• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıramıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç kimseyle böyle bir ilişki kurmadım. Ben kendim bile abiyemi bir kez giyince kuru temizleme yaptırırım. İmkanı olmayan isteyen olmuştu. Temelli verdim . Ama tabi onlar sürekli isteyecek insanlar değildi . Kız kardeşim yok ama olsa onla bile beraber giyinmezdim sanırım. Sonuçta herşeyde yıkanmıyor . Palto filan gibi

O halde anne durumun farkında. Siz annesi ile konuşun ve o uyarsın. Kızla yüz göz olmanızı tavsiye etmem. Zira yaşı da küçük. Söylemleriniz size yakışmaz.

Haklısınız annesiyle konuşmak da mantıklı myle yapayım ben en iyisi benden duyduğunu söyleme ama bu konuda uyarsan teyze diyim rahatsız olaçuyorum diyim ya istesin sıfırını alayım cidden çok seviyorum kızı hediye olarak alayım imkanı yok hiç sorun değil dert etmem mutlu olsun ama sürekli her dakka bana özel şeylerimi gelip alıp giymesi çok çirkin rahatsız ediyor beni cidden

Mantıklı aslında. Annesi yanlış anlamaz anlayışla karşılar mı sizce
Bence uygun bir dille söylerseniz yanlış anlamaz.Onu çok seviyorum,değer veriyorum,kırmak,üzmek istemiyorum.Ama,bu konuda hassasiyetim var işte deyin.

Hiç kimseyle böyle bir ilişki kurmadım. Ben kendim bile abiyemi bir kez giyince kuru temizleme yaptırırım. İmkanı olmayan isteyen olmuştu. Temelli verdim . Ama tabi onlar sürekli isteyecek insanlar değildi . Kız kardeşim yok ama olsa onla bile beraber giyinmezdim sanırım. Sonuçta herşeyde yıkanmıyor . Palto filan gibi

İstediği şeyler genelde kazak tunik tarzı şeyler yıkanabilir şeyler de yıkansa da ben huylanıyorum kıyafet kişiye özel şeydir ben bi yere yatıya gitsem bile götürürüm pijamamı falan kimsenin bişeyini istemem giymem yani hijyen açısından. Ya bi de deterjan konusunda bile takıntım var her yumuşatıcının kokusunu sevmem hafif olcak benim kendi yumuşatıcım olcak bi ara almıştı getirmemişti daha dolabındaydı yıkayıp vereyim dedi yıkama ver ben yıkarım dedim yumuşatıcı kokusunda bile takıntım var farklı koku sevmiyorum dedim bariz belli ediyorum aslında bence rahatsız olduğumu durumdan memnun olmadığımı ama anlamıyor

Bu öğretmenler haybeye öğretmen oluyor gibi geliyor bana
Daha kendini ifade edemiyor
Bunun adı karsi tarafı kirmamak falan değil
Basbayağı pasiflik ...
Hayır diyememek
Hatta eziklik kusura bakmayın .
Kıyafetlerimin kullanılmasından hoşlanmıyorum
Bitti !!!
Bu kadar yani .
Gelip arkadan konuşmak sizi iyi yapmıyor

bi yol olarak kiz ise girmis hazir, sana da artik benimki gibi bi dolap yapalim. alışverişlerini beraber yapalim istersen deseniz.

hem yasina daha uygun seyler seceriz deseniz

Bu da mantıklı bir deneyeyim

bide kız bence herseyin farkinda ama sizin tavrınizi bildigi icin rahat rahat istiyo. onun o gun isi gorulsun de yeter ona.

benzer bi iliski halamla kuzenim arasinda vardi. surekli birbirlerinin kiyafetlerini giyiyolardi. birbirlerinin arkasindan konusup alip giymeye de devam ediyolardi:KK70:

Bu öğretmenler haybeye öğretmen oluyor gibi geliyor bana
Daha kendini ifade edemiyor
Bunun adı karsi tarafı kirmamak falan değil
Basbayağı pasiflik ...
Hayır diyememek
Hatta eziklik kusura bakmayın .
Kıyafetlerimin kullanılmasından hoşlanmıyorum
Bitti !!!
Bu kadar yani .
Gelip arkadan konuşmak sizi iyi yapmıyor
Bu ne kadar sert bir yorum . Öğretmenliğine laf etmekle kalmamış bide ezik yapmışsınız .

