• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıramıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürtiker, zona,egzama hatta uyuz
Bunlardan birinin başlangıcında olduğunuzu söyleyip bir iki de kaşının bence :-)

Aaa bu çok mantıklı aslında geçen de alerji olmuştum genital bölge kaşıntısı olmuştu onu bahane edebilirim tekrar alerji oldum doktora gittim test yaptı da böyle böyle bişey çıktı kimseyle ortak giyinme bulaştırırsın dedi doktor diyeyim incitmeden kurtulurum

Yıkıyor sıkıntı yok da yıksa da tiksiniyorum bir, deterjan konusunda da hassasım her deterjanı kullanmam alerjik cildim var ve kokusuna önem verrim belli bir koku var hep o deterjan olcak yani bi yere gidince tatile annemin yanına falan o zaman bile o deterjandan alırım yani öyle bi takıntı kirli vermiyor temiz veriyor da kendi ağzıyla 10 gündür banyo yapmıyorum diyen insan tiksiniyorum yıkanmış olsa da tiksiniyorum

Bence yerde yapiyor canim seni cok seviyorum ama bu konuda çok hassasim ınan benim t akintim var.seni de kırmak istemediğim için bisey diyemedim ama gerçekten baskasinin giydiği kiyafeti bir daga gidemiyorum ziyan oluyor de.

Öyle yapayım en iyisi al o da sende kalsın diyeyim bi daha da istemez herhalde

Aaa bu çok mantıklı aslında geçen de alerji olmuştum genital bölge kaşıntısı olmuştu onu bahane edebilirim tekrar alerji oldum doktora gittim test yaptı da böyle böyle bişey çıktı kimseyle ortak giyinme bulaştırırsın dedi doktor diyeyim incitmeden kurtulurum

Yıkıyor sıkıntı yok da yıksa da tiksiniyorum bir, deterjan konusunda da hassasım her deterjanı kullanmam alerjik cildim var ve kokusuna önem verrim belli bir koku var hep o deterjan olcak yani bi yere gidince tatile annemin yanına falan o zaman bile o deterjandan alırım yani öyle bi takıntı kirli vermiyor temiz veriyor da kendi ağzıyla 10 gündür banyo yapmıyorum diyen insan tiksiniyorum yıkanmış olsa da tiksiniyorum
Anlamadım şimdi konu sahibi siz misiniz
Çift üyeliğiniz mi var
Cidden anlamadım noluyor

Arkadaşlar 25 yaşında bie öğretmenim. Bir tane komşumun kızı var 17 yaşında. Çok tatlı kızdır arkadaş gibiyiz. Çok severim. Her konuda yardımıma koşar, ailem uzakta ya hasta olurum gelir bakar, ilgilenir temizlik yapmaya falan yardım eder beni çağırır baya samimiyiz git gel yaparız kahve içeriz beraber gezeriz. Çok iyi bir kız gelin görün ki benim ifrit olduğum bir huyu var. Kıyafet ödünç isteme. En nefret ettiğim şey aşırı titizim tiksiniyorum başkasının kokusunun sindiği şeyden. Çok sevdiğim kıyafetlerimi ödünç istiyor bir de hani al senin olsun dicem ama bu bu sefer de alışır diye korkuyorum dükkan değilim sonuçta habire al senin olsun deyip kıyafet vereyim bi tanesi için al senin olsun desem utanır bi daha yapmaz mı acaba diye düşündüm. Ya kırmak da istemiyorum ama cidden nefret ediyorum bu huyundan hayır da diyemiyorum onca iyiliğim var bi kıyafeti çok mu görüyo der diye kız okulu bırakmış yeni bi işe girdi daha ilk maaşını alcak. Ailesi de öyle çok kötü durumda değil dolabı kıyafet dolu öyle bomboş bi dolap değil çok güzel kıyafetleri de var ama genç kız tam da ergenlik dönemi özeniyo herhalde ama yok iğreniyorum en sevdiğim kıyafetlerden resmen soğudum giyesim gelmiyor. Yaşayan varmı böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi daha önce en samimi arkadaşlarım bile kıyafetimi isteme durumu olmamıştı. Kızı çok seviyorum bu ayrı ama işte huy. İğreniyorum kırmak da istemiyorum bu huyundan onu kırmadan vazgeçirme yolu var mıdır? Bir değil iki değil ya yarın sevgilisiyle buluşcakmış gene istedi vermem diyemedim aldı bişeyler gene 6. 7. Falan oldu bu alışkanlık haline getirdi özel bi yere gidecek hemen bana geliyo böle bişe yaşayıp bi çözüm bulan var mı
Anlamdgm 25 yaşında yetişkin bir ogretmensnz ve daha 17sinde ergenle arkdslk yapiyrsnz bunlar cok normal istekler. Ha bir de temizlik falan yaptrp para da vermiyorsnz kıyafet istmyi kendinde hak olarak goruyrdr haksız da sayılmaz.

