• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıramıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
896
468
303
Arkadaşlar 25 yaşında bie öğretmenim. Bir tane komşumun kızı var 17 yaşında. Çok tatlı kızdır arkadaş gibiyiz. Çok severim. Her konuda yardımıma koşar, ailem uzakta ya hasta olurum gelir bakar, ilgilenir temizlik yapmaya falan yardım eder beni çağırır baya samimiyiz git gel yaparız kahve içeriz beraber gezeriz. Çok iyi bir kız gelin görün ki benim ifrit olduğum bir huyu var. Kıyafet ödünç isteme. En nefret ettiğim şey aşırı titizim tiksiniyorum başkasının kokusunun sindiği şeyden. Çok sevdiğim kıyafetlerimi ödünç istiyor bir de hani al senin olsun dicem ama bu bu sefer de alışır diye korkuyorum dükkan değilim sonuçta habire al senin olsun deyip kıyafet vereyim bi tanesi için al senin olsun desem utanır bi daha yapmaz mı acaba diye düşündüm. Ya kırmak da istemiyorum ama cidden nefret ediyorum bu huyundan hayır da diyemiyorum onca iyiliğim var bi kıyafeti çok mu görüyo der diye kız okulu bırakmış yeni bi işe girdi daha ilk maaşını alcak. Ailesi de öyle çok kötü durumda değil dolabı kıyafet dolu öyle bomboş bi dolap değil çok güzel kıyafetleri de var ama genç kız tam da ergenlik dönemi özeniyo herhalde ama yok iğreniyorum en sevdiğim kıyafetlerden resmen soğudum giyesim gelmiyor. Yaşayan varmı böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi daha önce en samimi arkadaşlarım bile kıyafetimi isteme durumu olmamıştı. Kızı çok seviyorum bu ayrı ama işte huy. İğreniyorum kırmak da istemiyorum bu huyundan onu kırmadan vazgeçirme yolu var mıdır? Bir değil iki değil ya yarın sevgilisiyle buluşcakmış gene istedi vermem diyemedim aldı bişeyler gene 6. 7. Falan oldu bu alışkanlık haline getirdi özel bi yere gidecek hemen bana geliyo böle bişe yaşayıp bi çözüm bulan var mı

Çok zor durum bende hiç kıyafetlerimi kimseye veremem. Senin gibi de nazik değilde kırıcı olabiliyorum.
Bence bişey istediğinde beni yanlış anlama de hadi sana gidip aynısından alalım de al bi tane bu süreçte avm de falan gezerken hissettiklerini yavaş yavaş şöyle bende anlar.
Dusunebildigim en iyi çözüm bu sanırım . .

Benim bir arkadaşım da kıyafet vermeyi sevmez. Ben de istemem kimseden, adetim değildir. Bilmeden etmeden biz biraz samimi olunca demişti ben sevmem, isteme ileride filan diye. Güldüm açıkçası. Keşke siz de ilk dediğinde hassas olduğunuzu belirtseydiniz. Şimdi verip verip de vermemek hoş değil.

Benim bir arkadaşım da kıyafet vermeyi sevmez. Ben de istemem kimseden, adetim değildir. Bilmeden etmeden biz biraz samimi olunca demişti ben sevmem, isteme ileride filan diye. Güldüm açıkçası. Keşke siz de ilk dediğinde hassas olduğunuzu belirtseydiniz. Şimdi verip verip de vermemek hoş değil.

Ah keşke yapabilsem içim gidiyor iğreniyorum sinir oluyorum ama kıramıyorum gene bişe diyemiyorum ya bi kere değil ara ara istiyo böyle cidden bıktım kalp kırmak da istemiyorum çok iyiliği var vermek istemiyorum desem vermesem de kırılcak diye korkuyorum çok kötü bi durum :(

Sürekli isteyeceğini düşünemedim ki özel hi yere gitcekti uygun kıyafetim yok dedi her ne kadar sevmesem de kırk yılın başı bi şey istemiş o kadar iyiliği olan insan dedim verdim bilsem böyle devamı gelcek baştan vermezdim sevmiyorum öyle şeyleri diyip nitekim sonradan söyledim evlerindeyken ben biraz tiksiniyorum bu tip durumlarda diye şimdi annesine diyp gelmiş ben cemreden ödünç kıyafet isteyim diye annesi de demiş kız demişti ya ben pek sevmiyorum tiksiniyorum diye demiş o benden tiksinmez bana verir benden başkasına vermez de falan dedim diyor seni onu mu var iğreniyorum işte bişe de diyemedim :(

Ah keşke yapabilsem içim gidiyor iğreniyorum sinir oluyorum ama kıramıyorum gene bişe diyemiyorum ya bi kere değil ara ara istiyo böyle cidden bıktım kalp kırmak da istemiyorum çok iyiliği var vermek istemiyorum desem vermesem de kırılcak diye korkuyorum çok kötü bi durum :KK43:

Şimdi işe girmiş belki maaşını aldıkça kendisi kıyafet alır. Biraz daha sabredin ve bu süreçte mesafeli olun. Sizin için başka çıkar yol bulamadım.

