz ve kaçınca pesine düşeceksiniz .
Komşum da kedisini aynen böyle salıyor. Yavrularla falan geziyor bunlar. Neyse 1 ay falandır var bu durum. Yavrulardan biri kapıdaki mini ayakkabılıgımın altına kakasını yapmış, apartman görevlisi temizledi etti alışkanlık haline getirdi kedilerden biri. Her gün kaka yapıyor, apartman görevlisi bana trip atıyor. Kahve döküyorum oraya kakasını yapmasın diye. Kahve gidince tekrar yapıyor. Komşuya söyledim aa tamam dedi ama hala aynı, gerçekten benim rahatsız olma hakkım yok mu? Kesinlikle var. Kedi sahiplenecektim böyle cengaver denk gelir diye ondan da vazgeçtim. Yani ha 2 yaşında anlamayan bir çocuk kakasını yapmış ha kedi fark yok benim için birinden birini daha az tolere etmem.Çok merak ediyorum neyinden rahatsız oluyorsunuz sokaktaki hayvanın ciddi ciddi soruyorum bende mahallenin kedilerine bakiyorum ve tertemizler hiç bir pislikleri olmuyor ne olsun istiyorsunuz mesela yokmu olsunlar bende neler istiyorum ama ağzımı kapatiyorum tavriye ederim sizede
cocuk apartman boslugunda aglamiyor kendi evinde agliyorhamfemdi cocuk bakmakla kedi beslemeyi bir tutmayin lutfen .Valla bizim apartman da oluyor sizinkin de olmamış demek ki. Sahipli hayvandan sahibi sorumludur. Herkes aynı ortamda bulunmaktan hoşnut olmak durumunda değil.Sahibi kapısına tel yaptırabilir odaya kapatabilir..Zaten bunları söyledim daha önce.Ben de çocuk ağlamasına ve çığlığına tahammül edemiyorum örneğin fakat iki yan komşumda da bebek var ve apartmanda yaşıyorsam müsama göstermek zorundayım.Dünya benim etrafımda dönmüyor sonuçta.
Galiba benimde tek beddua ettiklerim böyle insanlar gebersinler öyleleri zarar verir anca dünyayaEvsiz barksız aç sokakta kalsın istiyorum böyle insanlar
üf abartmayın ya ne köylülüğü.apartmanin icinde kedi beslemek koyluluk belirtisidir , lutfen koyunuze geri donun .
sehir hayatina adapte olamamis insan davranisidir .
kedi kopek apartmanin ortak alaninda serbest birakilmaz .
Yoo kapı önünde çığlık atıyorlar bagırıyorlar bazen evden içeri girmek istemeyip krize bile girdi bir tanesi. Sonuçta 1 yaşında bebeğe laf anlatamazsın. Bir tutmamın sebebi ikisinin de yetişkin insan gibi düşünme yetisinin olmaması:)cocuk apartman boslugunda aglamiyor kendi evinde agliyorhamfemdi cocuk bakmakla kedi beslemeyi bir tutmayin lutfen .
Dediğim gibi benim en sevdiğim hayvan kedidir .Peki nerede yaşasınlar gerçekten? Dışarda zehirlerler oraya buraya atarlar, kapıya koyarsın şikayet ederler. Ben gittim dolanmasınlar diye yuva aldım oraya giriyorlardı, komşu şikayet etti hepsini topladılar kim bilir nereye attılar. Çok üzücü cidden. Gitsin herkes bi tedavi olsun bu ne bu kadar kedi korkusu ya. Küçücük hayvan yanından geç git. Ne yaşıyorlar böyle çocukken anlamış değilim.
Biz bu dünyaya gelmişiz onlar gibi, dikmişiz koca koca binaları, ee hayvanlar gelmesin gezmesin. Ne yapsınlar? Çok şımarıkça geliyor bana.
Muhatabım dahi olamayacağınızdan aslen nereli olduğumu eğitim seviyemi ailem yapımı vs size açıklayacak değilim. Basit polemiklerinize beni çekemezsiniz.Ancak aklınız sıra aşağılayıp durduğunuzu sandığınız köylülerle alakalı canım Atam’ın sözünü şuraya iliştiriyorum :)apartmanin icinde kedi beslemek koyluluk belirtisidir , lutfen koyunuze geri donun .
sehir hayatina adapte olamamis insan davranisidir .
kedi kopek apartmanin ortak alaninda serbest birakilmaz .
Ben zaten apartman içinde doğru bulmuyorum ki sokaktakilerde bahsettim orada sokaktaki hayvan nereye yapiyor ediyor ona birşey yapayız zaten kaka yapacak yerleride kalmadı ki kediler kuma yapar ve kapatır apartmanda kapalı kalan hayvanda zaten yapar kakasınıda cişomideKomşum da kedisini aynen böyle salıyor. Yavrularla falan geziyor bunlar. Neyse 1 ay falandır var bu durum. Yavrulardan biri kapıdaki mini ayakkabılıgımın altına kakasını yapmış, apartman görevlisi temizledi etti alışkanlık haline getirdi kedilerden biri. Her gün kaka yapıyor, apartman görevlisi bana trip atıyor. Kahve döküyorum oraya kakasını yapmasın diye. Kahve gidince tekrar yapıyor. Komşuya söyledim aa tamam dedi ama hala aynı, gerçekten benim rahatsız olma hakkım yok mu? Kesinlikle var. Kedi sahiplenecektim böyle cengaver denk gelir diye ondan da vazgeçtim. Yani ha 2 yaşında anlamayan bir çocuk kakasını yapmış ha kedi fark yok benim için birinden birini daha az tolere etmem.
Bu arada kediden köpekten korkuyorum aşamıyorum durumunu hiç anlamıyorum arkadaşlar. İnsanlardan kaynaklı dev travmalar geçirenler mesela dayak tecavüz gibi korkunç şeyler yaşayanlar insan fobim var korkuyorum deme lüksüne sahip değil bir şekilde aşıyorlar da el kadar kediden mazlum köpekten korkanlar niye aşamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?