Acikca "ben baskasinin giydigi kiyafeti giyemiyorum seni kirmanak icin hayir diyemedim simdiye kadar ama durum bu" de. Ne var bunda cekinecek?

Kuru temizlemeye veriyorum baskasi giyince cok masrafli olmaya basladı de .
Yada direk neyse onu soyle .

Arkadaşlar 25 yaşında bie öğretmenim. Bir tane komşumun kızı var 17 yaşında. Çok tatlı kızdır arkadaş gibiyiz. Çok severim. Her konuda yardımıma koşar, ailem uzakta ya hasta olurum gelir bakar, ilgilenir temizlik yapmaya falan yardım eder beni çağırır baya samimiyiz git gel yaparız kahve içeriz beraber gezeriz. Çok iyi bir kız gelin görün ki benim ifrit olduğum bir huyu var. Kıyafet ödünç isteme. En nefret ettiğim şey aşırı titizim tiksiniyorum başkasının kokusunun sindiği şeyden. Çok sevdiğim kıyafetlerimi ödünç istiyor bir de hani al senin olsun dicem ama bu bu sefer de alışır diye korkuyorum dükkan değilim sonuçta habire al senin olsun deyip kıyafet vereyim bi tanesi için al senin olsun desem utanır bi daha yapmaz mı acaba diye düşündüm. Ya kırmak da istemiyorum ama cidden nefret ediyorum bu huyundan hayır da diyemiyorum onca iyiliğim var bi kıyafeti çok mu görüyo der diye kız okulu bırakmış yeni bi işe girdi daha ilk maaşını alcak. Ailesi de öyle çok kötü durumda değil dolabı kıyafet dolu öyle bomboş bi dolap değil çok güzel kıyafetleri de var ama genç kız tam da ergenlik dönemi özeniyo herhalde ama yok iğreniyorum en sevdiğim kıyafetlerden resmen soğudum giyesim gelmiyor. Yaşayan varmı böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi daha önce en samimi arkadaşlarım bile kıyafetimi isteme durumu olmamıştı. Kızı çok seviyorum bu ayrı ama işte huy. İğreniyorum kırmak da istemiyorum bu huyundan onu kırmadan vazgeçirme yolu var mıdır? Bir değil iki değil ya yarın sevgilisiyle buluşcakmış gene istedi vermem diyemedim aldı bişeyler gene 6. 7. Falan oldu bu alışkanlık haline getirdi özel bi yere gidecek hemen bana geliyo böle bişe yaşayıp bi çözüm bulan var mı
genc kizlarda olan bir aliskanlik sanirim. magza onun olsun gene gozu baska seylere kayar bence. soyle detin bende alerjik rahatsizlik var kasinti mantar. gibi . bulasir deyin

Ürtiker, zona,egzama hatta uyuz
Bunlardan birinin başlangıcında olduğunuzu söyleyip bir iki de kaşının bence :-)
Ürtiker zona ve egzama bulaşıcı değildirler.

Mantar çıktı sırtımda, istersen kullanma diyebilirsin konu sahibi.