Iyıde böyle yaparsan hiç olmadık zamanda patlarsın haksız duruma düşersin. Benden isteme kokuya hassasım kıyafetlerimi paylaşamam de.

Şimdi işe girmiş belki maaşını aldıkça kendisi kıyafet alır. Biraz daha sabredin ve bu süreçte mesafeli olun. Sizin için başka çıkar yol bulamadım.

Ay inşallah tek dileğim o şimdi durumu yoktu eskiden maaş alcak artk alır herhalde kendine bol bol kıyafet alır olmadı bi daha isterse dicem al bu senin olsun canım ben kendime yenisini alırım senin mi benim mi belli değil zaten diye kırmak istemiyorum da işe girdi sabredeyim dedğiniz gibi devam ederse mecbur kırıcam artık

Iyıde böyle yaparsan hiç olmadık zamanda patlarsın haksız duruma düşersin. Benden isteme kokuya hassasım kıyafetlerimi paylaşamam de.

Ben de korkuyorum ondan ya bariz belli ediyorum vermek istediğmi anlamıyo ya pembe kazağını vardı onu versen dedi bilmiyorum nerde dedim bi hırkan vardı yeşil onu alsam dedi bi yere kaldırdım hava ısındı diye ama bakayım dedim baktım falan tamam yordum seni ya kusura bakma ayarlarım kendiminkilerden giyerim dedi tam gidecek döndü diyor geçen seferki ödünç aldığım kiremit tuniğini alsam onu kaçıncı giyişin sevgilinle ilk buluşman bence elbise daha uygun olur o hoş olmaz falan dedim resmen vermek istemiyorum sürekli bahaneler buluyorum ama anlamıyor onu alayım bişey olmaz güzel olur o ya dedi daha ne deyim olmadı geri getirince deyim al sende kalsın ben kokudan hassasım giyemem bi daha gidecek güzelim kazağım ama bi taneyi feda edip en azından kurtulurum belki bırakır bu huyunu utanır da

Annesine söyleyin siz de.Kırılır diye ona birşey diyemiyorum,size söylemek istedim belki siz ,uygun bir şekilde söyleyebilirsiniz deyin.

Ben de korkuyorum ondan ya bariz belli ediyorum vermek istediğmi anlamıyo ya pembe kazağını vardı onu versen dedi bilmiyorum nerde dedim bi hırkan vardı yeşil onu alsam dedi bi yere kaldırdım hava ısındı diye ama bakayım dedim baktım falan tamam yordum seni ya kusura bakma ayarlarım kendiminkilerden giyerim dedi tam gidecek döndü diyor geçen seferki ödünç aldığım kiremit tuniğini alsam onu kaçıncı giyişin sevgilinle ilk buluşman bence elbise daha uygun olur o hoş olmaz falan dedim resmen vermek istemiyorum sürekli bahaneler buluyorum ama anlamıyor onu alayım bişey olmaz güzel olur o ya dedi daha ne deyim olmadı geri getirince deyim al sende kalsın ben kokudan hassasım giyemem bi daha gidecek güzelim kazağım ama bi taneyi feda edip en azından kurtulurum belki bırakır bu huyunu utanır da
Net ol... Kıvır kıvır anlamıyor işte kibarlıktan.

Arkadaşlarım sevgili hanımlar
Hayır demek , diyebilmek ayıp değildir .

Nedir bu derdi insanların ?
HAYIR ve sonrasında gelen sebebinin açıklanması . Bitti gitti . Küsen küssün kimse sizin iç sıkıntınızdan kıymetli değil yahu .

Ah böyle olabilsem keşke :( nefret ediyorum şu kimseyi kırmayım diye çırpınma huyumdan

Sürekli isteyeceğini düşünemedim ki özel hi yere gitcekti uygun kıyafetim yok dedi her ne kadar sevmesem de kırk yılın başı bi şey istemiş o kadar iyiliği olan insan dedim verdim bilsem böyle devamı gelcek baştan vermezdim sevmiyorum öyle şeyleri diyip nitekim sonradan söyledim evlerindeyken ben biraz tiksiniyorum bu tip durumlarda diye şimdi annesine diyp gelmiş ben cemreden ödünç kıyafet isteyim diye annesi de demiş kız demişti ya ben pek sevmiyorum tiksiniyorum diye demiş o benden tiksinmez bana verir benden başkasına vermez de falan dedim diyor seni onu mu var iğreniyorum işte bişe de diyemedim :KK43:

Ay inşallah tek dileğim o şimdi durumu yoktu eskiden maaş alcak artk alır herhalde kendine bol bol kıyafet alır olmadı bi daha isterse dicem al bu senin olsun canım ben kendime yenisini alırım senin mi benim mi belli değil zaten diye kırmak istemiyorum da işe girdi sabredeyim dedğiniz gibi devam ederse mecbur kırıcam artık

O halde anne durumun farkında. Siz annesi ile konuşun ve o uyarsın. Kızla yüz göz olmanızı tavsiye etmem. Zira yaşı da küçük. Söylemleriniz size yakışmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X