Kış günü bacak şov yapanlar

Kimin baktığı veya açtığı beni ilgilendirmez de, azıcık ince giyinsem sistit oluyorum bu hatunlar nasıl sıcak kalıyor ben de mi sorun var

cehennnemin odunu kadınlardan
alah rızası için okuyun, öğrenin.
çocuk yetiştiriyorsunuz birde bu kafayla.
Cehenneme gitmiş demekki bırak noptin allah aşkına ya uçkur düşkünü sakalı kokan namussuz iki it hadis diye saçmalamış bunlar da dinini kitabından değil bunlardan öğrenerek gelmiş bize caka satıyor

hoşt ulan

Bizde kocani bekliyoduk gelse de ellesek diye zaten

Kocası pazara gidemiyormuş bak hele

Bizim pazarı hep kocam yapar ama hiç tacize uğramadı. Çirkin mi acaba benim beyim
Kocasının collo bollosunu taciz etmişler yazık ıyk midem kalktı herkesin kocası uzaya uçtu millet bunun sümüklü kocasına kaldı tey allam

allahta sizi güldürsün

Yazıp yazıp siliyorum. Uyuyacağım sinirden uyuyamadım. Peki bu saatte internette takılanlar için bir şey var mı? Yani gel mi diyoruz, git mi diyoruz, biz ne mesaj veriyoruz? Cehennemde kömür oluyor muyuz? Bir de pazarda tacize uğramayan erkekleri boşayabiliyor muyuz? Benimki uğramamış hiç, yeteri kadar yakışıklı değilse ben istemiyorum. Nasıl bir saçmalama furyası bu, ülkenin kafası mı güzel oldu?!

Bu ne biçim konu ? Bunlar nasıl yorumlar?
Ağzım açık okuyorum.
Tahammülümüz yok! İnsanın insana , kadının kadına...
Hadi konu sahibinin amacı polemik o belli.
Yorum yapanlar neden bu kadar hınç dolu... Mini giyiyor olabilirsiniz de ağzınızı bu denli bozmaya gerek var mı acaba?
Kkda okuduğum en tiksindirici konu oldu gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…