Ya aslında ben seni çok sevdiğimden hayır diyemedim normalde hiç bir arkadaşım kıyafet istemez benden çünkü sevmediğimi bilirler diye konu aç. Mesaj da atabilirsin bu şekilde. Ya da samimi bi arkadaşınla ortak bi buluşma ayarlayın o desin hayatfalaniste hiç sevmez böyle şeyleri gibilerden örnek versin. Bi şekilde konuyu açarsınız.

Eşim hiç haz etmez birilerine kıyafetlerimi vermemden ama ben çok mutlu oluyorum.ne güzel benim zevkimi seviyorlar diye.arkadaşlarımında yaşları genelde benden küçüktür.bazen zorlarım bile al bunu giy falan diye.çok mutluluk verici bir his bana göre.hiç de umrumda olmaz kaza ile bazen zarar verirler mesela yenisin alalım abla derler kazayla insanlar ölüyor kıyafet ölmüş çok mu derim.ne güzel şeyler bunlar.yıkarsınız geçer gider zaten alan da yıkayıp temiz getirir usul budur.verin gitsin demek ki hoşuna gitmiş giyim tarzınız

Çek karşına açık açık söyle. Kırılmaman için söyliyemedim ama benim huyum bu de anlıycaktır. Ben olsam kesinlikle söylerdim.

Bunda kırılacak birşey yok ama en başta demeliydiniz bunu.Ben kıyafet alışverişini çok sevmiyorum diyip geçseydiniz keşke.Bende hiç sevmem gerçekten

Bende şu fikri vereyim dayımın kıxları ikiz baya benzerler tek yumurta yani işte biri durumu çok iyi bi aileye gelin gitti diğeri normal ,bi gün normal olan durumu iyi olan gile gitti ve onun kıayafetini giymiş ,ve arkası dönükken kuzenimin eşi karısı sanmış ve bişeyler demiş ve diğer kuzenim arkasını dönmüş enişte ben o değilim demiş tabi enişte çok kötü olmuş ve baya kızmış bi daha kıyafetini kimseye verme kavga etmiş ,sizde eşim kızıyor deyip topu eşinize atın

Bence hatanız en başta rahatsız olduğunuzu belirtmemek olmuş.

O belli ki sizin rahatsız olduğunuzun farkında değil. Kıyafet alıp vermeyi normal gören insanlar da var, öyle olduğunuzu düşünüyor. Samimiyetinizden gelip istiyor.

Deseydiniz ya ben takıntılıyım bu konuda kusura bakma, sonra ne bileyim benzerini hediye etseydiniz tatlı tatlı çözülürdü konu.

Ben de mesela ne başkasının kıyafetini giyerim annem dışında, ne veririm. Çok saçma geliyor. En fazla eve gelene pijama :) tiksindiğimden de değil de, saçma. Lisede de böyleydim; ama bir kız grubu vardı mesela bütün gardıroplarını birlikte kullanırlardı.

Sizin durumunuzda en mantıklısı açık açık söylemek sanırım ama ben onun yerinde olsam herhalde kendimi kötü, mahçup hissederdim ve uzaklaşırdım. Sizin hatanız ama söylememek bugüne kadar.

Kıyafetlerini topla bir valise doldur ailene bırak birkaç parca bişey al sadece. Bir iki hafta onlarla idare et. Geldiğinde de ayy canım çok yer kaplıyorlar ben de eve bıraktım 3 5 parca birşey aldım onlar da ancak bana yeter dersin. Başka hiçbir çözüm yolu yok bence.

Mune Mune sanirim bu arkadasin iki uyeligi var. Yanlislikla digerinden B benimdin olandan cevap yazmis. Zaten iki uyeligin de konulari ayni.

Bunun ayıbı yok.Biz ablamla bile giymioruz aynı kıyafeti.Tenim çok hassas de kaşındım de.Yanlış anlama seni çok seviorum ama hassas olduğum için hemen etki edio de.Bide makyaj malzemesi isteyenler vardır.Ayyy nefret ederim.Kişiye özeldir.Canım bunun ayıbı yok senınle gercekten zaman gecırmeyi çok sevıorum ama vucudum çok hassas de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X