- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
2 ay aydan bahsediyo kız ben 1 gune tahammul edemiyorum hasta vız vız bi kaynana e kocasıda gelcek ee kızkardesleri geleni gideni ayy kız kül kedisi olucak resmen bunu mutlu aile tablonuz kadın sussun yuvayı kurtarsn gecin bu kafaları gecin erkekler sizin gibiler yüzünden böyle ben 1 hafta falan düsünmüstüm kız 2 ay diyo siz hic 2 ay mutfaktan cıkmadıgınızı düsünürmüsünüz esle canım istemez makarna yaparım canım istemez yapmam 3 gun üst üste kaynat kaynana genc yasta bu kız köle mi olsun pess kızınız varsa cok üzüldümTabiki kimseye bakmak zorunda degilsin ama hatali davranmissin. En basinda nezaketen bile olsa "bizde kalirsin" demissin bir kere. Eger bu soz agzindan cikmamis olsaydi ve esin illa benim anneme bakacaksin deseydi, kesinlikle haksiz olurdu. Basit bir olay bos yere buyumus. Sanirim eşin seni yanlis anlamistir, basta sen bakarim diye teklif edip sonra evime gelmesin, onun evinde bakalim deyince kotu dusunmustur. Annesini istemedigini, hatta sonradan fikir degistirdigin için birilerinin doldurusuna geldigini bile dusunmustur. Sana tavsiyem eşini alttan al. Daha evliliginiz de yeniymis. Olur boyle yanlis anlasilmalar. Anladigim kadariyla zaten anlayisli, seni seven bir eşin var. Bence durumu ona sakin bir sekilde durustce soylersen sorununuz cozulecektir..
Hayırda burda yazılan yorumlarla resmen gaza gelmissin...İlk teklifi yapan sensin ilk annesine gelsin bakayım diyen sensin bu kadar sert çıkışlar yapman elbette yanlış yok annen gelmesin nedir yaa senin annen ameliyat olsa ve eşin dese misafiri var kendi evinde kalsın illaki üzülürsün haa tmm tabiki iki ay bakmak zorunda değilsin ama daha yumuşak daha farklı şekillerde konusarak elbette orta yol bulunurdu gelemez die kestirip atarak değil..Burdaki bazı kadınlar eşlerine diyemediklerini yapamadıklarını millete fikir vermek için kullanıyor sizde gaza geliyorsunuzDedim neler dedim ama adam sanki banane annen ameliyat olursa olsun demişim gibi algılıyor, o benim annem diyor, annenle konuştun o girdi aklına diyor, şakasına ben bazen telefonda anneme yeter bu kadar dedikodu kapat falan diyorum onla dedikodumu yaptınız diyor.
Sanki karşımdaki eşim değil.
Bana hiç bi konuda hayır demeyen adam gitmiş yerine bu gelmiş
Alt tarafı annen evinde kalsın ben arada giderim dedim Ya!
Yok illa getirecek evimize!
Birde evde kedim var ki annesi hiç sevmez hep kokuyo ev diyip sinir eder!
Mikrop mu kapsın dedim
Öyle kötü oldum ki!
Çıktı gitti eşim şimdi evden dolabı göçertip
Valla bravo ne Güzel kiskirtiyorsunuz konu sahibini...Dolabin resmini cek hatta video cek ne olur ne olmaz kayit kalsin ayrica sana madem boyle davrandi ben bakamam de net evimde kimseyi istemiyorum de bu yaşımda kimseye hizmet edemem de
o benden cünkü ben yazdım hatta bu konudada yazdım kaynanam 2 mi 3 kere mi ameliyat oldu en sonkiden bizim burda oldu dedim ben bakmam sorumluluk almam esimi gec kaynatama dedim direk kimse benden bisey beklemesinHayırda burda yazılan yorumlarla resmen gaza gelmissin...İlk teklifi yapan sensin ilk annesine gelsin bakayım diyen sensin bu kadar sert çıkışlar yapman elbette yanlış yok annen gelmesin nedir yaa senin annen ameliyat olsa ve eşin dese misafiri var kendi evinde kalsın illaki üzülürsün haa tmm tabiki iki ay bakmak zorunda değilsin ama daha yumuşak daha farklı şekillerde konusarak elbette orta yol bulunurdu gelemez die kestirip atarak değil..Burdaki bazı kadınlar eşlerine diyemediklerini yapamadıklarını millete fikir vermek için kullanıyor sizde gaza geliyorsunuz
valla kadınlarda kızlarda suc benden baska bi sensin bu görüste yazan millet bulsa kızı taslıcak neden bakmadın diye bakmam ya istemedim bakmadın kaynanamdan hoslanmadım bakmadın vs vs ki bide kaynanasıyla cok sorunlu evlilik bu degilki hangi erkek esinin ailesi ameliyat oldugunda böyle bi sorun yasıyo artık kadınlarda bunu söylemeli gelin neymis ya gelin kadınlarımız bu kafayla daha cok kaynana bakarBizim turk milleti oglunu evlendirince gelin tum aileye hizmet etmeli kafasindan ne zaman cikacak cok merak ediyorum..esimin ailesi de boyleydi hos gorumcem hala arada laf carpitir ama benim umrumda bile olmaz.bu gibi seyler Allah rizasi icin yapilir mecbur olundugu icin degil.
