aylık 3000 e yakın gelirimiz var
8000 liraya şahin bile alamazlar :)neden 8000 tllik araba almıyorsunuz
kasko falan olmaz belli bi yaştan sonraki araçlara kasko olmaz meraklanmayın
kasko yaptırmak zorunda değilsiniz bazı koşullarda
8000 TLLİK ARACIN MASRAFI ÇOK OLUR DİYE İSTEMİYORUZneden 8000 tllik araba almıyorsunuz
kasko falan olmaz belli bi yaştan sonraki araçlara kasko olmaz meraklanmayın
kasko yaptırmak zorunda değilsiniz bazı koşullarda
VALLA KARAR VERMEK ÇOK ZOR :)8000 liraya şahin bile alamazlar :)
620 tl kira + aidat 220 tl 1.5 sene daha kayınpederimle ödeyeceğimiz kredi toplamda 3 seneydi. bunları sayabiliriz diğerleri de var ama onlarda kısa sürede bitecek.
KREDİ ÇEKERSEK MAX 500 TL AYLIK ÖDEMESİ OLANI TERCİH EDİCEZKİ HANİ DURUMUMUZ DAHA İYİ OLAMAZ GİBİ KİRA MECBUR ÖDİCEZ FATURALAR AYRI EE 220 TL SABİT :)3000 lira geliriniz varsa arabayı alınca zaten elinizde birşey kalmıyor. Bence durumunuz biraz rahatlayınca düşünün arabayı.
Kirada olupta para biriktirebiliyorsaniz.kızlar ben 15 aylık evliyim altın yüksekken bileziklerimi bozdurdum.. eşimle diyoruzki üstüne biraz daha kredi çekip bi 15 binlik arabamı alsak kiradayız evimizde yok. ama araba almakta istiyoruz kararsız kaldık bilemedik bilezikler 8000 tl tuttu ev için zaten olmazda kolay değil çünkü peşinatımız yok başka. borçta ödüyoruz ayrıyetten. yada bu paraya hiç dokunmayıp araba için ayrıyetten bi kredimi çeksek diyoruz oda bir sürü faiz... fikirlerinize ihtiyacım var.. sizce mantıklı olan hangisi?
ay evet artık öyle 3 bin liraya eski kasa doğan aldık yavaş yavaş yükselttik şimdi 16 binlik arabaya biniyoruz8000 liraya şahin bile alamazlar :)
PİŞMANMISINIZ YOKSA İYİKİ ALMIŞIZMI DİYOSUNZ :)biz aldık
eski araba k uş grubunun parçaları ucuz oluyor8000 TLLİK ARACIN MASRAFI ÇOK OLUR DİYE İSTEMİYORUZ
Bende 13.500 pegout 206 aracla baslamistim. Alindigi hafta 1.500 tl motoruna masraf cikardi. 3,5 senede al sat yapa yapa tabi kredi bittgi anda yeni kredi alarak 55.000 yaptim su anki arabanin degerini. Dusuk araclar dedigin gibi cok masrafli. Ben baska sekilde para biriktiremedigim icin boyle yapiyodum. Eger biriktirebiliyosan hic kredi faizi vermene degmez. Biriktiremiyosan en azindan her zaman nakite cevirebilecegin birsey araba.8000 TLLİK ARACIN MASRAFI ÇOK OLUR DİYE İSTEMİYORUZ
EŞİM ÇOCUK OLMADAN İSTİYOR SEBEBİDE ÇOCUK İÇİN ARABA ÇOK GEREKLİ BİŞEY HAKLIDA EV ALMAK DAHA ÇOK ZORBana kirada oturanlar için araba lüks geliyor özellikle evde hasta ve cocuk yoksa
Ayrıca araba yatırım aracı değil üstüne üstlük onun masrafları sizi daha da zorlar
BEN CALISMAZSAM BİRİKTİREMEYİZKirada olupta para biriktirebiliyorsaniz.
Biraz daha durup ev almaniz daha mantikli.
bizdede eşim bilir ben pek anlamam fikir amaçlı bir konu açtım buraya:)eski araba k uş grubunun parçaları ucuz oluyor
çözdüm artık ben ama
şimdi 12000 istiyorlar
piyasayı unuttum ben
aynen eşim bilir dedim 3000 nle başladık şimdi 16000 tl miz varbizdede eşim bilir ben pek anlamam fikir amaçlı bir konu açtım buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?