Kisa evli saci mi yoksa bunlar benim uydurmam mi?

ayıplı şey ne oluyor ya pardon

evli kadınların kendilerini kocalarına,çocuklarına,evine,kaynanasına,görümcelerine helak etmesi beklenir..kısa saçlı olunca bu hizmetleri daha çabuk yapar..çünkü saçına bakım için ayıracağı zamanı bu saydıklarım kişilere ayıracak..uzun saç bakım ister zaman kaybıdır onlar için..o yüzden kestir diye tuttururlar..
sen dinleme dinledikçe her konuda baskı yapar kendi istedikleri olsun isterler helede kaynanalar..

millete ne ki , saç senin bakımıyla uğraşması,taşıması senin kimseyi karıştırma sen kendini nasıl hissediyorsan öyle yaparsın... evli bayanların kısa saçlı olması bence bakımının zorluğundan,banyosundan vs değil...bende 1 aylık evliyken kesmiştim ama bunalıma girdiğim için :) evlilige alışamamıştım çok mutsuzdum saçlarımla oynamıştım mutsuz oldugum her zaman yaptıgm gibi

ben uzun süre uzun saç kullandım.
sonra baktım uzadıkça uçlara doğru inceliyor hoşuma gitmemeye başladı.
küt kestirdim oda baktım öne geliyor rahatsız ediyor uzattım.
benim için ideali uzun olmayan ama sağdan soldan birsürü saç çıkmadan yapabildiğim at kuyruğu ve kalemle yapabildiğim topuz boyu
.

Kişinin ne sevdiğine bağlı .. İki karış fazla olunca bakım mı artıyor ? Ona da aynı kremi duruyorsun, aynı fonu çekiyorsun .. Belden aşağı olmadığı sürece zorluk aynı bence

Evlilik oncesi saclarin uzundu.O zamanlar uzun sac seviyor ve bakimi ile ugrasabiliyordum.Simdilerde saclarin kisa ama erkek trasi gibi degil tabi ki:)
Kisa modern gorunumlu kut kesimlerden.
İnsanlari bu kadar ciddiye almayin.Uzun sac her zaman gzuel gorunur bakimi yapilirsa.

Benim sacım yıllarca uzundu.Yapısından dolayı öyle çok bakım filanda istemiodu. Ben de çok daha feminen ve çekici bulurum uzun saçı. Ama bir kere kestirip çok olumlu tepkiler alínca, eşimin de kısa saçı daha çok beğendiğini bildiğimden (daha modernmis ve boynumu gormek istiyomus) uzatmıyorum artık. Gerçekten çok rahat. Heleki kısa saçınızı nasil kullanacaginizi cozup, el aliskanligi da kazaninca. Evde bile kuafore gitmis gb dolasiyosunuz. Yakisacagini dusunuosaniz kestirin, yoksa donusu uzun sureceginden cok pisman olursunuz.

Ben de evlendikten sonra saçımı kestirdim ama hiç kolaylık olsun diye dusunmemistim. Aksine uzun saç daha kolay benim için yıka çık yapabiliyordum kısa saça şekil vermeden olmuyor.
Ben her şeyden çok çabuk sıkılan biriyim sürekli saç modelimi degistirdigim için saçlarım uzayamadi iki yıldır. Altı aydır uzatmaya karar vermiştim geçen hafta dayanamadım yine kestirdim.

ben de evliyim, evlendikten sonra uzattım eşim öyle istiyor diye, bana kalsa ben yine kısacık kestiririm hatta kazıtırım bile bence bana daha çok yakışıyor ama bunu benden başka kimse düşünmüyor şimdi neredeyse belimde saçım. bakımı yıkaması kuruması zor, yele gibi bence içinden nasıl geliyorsa öyle yap, çevreni çok takma.

belli bir yaştan sonra uzun saç hoş durmuyor bence bakıyorum saçı belinde 50 yaşında teyzelere hoş gelmiyor bakımlıda olsa ayrıca 25-30 yaşda ve sonrasında daha olgun hoş geliyor bana kısa saç tabi erkek başı gibi değil omuz hizası yada küt :) en kısa sürede deniyeceğim model mesela benim çok hoşuma gidiyor :)

Eklentiler

• 4056476505c65351c66f86fb27be1834.webp
    16 KB · Görüntüleme: 133
Kusura bakmayın yazmadan edemedim. Siz eşinizle yaşadığınız birlikteliği ayıplı şey olarak mı tanımlıyorsunuz?

Sac bakiminin nesi zor cok merak ettim. Dis fircalamak zor, söktureyim bari'ye benzemis biraz ))))

İyi de bu sicaklarda gunde 2 kere dus aliyoruz, sadece cinsellik sonrasimi banyo yapiliyor? E ciftler oyle hergun bereaber olcak diye bi kanun mu var? Esim 5 gun yok eyvah dun dus aldim ben sacim da uzun:)
Sac boyunun bunla ne ilgisi olabilir ki? Bence bir tercihtir bu kimi uzun sever, kimi kisa..yasli teyzeler genelde yaslarina o kesim gidiyor diye istiyor bence.. E genclerde ne seviyosa ugrasmakla ilgisi yok bence, hayatta kendimde kisa sac dusunemem mesela ama hep toplarim ensem terliyor..filan falan

Sac bakiminin nesi zor cok merak ettim. Dis fircalamak zor, söktureyim bari'ye benzemis biraz ))))

Evli ve cocukluyum ve evde yalniz ben varim esim yogun calisiyor. Eeee cocugu yalniz birakip bazen tuvalete bile kacamiyorum sürekli yaramazlik pesinde. Yikanmak dert oluyor cogu zaman. Halimi illa yazayim yani demi, benim icin saci ses cikarmadan yikayip kurutmasi zor bu durumda. Neden hafife aliniyor bu durum. Illa basiniza gelsin de görün mü diyelim

Ben evlendikten hemen sora kat kat kestirdim sacim çok kivircikti kimse istemedi kestirmemi eşim bile hiç istemiyordu sacim düğünden sora çok yiprandiydi annem bile kizmisti kestirdiğimde. Evleneli 9 ay oldu çok uzadi bile kat kat kestirdigim için çok hoş duruyor kapaliyim topuz yapiyorum hep kapali olduğum icin. Kestircem de kiyamiyorum eşim de zaten istemiyor

Tam olarak o durumda olmasam da cok haklisin. Sacina bakan kadin kendine bakiyordur. Bu lükse baskasi sahip olsun istemeyen cok kadin vardir ayriyetten de. Kendi sacini kisaltanlar zaten diyor hep bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…