Bize gelirsin ben bakarim diyerek hata yapmissin konu sahibi.keske hic o tarafli olmasaydin.bunu esin ve varsa kardesleri dusunmeleri lazimdi nasil olacak diye.
İki ay cok fazla eger size gelip kalacak olursa daha fazla bile olur.evimde o kadar sure hasta bakmak geleni gideni agirlamak Allah buyuk konusturmasin ama benim icin imkansiz.geri adim atmayin kendi evinde bakilmasi gelenlerin yardimci olmasi en dogru olan.Allah yardimciniz olsun.
İyi de siz kendi evliliğiniz için yaşadığınız bı olayı konu sahibi de böyle davransın tarzında neden yorum yapıyorsunuz...Evlilikte bu tarz keskin çıkışlar yok yapamam yok zorunda değilim zarardan başka bişey vermez evliliğe herseyin bı soylenme tarzı vardır..o benden cünkü ben yazdım hatta bu konudada yazdım kaynanam 2 mi 3 kere mi ameliyat oldu en sonkiden bizim burda oldu dedim ben bakmam sorumluluk almam esimi gec kaynatama dedim direk kimse benden bisey beklemesin
Burdaki bayanlar kadını doldurdu değdimi şimdi kocasıyla küstüler kendi annesi olsa bakmak isterdi evinde dediğiniz gibi 1 ay baksa kendine gelirdi kadın kadınlar kulübünde bakıyorumda eilerin ailesi öcü sankiEvlenirken yaşınız büyük oluyorda misafir ağırlarken mi küçük oluyor?
Bakım hanımefendi hastalıktan bahsediyorsunuz. El açması börek yapmazsınız da hazır kurabiye ile çay verip geleni gideni gönderirsiniz. Allah rızası için yapın. İlk bir ay kendi evinizde bakarsınız. Biraz toparlayınca diğer ay kendi evine geçer her gün gider bakarsınız. Büyütmeyin.
Sizde yangına doğru itekleyip durmayın kadınıDolabin resmini cek hatta video cek ne olur ne olmaz kayit kalsin ayrica sana madem boyle davrandi ben bakamam de net evimde kimseyi istemiyorum de bu yaşımda kimseye hizmet edemem de
ben kendimi kurtardım nice cevremde ve burda kocasına ve ailesne kendisini kullandıran kadınlar var hep derim annelerimizden biraz ders alalaım hepsi kocalarına sonsuz hizmet etti babanne dede baktı yetmedi görümce baktı tüm yemeklerde hizmet etti vs vs köle oldu diyim bak iyiki kıza dedim ki esinin gercek yuzunu gördü ilk yazdıgı msj da cok naif esim cok iyi düsünceli gibiydi ama esini düsünen zaten böyle bi dayatma yapmaz dönülmicek bisey yok kız dediyse dedi belki düsündü 1 hafta ama esi 2 ay demis kim 2 ay hizmet eder nice erkek esler karsının ailesiyle görüsmüyor bile bayramdan bayrama neden kadınlar her misafirde kek yapıp gidiyo neden ilk bayram ziyaetind eerkek ailesine gidip hatta orda kalıp bayramın son gunu annesine ugruyo nedne görümcesinden azar isitiyo damatlardan böyle bisey gördün mü sen kız annesinin evine gider hizmet önüne oh damat canım damat kayınco gelir arslan eniste ne güzel hayat kadınlar kadınlar kadınlar degismezze yarının kız cocuklarına bile kötü örnek olurİyi de siz kendi evliliğiniz için yaşadığınız bı olayı konu sahibi de böyle davransın tarzında neden yorum yapıyorsunuz...Evlilikte bu tarz keskin çıkışlar yok yapamam yok zorunda değilim zarardan başka bişey vermez evliliğe herseyin bı soylenme tarzı vardır..
Adamda kendi annesini istiyor evdeAnneniz olsa diyorsunuz farkinda mısınız? Onun annesi degil zaten eşinin annesi.
