kirada olup bozdurduğu altınla araba alan varmı?

Nerde oturdugunuza bagli.
Ne kadar fiyatta ev alicaginiza bagli 40 -50 bin her yerde ayni degil.
Dogru o konuda sana katiliorum.
Yas kac bu arada.
Cocuk icin gecmi

ev satıp araba almakta iyimiş :)

bankaya bulasmadan zor birde zaten arabalar su an cok pahalıymıs alırsa 2-3 ay sonra alacagız o zaman ıner diyorlar

Altınımızın bir kısmını bozdurup araba almıştık biz de geçen yıl. Sonra üstüne biriktirip modelini yükselttik zamanla.

İlk arabamız 13.000 idi düşün, şimdiki arabamız 35.000 civarı. Böylece aslında ufak çapta birikimimiz artmış oldu, ev alırsak arabayı da satıp katkıda bulunabiliriz ileride diye düşündük.

Yılbaşından sonra yeni modeller çıkacağı için ikinci el arabalar bir miktar ucuzlar. Ama 15000 liraya alacağınız araba size sık sık masraf çıkartır. Bunu da göz önünde bulundurun mutlaka.

Nerde oturdugunuza bagli.
Ne kadar fiyatta ev alicaginiza bagli 40 -50 bin her yerde ayni degil.
Dogru o konuda sana katiliorum.
Yas kac bu arada.
Cocuk icin gecmi
23 yaş :)
bursada yasıyoruz
aslında oturdugumuz evi istiyoruz
170 binlerde değeri

ne güzel ya darısı başımıza :)
olur olur sağına soluna baktırır alırsınız
olmıycak bişey yok
masraf çıkarır diye düşünme
düzgün alınca hiç bişey olmuyor
polo var bizde hiç sorunuda yok
10 yaş üstüne kasko yapılmıyor zaten
biraz daha bekleyin bencede düşer 3 4 bin ttlik masraf çıkarmaz
sigortası var senede 2 senedede muayne
ee benzinide hesaplamıycan o senin ihitiyaş listene girer

ya biz zaten gezmek için istiyoruz hafta içi ikimizde çalışıyoruz bi pazarımız var bazen cumartesi.. 2 ayda bir uzun yolda olabilir araba yatacak yani birde çocuk olunca şart hastanesi falan evimiz hastanelere uzak minibüs cok zor oluyor şimdi bile çok istiyoruz gerçekten hayırlısıyla

bide sinir oluyorum eşimin amcaları soruyor gittiğimiz zaman ev ne zaman alcanız almıyonuzmu diye ya sizene şimdi araba alıncada ne gerek vardı bilmem ne sizin daha eviniz yok diyenler mutlaka olucak aklıma geliyoda sinir oluyorum sanki evi alırken yardım edeceklerde

1 yıllık evliyim evimizi kredi çekip aldık ve birimizin maaşı krediye gidiyor altınların bir kısmını bozdurup 10 binlik 97 model araba aldık bizi götürmediği yer kalmadı sağolsun sonra al sat yapmaya başladık şimdiki arabayı 16 ya satıyoruz ve bu gelişme Nisan ayından itibaren oldu araba şart mı bazı durumlarda şart ama genç isen öyle aman aman şartta değil tabi araba olunca masraflar artıyor eski arabanın masrafı şansın yaver giderse pek olmaz ama bizde altımızda araba var hadi şuraya gidelim buraya gidelim çok oluyor bu şekilde masrafta artıyor ama şöyle düşün altınlar bankada kalsa 10 bin ile kalıcaktı şimdi 16 oldu

aynen araba bi pazar çalışıyor biimde
bencede gerekli artık otobüslerde kafayı yiyoruz çünkü

Araba almak mantıklı borcunuz bittikçe yükseltirsiniz sonra satar ev peşinatı sayarsınız

Bu sizin bakış aciniza kalmış, biz de öyle araba aldık ben başta hiç istemedim, ama alınca da keşke daha erken alsaymisiz dedim....büyük rahatlık, eğer benzini ve extra masraflari sizi bunaltamayacaksa alın, ev için de ayrı birikim yaparsınız ins

araba şart.
yalnız bileziğini vereceksen arabayı tamamen eşinin kullanımına bırakma.
ehliyetin varsa sen de öğren kullan.
zamanla tamamen onun malı haline gelebilir yoksa.
malum erkekler için araba çok önemli.
benim bi arkadaş bileziklerini eşine verdi araba için.
uyuz adam şimdi kızı bi yere bırakmaya bile üşeniyo, sanki kendi almış gibi arabayı.

Arabasız yeni evlilik zor olur. Altınlar da zaten bişeyi tutmamış 20-30 bin olsa ev için ayırın derdim ama faiz ödememek için altını harcamak çok mantıklı. Ben evimizin eşyaları için çektiğimiz krediye boşuna faiz ödemeyelim diye bozdurmuştum3 sene önce . Pişman değilim. Borçtan nefret ediyorum bu kredi borcu olsa da

Esim araba icin bileziklerimi istedi ben kesinlikle vermem araba icin kusura bakma dedim. Ha ev alirsin seve seve ama araba icin vermem git kredi cek dedim. Krediyi bi sekilde oduyor. Ama bileziklerimi bozdursaydim elimizde tutamayacagimizdan yerine konmayacakti.

araba almak için altınları satmayın bence kredi çekin daha iyi.
altınlar güvence olsun
ve evet kirada iken araba aldım gayet mümkün.2006 model aracı 17 bin tl ye aldım yüksek sezonda 21 bin tl verip istediler. yani kar etmekte mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…