• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıramıyorum ama çok sıkıldım bu durumdan?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fazla yuz vermissiniz 1 kez olsa neyse de.Önünü almazsaniz her giydiginizi ister.Kibarca soyleyin sen kirilma diye birsey demiyorum ama geri alinca kırklıyorum kiyafeti deyin.Kirilirsa kirilir canim yapacak birsey yok.Biraz mesafe koysaniz iyiymiş.

Mecbur böyle yapcam artık galiba hangisini istiyorsan sana vereyim al senin olsun ben cidden tiksiniyorum senden anlayış bekliyorum diyeyim

Mecbur böyle yapcam artık galiba hangisini istiyorsan sana vereyim al senin olsun ben cidden tiksiniyorum senden anlayış bekliyorum diyeyim
O zaman biraz daha yumuşatın. Tatlım elimi atıyorum bulamıyorum sende olduğu aklıma geliyor olmadık zamanda deyin.

Ya da neyi isterse istesin bana lazım, yok, kirlide, arkadaşıma verdim falan deyin. Bir ara da çok beğendiği eşyalarınızı kaldırın görmeyeceği bir yere.

O zaman biraz daha yumuşatın. Tatlım elimi atıyorum bulamıyorum sende olduğu aklıma geliyor olmadık zamanda deyin.

Ya da neyi isterse istesin bana lazım, yok, kirlide, arkadaşıma verdim falan deyin. Bir ara da çok beğendiği eşyalarınızı kaldırın görmeyeceği bir yere.

Bu kirlide olayını denedim. İşe yaramadı beğendiği başka bişeyi istedi. Ama görmeyeceği bi yere kaldırma fikri güzel. Hatırlamıyorum ki nerde kim bilir ayaklarına yatarım olmazsa hatta tuhaf bi koku vardı attım derim anlar belki

Evet çünkü öğretmenlik sadece müfredat i islemek değil aynı zamanda hayata da hazırlamak .
Bir öğretmen daha kendi sosyal ilişkilerini duzenleyemiyorsa demek ki haybeden okunuyor o okullar .
Ayrıca yorumlar özneldir ..
Yorumlar gibi kişilerde özneldir. Bir insan bir mesleği seçti diye kalıp olarak çıkmıyor üni.den. Öyle ki yurtiçi yurdışı kariyerinin tepe noktasında olup karısına çocuğuna zulmedenler var. Psikolog olup trafik korkusunu yenmek için başka psikologdan randevu alanlar var. Naiflik kibarlık eziklik değil insanlık halidir anlamayanlar da sömürülecek kaz olarak görürler. Ama işte yolunmadan da anlamıyor insan bunlar hep tecrübe..:işsiz:

Bu öğretmenler haybeye öğretmen oluyor gibi geliyor bana
Daha kendini ifade edemiyor
Bunun adı karsi tarafı kirmamak falan değil
Basbayağı pasiflik ...
Hayır diyememek
Hatta eziklik kusura bakmayın .
Kıyafetlerimin kullanılmasından hoşlanmıyorum
Bitti !!!
Bu kadar yani .
Gelip arkadan konuşmak sizi iyi yapmıyor

Pasiflikten değil de her ihtiyacı olduğunda yardımına koştuğu için kaybetmek istemediği bir insana hayır demekten çekiniyor sadece. Oysa ki, o insan temizliğine yardım etmese hasta olduğunda ilgilenmese kaybetmekten korkmayacak kolayca hayır diyebilecek.

Pasiflikten değil de her ihtiyacı olduğunda yardımına koştuğu için kaybetmek istemediği bir insana hayır demekten çekiniyor sadece. Oysa ki, o insan temizliğine yardım etmese hasta olduğunda ilgilenmese kaybetmekten korkmayacak kolayca hayır diyebilecek.

Çok iyi bir kız sevdiğim bir insan onca muhabbetimiz sohbetimiz güzel bi geçmişimiz var kendisine değer de veriyorum. Kırmak üzmek istemiyorum bu yüzden. Ama sağlığıma temizliğime de önem veriyorum. Durumdan rahatsızım kırmak da istemiyorum bu yüzden çözüm önerisi istedim zaten pasiflikle hiç alakası yok ondan başka kalkıp kıyafetimi istemeye cesaret eden bile yok ama onla samimiyet çok farklı üst komşum başım sıkışsa ilk ona koşarım doğuda yaşıyorum bi kere elektrikler uzun süre kesildi dışardan sesler geliyor çok korktum ilk onu aradım hemen geldi yanıma mesela. Rahatsızlığım var hastalanınca gelir hemen ilgilenir temizliğime işime gücüme yardım eder derdimi dinler derdini anlatır dertleşiriz sohbet ederiz kızla her konuda çok iyiyiz ailesi de çok iyi bilmediğim kimsem olmayn şehir geçen gece hastalandım onu aradım babasıyla geldiler hastaneye götürdüler mesela başımda bekledi kaç saat. Ben bu insanı nasıl tersleyim kırayım kıramıyorum ama aynı zamanda cidden iğreniyorum giymek istemiyorum o kıyafetleri geri huy işte çok titiz bi insanım bi giydiğim şeyi yıkamadan bidaha giymem mesela asla mağazadan aldığımda yıkarım mutlaka arkalardan seçerim denenmemiş olsun diye kimseden bişey giymem yahu düğün vs olunca kuaförde makyaj yaptırsam kendi malzemelerimi götürür yaptırırım düşünün öyle titİzim iğreniyorum elimde değil bi de bi kere getirdi kokusu sinmiş üstüne 50 kere yıkadım bi daha da giyemedim attım kenara hani olay başka bişey değil tiksinmek tene değmeyen bişey istesin ya ne bileyim işte parfümdür, kırtasiye malzemesidir boyadır şudur budur öğretmenim kırtasiye gibi evim ne istiyosa alsın ama kişisel eşya tarak kıyafet makyaj malzemesi dendi mi tiksiniyorum kendisine normal geliyor bunu belirtiyorum kibarca ama anlamıyor bu kadar samimi olup sevdiğim bi insan olmasa zaten konu açıp tavsiye açacak kadar önemsemem o kıyafeti istemeye cesaret edecek yüzü bile vermem ama samimiyet in boyutu cidden yüksek hastayken ben evime gelip evimi temizleyen insan yani