İnsanin kendi annesine bakmasiyla bu bir değil
işte dogru olan bu kimse kimseye mecburi bakmak zorunda degilBenim teyzem bır yıl kanserle mucadele etti gelinleri ust katında oturduğu halde kimse onlardan birşey beklemedi kendi kızları hep dönüşümlü olarak kaldılar çok da güzel baktılar oğulları da hastaneye götürdüler refakat ettiler bir yıl boyunca gelinler sadece yemek getirip götürdü doğrusunun böyle olması lazım
Kesinlikle öyle maaşı iki kişi yerken çıtır çıtır gidiyo ama bakıma gelince o benim annem değil bakamam. E bu adam işe gitmeden nasıl maaş alacak? Annesine mi baksın işe mi gitsin? Bende kayınvalideme bayılmıyorum ama ameliyat gibi bir durum söz konusu olsa bu konu tartışılamaz bile. Herşeyi geçtim allah rızası için ve ben bakarım diye bir cümle ağızdan çıktıysa yani geri dönmek çok ayıp. İnsanları güvendirip yarı yolda bırakmak oluyor bu. Bende ailemde kalabalık görmedim. Eşimin tarafı bi toplanıyor ohoo bazen başım kaldırmıyor kimin ne dediği belli olmuyor. Ama ağırlıyorum büyütülecek bişey değil. Evlenirken bunları da hesap edebilseler keşke.Burdaki bayanlar kadını doldurdu değdimi şimdi kocasıyla küstüler kendi annesi olsa bakmak isterdi evinde dediğiniz gibi 1 ay baksa kendine gelirdi kadın kadınlar kulübünde bakıyorumda eilerin ailesi öcü sanki
adamın yaptıgı cok normal cünkü dimi kapı duvar kırmak ne olucaktı bugun annesine bakmam bile dememis kız kendi evinde dursun dedigi icin dolap kıran yarın görümcesi bisey dedi diye kırar bu böyle uzar giderSizde yangına doğru itekleyip durmayın kadını
nasıl bi kafan var senin ya hürrem cık o saraydan biraz evlenirken 2 kisi evleniyosun allah rızası diyosun dimi içindne gelmeden yapılmaz iste önce bunu onla ne zaman bi damat kaynatasına bakıcak yemek yapıp misafir agırlıcak anca o zaman bu lafa gelirim damatlar eslerinin ailesine gitmiyo bile ama bizim safrtitik kadınlar hem kaynana bakar hem misafire kek börek yapar hemde yaranamaz bu böyle gelmis ama böyle gitmez bu kafayı degistirin evlenirken kimse kimsenin ailesine bakıcak diye evlenmiyorKesinlikle öyle maaşı iki kişi yerken çıtır çıtır gidiyo ama bakıma gelince o benim annem değil bakamam. E bu adam işe gitmeden nasıl maaş alacak? Annesine mi baksın işe mi gitsin? Bende kayınvalideme bayılmıyorum ama ameliyat gibi bir durum söz konusu olsa bu konu tartışılamaz bile. Herşeyi geçtim allah rızası için ve ben bakarım diye bir cümle ağızdan çıktıysa yani geri dönmek çok ayıp. İnsanları güvendirip yarı yolda bırakmak oluyor bu. Bende ailemde kalabalık görmedim. Eşimin tarafı bi toplanıyor ohoo bazen başım kaldırmıyor kimin ne dediği belli olmuyor. Ama ağırlıyorum büyütülecek bişey değil. Evlenirken bunları da hesap edebilseler keşke.
yaaa benden bunu anlatmaya calıstım en ufak bi olayda bunları diyen bugun sussun yarın anneme neden böyle dedin ablama neden yardım etmedin diye dolap kırar bence cok dogu tepki vermissin hatta de annesi icin beni bosayan adam bence hic durmamalı de geri adım atarsan cok sindirir seni kimse kimseye mecbur bırakımaz tamam insanın agzındna cıkabilirde ama vazgedebilir 1 hafta bile degil 2ay insna kendi ailesiyle kavga ediyoda bide kaynana hadi farzedelim bu kavga üstüne kız aldı evien 1 hafta sonra kaynanası karın benle ilgilenmiyo yok telefonla konusuyo yok yanımıza gelmedi yok teyzene cay gec verdi der gene dolap kırar cünkü mizacı ve kafa yapısı bu demek kiKvyi aradım, dedim düşündümde bizim evde kedi var zaten geçen geldiğinde yok koltuk çiş kokuyor falan diyordun(asla evim kötü kokmaz her gün temizlik yapıyorum o hayvanın tuvaletini bile günü birlik çamaşır suyuyla temizlerim) birde mikrop kaparsın en iyisi eşyaların orda evinde dur dedim ben gelirim yanına sana bakarım dedim, bu arada kv yaşlı değil genç, umarım gerek kalmaz ameliyata da dedim, oda inş falan dedi, bana çok çektirdiği için zaten utanıyor kendisi o yüzden bana teklif edemedi ben etmiştim.
Eşimse dışarı gitti geldi gitti salonda uyudu.
Bu sırada boşanalım lafları dolandı, birbirimize, bende sana kal demem dedim, git dedim senin ailen orada( benim ailem uzakta)
Zaten bu eve ne aldınız dedim, yatakodas mutfağı ben düzdüm, bizim altınlarımızla da salon takımı alındı, ben evimi bırakamam dedim, senin gitmen lazım dedim.
Babamı arıycam dedim.
Bu arada benim derdim kv değil eşimin bana tavırları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?