Eğer sizi zorlamayacaksa alabilirsiniz. Ama araba öyle bir durum ki 15 bin den 20 bine cıkılıyor :)kızlar ben 15 aylık evliyim altın yüksekken bileziklerimi bozdurdum.. eşimle diyoruzki üstüne biraz daha kredi çekip bi 15 binlik arabamı alsak kiradayız evimizde yok. ama araba almakta istiyoruz kararsız kaldık bilemedik bilezikler 8000 tl tuttu ev için zaten olmazda kolay değil çünkü peşinatımız yok başka. borçta ödüyoruz ayrıyetten. yada bu paraya hiç dokunmayıp araba için ayrıyetten bi kredimi çeksek diyoruz oda bir sürü faiz... fikirlerinize ihtiyacım var.. sizce mantıklı olan hangisi?
kızlar ben 15 aylık evliyim altın yüksekken bileziklerimi bozdurdum.. eşimle diyoruzki üstüne biraz daha kredi çekip bi 15 binlik arabamı alsak kiradayız evimizde yok. ama araba almakta istiyoruz kararsız kaldık bilemedik bilezikler 8000 tl tuttu ev için zaten olmazda kolay değil çünkü peşinatımız yok başka. borçta ödüyoruz ayrıyetten. yada bu paraya hiç dokunmayıp araba için ayrıyetten bi kredimi çeksek diyoruz oda bir sürü faiz... fikirlerinize ihtiyacım var.. sizce mantıklı olan hangisi?
15000 liralık araba için 7000 lira kredi çekseniz ve faiz düşük olsun diye bir yıllık çekseniz ayda 700 liraya yakın ödemesi var. Kasko ve benzinle birlikte 1000 lira olur. Kiranız ne kadar ve varsa diğer düzenli ödemeleriniz ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?