Son düzenleme:
Sizi şık buluyor. Elbiselerinize hevesleniyor. Birlikte alışverişe çıkın. Müsait anını yakalayıp huylandığınızı söyleyin.

Arkadaşlar 25 yaşında bie öğretmenim. Bir tane komşumun kızı var 17 yaşında. Çok tatlı kızdır arkadaş gibiyiz. Çok severim. Her konuda yardımıma koşar, ailem uzakta ya hasta olurum gelir bakar, ilgilenir temizlik yapmaya falan yardım eder beni çağırır baya samimiyiz git gel yaparız kahve içeriz beraber gezeriz. Çok iyi bir kız gelin görün ki benim ifrit olduğum bir huyu var. Kıyafet ödünç isteme. En nefret ettiğim şey aşırı titizim tiksiniyorum başkasının kokusunun sindiği şeyden. Çok sevdiğim kıyafetlerimi ödünç istiyor bir de hani al senin olsun dicem ama bu bu sefer de alışır diye korkuyorum dükkan değilim sonuçta habire al senin olsun deyip kıyafet vereyim bi tanesi için al senin olsun desem utanır bi daha yapmaz mı acaba diye düşündüm. Ya kırmak da istemiyorum ama cidden nefret ediyorum bu huyundan hayır da diyemiyorum onca iyiliğim var bi kıyafeti çok mu görüyo der diye kız okulu bırakmış yeni bi işe girdi daha ilk maaşını alcak. Ailesi de öyle çok kötü durumda değil dolabı kıyafet dolu öyle bomboş bi dolap değil çok güzel kıyafetleri de var ama genç kız tam da ergenlik dönemi özeniyo herhalde ama yok iğreniyorum en sevdiğim kıyafetlerden resmen soğudum giyesim gelmiyor. Yaşayan varmı böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi daha önce en samimi arkadaşlarım bile kıyafetimi isteme durumu olmamıştı. Kızı çok seviyorum bu ayrı ama işte huy. İğreniyorum kırmak da istemiyorum bu huyundan onu kırmadan vazgeçirme yolu var mıdır? Bir değil iki değil ya yarın sevgilisiyle buluşcakmış gene istedi vermem diyemedim aldı bişeyler gene 6. 7. Falan oldu bu alışkanlık haline getirdi özel bi yere gidecek hemen bana geliyo böle bişe yaşayıp bi çözüm bulan var mı
acikca bundan hoşlanmıyorum derdim..

Sizi şık buluyor. Elbiselerinize hevesleniyor. Birlikte alışverişe çıkın. Müsait anını yakalayıp huylandığınızı söyleyin.

Mantıklı aslında maaşını alsın kalk kız alışverişe gidelim deyim ona da benimkiler gbii hoş bişeyler alalım bırakır belki

Mantıklı aslında maaşını alsın kalk kız alışverişe gidelim deyim ona da benimkiler gbii hoş bişeyler alalım bırakır belki
Aynen bir yemeğe gidin. Alışveriş yapın. Ona bir abla gibi moda danışmanlığı yapın. Sizi şık buluyor ve beğeniyor. Ama söyle ben kırılmandan korktum ama kim olursa olsun elbiseme biri dokunsun istemiyorum

Aynen bir yemeğe gidin. Alışveriş yapın. Ona bir abla gibi moda danışmanlığı yapın. Sizi şık buluyor ve beğeniyor. Ama söyle ben kırılmandan korktum ama kim olursa olsun elbiseme biri dokunsun istemiyorum

Bir haftasonu gidelim biz en iyisi çok mantıklı o esnada kibarca da söylerim ben de

Bir haftasonu gidelim biz en iyisi çok mantıklı o esnada kibarca da söylerim ben de
Aynen aynen. Sizi ablası ve aynı zamanda güzel bir kadın olarak görüyor. Benim kız kardeşimde de aynı durum vardı 17 yaşında ben de 21 yaşındayım. Üniye gidiyorum. Şık giyinmeyi ve parfüm kullanmayı severim. Estetiğime düşkünüm. O da dolabının dolu olmasına rağmen benim iki üç kazağıma göz dikmişti :D tamamen sevgiden)

ya çok abartmıyor musunuz?

sanki ölüm döşeğinde 1 bardak su istemiş de veremezseniz vicdan azabı çekecekmişsiniz gibi ay hayır diyemem falanlar. yahu bi sakin.

