"milenaJesenska, post: 37449521, member: 584708"]Hadi ya. Yok Allah için benimki geçimsiz bir insan değil. Gerçi ben de değilim, bence değilm yani

Biz ikimiz de öyle çok inatçı değiliz ama kıyaslayacak olursak o benden inatçı. Herkes oğlaklar inatçı der ben oğlağım inat olayım yoktur hiç, yükselenim ikizler o yüzden mi acaba?

Ayyy o zaman sen bari inat etme, az ılımlı ol o olmuyorsa.:)
O
oben
Bu arada bizim bu muhabbetler -mantıyla kandırma vs-ailevi konularda olmuyor, o konularda b,r şikayetim yok çok şükür.[/QUOTE]
Yemek olayinda gucendirmek istemem seni cunku sana hitaben degildi yazdigim uzerine alinma sakin sadece gercekten yemek, yatak olayini ciddi durumlarda kullanan tanidigim var o aklima geldi o yüzden oyle yazdim..
Yoksa ben senin demek istedigin ince cizgiyi anladim..
Ayy sen bizim karisik halimizsin desene ben oglak esim ikizler

Aslinda biz cok zittizdir ama ne yapayim zoru severim..Sen bence oglagin inceleme sabir kismini ikizlerinde pratik zekasini almissin
Aslinda onemli olan sevgi saygi ve anlayis bunlar olduktan sonra zamanla insanlar birbirinin karakterini aneliz eder ve ona gore iliskilerine yon vermeyi basarabilirlerse mutlu olabilirler..
Ben aslinda ilimli ve sabirliyimdir ama iste dogrucu davut derler ya o yonumu hiiic sevmiyorum bazen...Kendi ikna olmadigim bir seyi hayatta bir baskasina yapamam ki

hep oglak yuzunden
Ama ne yalan soyleyeyim senin takdik cok hosuma gitti yani canim manti cekti yaptim ama kocacim senin icin yaptim kismi..Cok hossun ya..Problemim olmasada bu tarz seyleri denemem lazim belki de daha zevkli olur..
Aslinda biz orta yolu gurur ve inat yapmamaya calisarak buluyoruz..Yani o raddeye gelmemek icin ugrasiyoruz..Bir kere gelmistik tam 1 ay yok gibi davranmistim..Allah'tan eve yatili misafir gelmistite mecbur konusmaya basladiydik..Bu da bize ders oldu tabii