kirada olup bozdurduğu altınla araba alan varmı?

neden 8000 tllik araba almıyorsunuz
kasko falan olmaz belli bi yaştan sonraki araçlara kasko olmaz meraklanmayın
kasko yaptırmak zorunda değilsiniz bazı koşullarda
aylık 3000 e yakın gelirimiz var

neden 8000 tllik araba almıyorsunuz
kasko falan olmaz belli bi yaştan sonraki araçlara kasko olmaz meraklanmayın
kasko yaptırmak zorunda değilsiniz bazı koşullarda
8000 liraya şahin bile alamazlar :)

620 tl kira + aidat 220 tl 1.5 sene daha kayınpederimle ödeyeceğimiz kredi toplamda 3 seneydi. bunları sayabiliriz diğerleri de var ama onlarda kısa sürede bitecek.

3000 lira geliriniz varsa arabayı alınca zaten elinizde birşey kalmıyor. Bence durumunuz biraz rahatlayınca düşünün arabayı.

3000 lira geliriniz varsa arabayı alınca zaten elinizde birşey kalmıyor. Bence durumunuz biraz rahatlayınca düşünün arabayı.
KREDİ ÇEKERSEK MAX 500 TL AYLIK ÖDEMESİ OLANI TERCİH EDİCEZKİ HANİ DURUMUMUZ DAHA İYİ OLAMAZ GİBİ KİRA MECBUR ÖDİCEZ FATURALAR AYRI EE 220 TL SABİT :)

Bana kirada oturanlar için araba lüks geliyor özellikle evde hasta ve cocuk yoksa
Ayrıca araba yatırım aracı değil üstüne üstlük onun masrafları sizi daha da zorlar

Kirada olupta para biriktirebiliyorsaniz.
Biraz daha durup ev almaniz daha mantikli.

8000 TLLİK ARACIN MASRAFI ÇOK OLUR DİYE İSTEMİYORUZ
Bende 13.500 pegout 206 aracla baslamistim. Alindigi hafta 1.500 tl motoruna masraf cikardi. 3,5 senede al sat yapa yapa tabi kredi bittgi anda yeni kredi alarak 55.000 yaptim su anki arabanin degerini. Dusuk araclar dedigin gibi cok masrafli. Ben baska sekilde para biriktiremedigim icin boyle yapiyodum. Eger biriktirebiliyosan hic kredi faizi vermene degmez. Biriktiremiyosan en azindan her zaman nakite cevirebilecegin birsey araba.

Bana kirada oturanlar için araba lüks geliyor özellikle evde hasta ve cocuk yoksa
Ayrıca araba yatırım aracı değil üstüne üstlük onun masrafları sizi daha da zorlar
EŞİM ÇOCUK OLMADAN İSTİYOR SEBEBİDE ÇOCUK İÇİN ARABA ÇOK GEREKLİ BİŞEY HAKLIDA EV ALMAK DAHA ÇOK ZOR

Var babam

Eskiden bu kadar ev fetişi yoktu

Evim yok eyvah demezdi insanlar

Babam çalışıyoruz paramız var tüm evler bizim mantığında idi

Araba aldı emekli olur ev alırım dedi para biriktirdi emekli olunca ev aldı

Hatta sonra o evi satıp bana araba bile aldı

Kirada olupta para biriktirebiliyorsaniz.
Biraz daha durup ev almaniz daha mantikli.
BEN CALISMAZSAM BİRİKTİREMEYİZ
BİRİKTİRİRSEK ÇOCUK SÜREKLİ ERTELENİR
ÇOCUK OLDUKTAN SONRA CALISAMAM YİNE KALIR
VE BİR EV İÇİN EN AZ PEŞİNAT 40 50BİN BUNU CALISARAK COK ZOR BİRİKTİRMEK BENCE YILLARINI ALIR İNSANIN BİZ BİRAZ RAHATCA GEZMEK EV ALIRKENDE ARABAYI SATMAK İSTİYORUZ ARABADAN SONRA COCUK

Araba ihtiyaç haline geldi artik ama durdugu yerde de masraf,trafik sigortasi vergisi kaskosu derken en az yillik 2500-3000 yer ,ee yakitta var

Hangi marka model bakiyorsunuz bilmiyorum ama ikinci el piyasasida cok pahali 15 bine bulamayabilirsiniz benim tavsiyem biraz daha üstüne ekleme yapmaniz bankaya ne kadar az bulasirsaniz o kadar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…