Nerde oturdugunuza bagli.BEN CALISMAZSAM BİRİKTİREMEYİZ
BİRİKTİRİRSEK ÇOCUK SÜREKLİ ERTELENİR
ÇOCUK OLDUKTAN SONRA CALISAMAM YİNE KALIR
VE BİR EV İÇİN EN AZ PEŞİNAT 40 50BİN BUNU CALISARAK COK ZOR BİRİKTİRMEK BENCE YILLARINI ALIR İNSANIN BİZ BİRAZ RAHATCA GEZMEK EV ALIRKENDE ARABAYI SATMAK İSTİYORUZ ARABADAN SONRA COCUK
ev satıp araba almakta iyimiş :)Var babam
Eskiden bu kadar ev fetişi yoktu
Evim yok eyvah demezdi insanlar
Babam çalışıyoruz paramız var tüm evler bizim mantığında idi
Araba aldı emekli olur ev alırım dedi para biriktirdi emekli olunca ev aldı
Hatta sonra o evi satıp bana araba bile aldı
ne güzel ya darısı başımıza :)aynen eşim bilir dedim 3000 nle başladık şimdi 16000 tl miz var
ve o arada al sat al sat çok iyi kar ettik
bankaya bulasmadan zor birde zaten arabalar su an cok pahalıymıs alırsa 2-3 ay sonra alacagız o zaman ıner diyorlarAraba ihtiyaç haline geldi artik ama durdugu yerde de masraf,trafik sigortasi vergisi kaskosu derken en az yillik 2500-3000 yer ,ee yakitta var
Hangi marka model bakiyorsunuz bilmiyorum ama ikinci el piyasasida cok pahali 15 bine bulamayabilirsiniz benim tavsiyem biraz daha üstüne ekleme yapmaniz bankaya ne kadar az bulasirsaniz o kadar iyi olur
ev satıp araba almakta iyimiş :)
23 yaş :)Nerde oturdugunuza bagli.
Ne kadar fiyatta ev alicaginiza bagli 40 -50 bin her yerde ayni degil.
Dogru o konuda sana katiliorum.
Yas kac bu arada.
Cocuk icin gecmi
olur olur sağına soluna baktırır alırsınızne güzel ya darısı başımıza :)
olur olur sağına soluna baktırır alırsınız
olmıycak bişey yok
masraf çıkarır diye düşünme
düzgün alınca hiç bişey olmuyor
polo var bizde hiç sorunuda yok
10 yaş üstüne kasko yapılmıyor zaten
biraz daha bekleyin bencede düşer 3 4 bin ttlik masraf çıkarmaz
sigortası var senede 2 senedede muayne
ee benzinide hesaplamıycan o senin ihitiyaş listene girer
Haklisin 40-50 nakit biriktirmeniz lazim.23 yaş :)
bursada yasıyoruz
aslında oturdugumuz evi istiyoruz
170 binlerde değeri
aynen araba bi pazar çalışıyor biimdeya biz zaten gezmek için istiyoruz hafta içi ikimizde çalışıyoruz bi pazarımız var bazen cumartesi.. 2 ayda bir uzun yolda olabilir araba yatacak yani birde çocuk olunca şart hastanesi falan evimiz hastanelere uzak minibüs cok zor oluyor şimdi bile çok istiyoruz gerçekten hayırlısıyla
kızlar ben 15 aylık evliyim altın yüksekken bileziklerimi bozdurdum.. eşimle diyoruzki üstüne biraz daha kredi çekip bi 15 binlik arabamı alsak kiradayız evimizde yok. ama araba almakta istiyoruz kararsız kaldık bilemedik bilezikler 8000 tl tuttu ev için zaten olmazda kolay değil çünkü peşinatımız yok başka. borçta ödüyoruz ayrıyetten. yada bu paraya hiç dokunmayıp araba için ayrıyetten bi kredimi çeksek diyoruz oda bir sürü faiz... fikirlerinize ihtiyacım var.. sizce mantıklı olan hangisi?
Arabasız yeni evlilik zor olur. Altınlar da zaten bişeyi tutmamış 20-30 bin olsa ev için ayırın derdim ama faiz ödememek için altını harcamak çok mantıklı. Ben evimizin eşyaları için çektiğimiz krediye boşuna faiz ödemeyelim diye bozdurmuştum3 sene önce . Pişman değilim. Borçtan nefret ediyorum bu kredi borcu olsa dakızlar ben 15 aylık evliyim altın yüksekken bileziklerimi bozdurdum.. eşimle diyoruzki üstüne biraz daha kredi çekip bi 15 binlik arabamı alsak kiradayız evimizde yok. ama araba almakta istiyoruz kararsız kaldık bilemedik bilezikler 8000 tl tuttu ev için zaten olmazda kolay değil çünkü peşinatımız yok başka. borçta ödüyoruz ayrıyetten. yada bu paraya hiç dokunmayıp araba için ayrıyetten bi kredimi çeksek diyoruz oda bir sürü faiz... fikirlerinize ihtiyacım var.. sizce mantıklı olan hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?