Annesine söylemeyin asla. Sizin ona söylediklerinizi bir bir anlatır. Sizde onu şikayet etmişliğinizle kalırsınız dağılır herşey.
Bence onu karşınıza alıp güzel bi dille söyleyin ‘ben sana söyleyemiyorum kırılma diye ama benim takıntım var aslında acaip huylanıyorum senden sonra kıyafeti alıp üstüne bintane temizlik yapıyorum bunun senle ilgisi yok kendi annem kardeşim olsa yine aynısı lütfen üstüne alınma’ diyerek söyleyebilirsiniz. Aranız açılırsa açılır yapacak bişey yok ama bunu yapmazsanız bu durum böyle döneer durur.

Bu ne kadar sert bir yorum . Öğretmenliğine laf etmekle kalmamış bide ezik yapmışsınız .

Evet çünkü öğretmenlik sadece müfredat i islemek değil aynı zamanda hayata da hazırlamak .
Bir öğretmen daha kendi sosyal ilişkilerini duzenleyemiyorsa demek ki haybeden okunuyor o okullar .
Ayrıca yorumlar özneldir ..

olmadı bi daha isterse dicem al bu senin olsun canım ben kendime yenisini alırım senin mi benim mi belli değil zaten diye

Şu yukarıda yazdığınız şey bizim milletin genel sorununa mükemmel bir örnek: Düzgün iletişimle hayır diyemeyip, patlama noktasına geldikten sonra en olmayacak şeyi söyleyerek sıvamak.

O cümleyi kuracağınıza, daha en başta "canım kusura bakma, bu konularda çok hassasım. Kardeşimin giydiği şeyi bile bir daha giyemem. Çok beğendiysen bu sana hediyem olsun" demeliydiniz. Bir daha da istemezdi.
Şimdi yukarıdaki cümleyi kurduğunuzda hiç hoş karşılanmayacak.
Başka bir yol bulun bence.

Bir sohbet sırasında yeri gelince sıkıştırıverin şöyle:
“Canım yaa ne güzel sen şimdi güzel güzel kıyafetler alırsın, ben de senden alır beğene bayıla giyerim. Zaten zevklerimiz de benzer oh ne güzel”
Sonra da lafı değiştiriverin. Kendisininki gidecek korkusunda almaz artık. Alırsa da siz de yeni bişeylerini 1-2 isteyin ve biraz lekeli geri verin. Kırmak istemiyorsanız aynını yapacaksınız bunu bilir bunu söylerim.

Fazla yuz vermissiniz 1 kez olsa neyse de.Önünü almazsaniz her giydiginizi ister.Kibarca soyleyin sen kirilma diye birsey demiyorum ama geri alinca kırklıyorum kiyafeti deyin.Kirilirsa kirilir canim yapacak birsey yok.Biraz mesafe koysaniz iyiymiş.

Evet çünkü öğretmenlik sadece müfredat i islemek değil aynı zamanda hayata da hazırlamak .
Bir öğretmen daha kendi sosyal ilişkilerini duzenleyemiyorsa demek ki haybeden okunuyor o okullar .
Ayrıca yorumlar özneldir ..
Evet özneldir de üslub denen birşey vardır . Bilmem haberiniz varmı. Siz bu üslupla burda bile insanları kırmaktan çekinmediğinize göre normal hayatınızı düşünemiyorum . Ayrıca biz buna patavatsızlık diyoruz

Evet özneldir de üslub denen birşey vardır . Bilmem haberiniz varmı. Siz bu üslupla burda bile insanları kırmaktan çekinmediğinize göre normal hayatınızı düşünemiyorum . Ayrıca biz buna patavatsızlık diyoruz

Oldu

Bir sohbet sırasında yeri gelince sıkıştırıverin şöyle:
“Canım yaa ne güzel sen şimdi güzel güzel kıyafetler alırsın, ben de senden alır beğene bayıla giyerim. Zaten zevklerimiz de benzer oh ne güzel”
Sonra da lafı değiştiriverin. Kendisininki gidecek korkusunda almaz artık. Alırsa da siz de yeni bişeylerini 1-2 isteyin ve biraz lekeli geri verin. Kırmak istemiyorsanız aynını yapacaksınız bunu bilir bunu söylerim.

İşin kötü yanı kendi hiç sorun etmiyor al sende benimkileri giy diyor başka bi arkadaşıyle değiş tokuş yapıyolar tiksinmiyor yani. O sorun etmiyor da ben hijyen açısından takıntı yapıyorum ben bana şu kıyafetini ödünç ver desem verir tiksinmez de zoruna da gitmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X