"canım ben kıyafet paylaşmayı çok sevmem aslında sana kıyamadığımdan hayır diyemedim. çok çok istediğin bir şey varsa 1 tane sana hediye edebilirim ama daha fazla veremeyeceğim" bu. nokta.

bu çok iyiyim kıramıyorum hallerindeki insanları çok samimi bulamıyorum kusura bakmayın.

Bence konışmalısınız. Güzelce herkesin bir huyu var, benimki de bu. Seni kırmak istemiyorum ama durum bu. Bence samimiyseniz ve sizi tanıyorsa anlayacaktır. Küserse de bence menfaatçi birinden kurtulmuş olursunuz.

Arkadaşlar 25 yaşında bie öğretmenim. Bir tane komşumun kızı var 17 yaşında. Çok tatlı kızdır arkadaş gibiyiz. Çok severim. Her konuda yardımıma koşar, ailem uzakta ya hasta olurum gelir bakar, ilgilenir temizlik yapmaya falan yardım eder beni çağırır baya samimiyiz git gel yaparız kahve içeriz beraber gezeriz. Çok iyi bir kız gelin görün ki benim ifrit olduğum bir huyu var. Kıyafet ödünç isteme. En nefret ettiğim şey aşırı titizim tiksiniyorum başkasının kokusunun sindiği şeyden. Çok sevdiğim kıyafetlerimi ödünç istiyor bir de hani al senin olsun dicem ama bu bu sefer de alışır diye korkuyorum dükkan değilim sonuçta habire al senin olsun deyip kıyafet vereyim bi tanesi için al senin olsun desem utanır bi daha yapmaz mı acaba diye düşündüm. Ya kırmak da istemiyorum ama cidden nefret ediyorum bu huyundan hayır da diyemiyorum onca iyiliğim var bi kıyafeti çok mu görüyo der diye kız okulu bırakmış yeni bi işe girdi daha ilk maaşını alcak. Ailesi de öyle çok kötü durumda değil dolabı kıyafet dolu öyle bomboş bi dolap değil çok güzel kıyafetleri de var ama genç kız tam da ergenlik dönemi özeniyo herhalde ama yok iğreniyorum en sevdiğim kıyafetlerden resmen soğudum giyesim gelmiyor. Yaşayan varmı böyle bişey daha önce hiç başıma gelmedi daha önce en samimi arkadaşlarım bile kıyafetimi isteme durumu olmamıştı. Kızı çok seviyorum bu ayrı ama işte huy. İğreniyorum kırmak da istemiyorum bu huyundan onu kırmadan vazgeçirme yolu var mıdır? Bir değil iki değil ya yarın sevgilisiyle buluşcakmış gene istedi vermem diyemedim aldı bişeyler gene 6. 7. Falan oldu bu alışkanlık haline getirdi özel bi yere gidecek hemen bana geliyo böle bişe yaşayıp bi çözüm bulan var mı
Peki temiz yıkayıp mi getiriyor.hos bende sizin gibiyim yikasada tiksinirim.

Sürekli isteyeceğini düşünemedim ki özel hi yere gitcekti uygun kıyafetim yok dedi her ne kadar sevmesem de kırk yılın başı bi şey istemiş o kadar iyiliği olan insan dedim verdim bilsem böyle devamı gelcek baştan vermezdim sevmiyorum öyle şeyleri diyip nitekim sonradan söyledim evlerindeyken ben biraz tiksiniyorum bu tip durumlarda diye şimdi annesine diyp gelmiş ben cemreden ödünç kıyafet isteyim diye annesi de demiş kız demişti ya ben pek sevmiyorum tiksiniyorum diye demiş o benden tiksinmez bana verir benden başkasına vermez de falan dedim diyor seni onu mu var iğreniyorum işte bişe de diyemedim :KK43:
Bence yerde yapiyor canim seni cok seviyorum ama bu konuda çok hassasim ınan benim t akintim var.seni de kırmak istemediğim için bisey diyemedim ama gerçekten baskasinin giydiği kiyafeti bir daga gidemiyorum ziyan oluyor de.

Ürtiker, zona,egzama hatta uyuz
Bunlardan birinin başlangıcında olduğunuzu söyleyip bir iki de kaşının bence :-)

Aaa bu çok mantıklı aslında geçen de alerji olmuştum genital bölge kaşıntısı olmuştu onu bahane edebilirim tekrar alerji oldum doktora gittim test yaptı da böyle böyle bişey çıktı kimseyle ortak giyinme bulaştırırsın dedi doktor diyeyim incitmeden kurtulurum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X