- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
evlenince kestirenlere de ben ayar oluyorum ya. Arkadaş normal insan zaten hiç olmasa 2 günde bir duş alır. Ben bekarken de hergun duş alıyordum o zamanda saçım uzundu. Evlenince aa uğraşamazsın kestir diyenlere " niye siz bekarken haftada bir mi yıkanıyordunuz" diyesim gelior. Şimdi hamileyim doğumdan sonra kestir uğraşamazsın demeye başladılar.,inadına uzatacaağum rapunzele rakip olacağım var mı itirazı olan :) ayrıca saçlarım kabarmaya çok müsait ben bu saçla asıl kentirirsem uğraşamam. Resmen yönetimi ele geçirir.
Evli degilim yasim 22 ama sacim hep kisaciktir alakasi yok bence
İlk kez böyle bir espri anlayışına tanık oluyorum kusura bakmayın, göre göre öğrenicez artık böyle garip şeyleriBu soru konu sahibine yani bana geldiyse, ki ilk yorumda yazdim; Espri anlayisi diye birsey var. Herseyi bu kadar ciddiye alacaksaniz..
İlk kez böyle bir espri anlayışına tanık oluyorum kusura bakmayın, göre göre öğrenicez artık böyle garip şeyleri
Kime ne benim saçımdan ya...
İster uzatır, ister kestiririm. Sahiden çok büyütmüşsünüz...
Uzatmaya gerek yok hanımefendi. Seks yerine de kullanılabilecek birçok kelime var örneğin; birlikte olmak. Söylediğiniz çok komik ve garip geldi, hiç bu tarz bir espride duymamıştım. Hepsi bu, size iyi günleeerDirek seks yazmak istemedim. Ama illa yazmam gerekiyorsa evet seksten sonra. Azicik kelime oyunuda mi yapmiyak
Ilk defa boyle seyler okudum. Sac modelinin evli olup olmamak ve yas ile ne ilgisi var yahu? Otekilestirmeyi bizim kadar seven bir toplum daha var mi bilmiyorum.
Evliyim bir de cocugum var, yasim 25. Saclarim 16 yasimdan beri belimde, kisa saci hic sevmiyorum en fazla omuzlarimin asagisina kadar kestirdim bugune kadar. Evlendikten sonra da cocuktan sonra da hic kestirmedim, kestirmeyecegim. Cocuktan sonra hayatimda bir sey degismedi duzenli bakimimi yaptiriyorum ve benim saclarim ne hamilelikte ne dogumdan sonra dokulmedi, genelleme yapmamak lazim. Annem 50 yasinda onun da saclari hep uzundur. Isteyen istedigini dusunebilir, biz boyle seviyoruz.
Ya bütün kadinlar kulubune sesleniyorum aslinda sadece size degil. Yok büyütmüsün yok bu da dert mi falan..
Zaten hafif esprili rahat bir dilde yazmisim belli. Ne ciddi bir genelleme yapiyorum ne de yargiliyorum.
Var öyle kadinlar da. Hepiniz bakimliymisiniz masallah da, yok mu öyle insanlar da. Genellikle ev hanimlari hatta.
Ötekilestirmis oldum hemen, konu nereden nereye.
evet kıskançlık yapıyorlar..istiyorlarki bütün kadınlar benim gibi olsun..bir çeşit moral oluyor bu onlar için..Tam olarak o durumda olmasam da cok haklisin. Sacina bakan kadin kendine bakiyordur. Bu lükse baskasi sahip olsun istemeyen cok kadin vardir ayriyetten de. Kendi sacini kisaltanlar zaten diyor hep bunu.
belime geliyor saçlarım 3,5 yıldır evliyim. bugün sadece kat attırıcam inşallah, hergün duş alırım ben ayıplı şey dediğin ilişkiden sonra değil sadece. hiç senin gibi düşünmedim düşünen kimse de yok etrafımda...Evlendigim anda anladim, gözümde simsekler carpti. Evet artik aydinlandim bu konuda. Evli teyzelerin hepsinin saclari kisacik. Bakimlilar biyiklarini aliyorlar ama saca gelince erkek trasindan hallice..
Evet pratik. Evet bakimi kolay. Evet dus almak daha kolay, ayipli seyde sonra. Aaa uzun sacla nasil olur aaaa...
Ya bu baskidan biktiiiim. Üzerimde bu konuda baski fazla degil arada kayinvalidemin kestiresi tutuyor fakat belli mevsimlerde tutuyor o damari. Sac kestirme mevsimlerinde yani, o mevsimler de onun sacini kestirmesiyle ayni. Herneyse, herkesin saci kisa. Bu alemde bir mal ben miyim? O kadar saca bakiyorum. Enayi miyim?
O sac ne olacak o kadar bakimi zor kestir kisa diye konusunca karsimdaki kendimi enayi gibi hissediyorum.
Herkes akilli ben aptalmisim gibi.
Nedir bu kisa sac sevdasi?
Uzun sacimla kendimi daha kadinsi istiyorum. Ama malesef ki dedikleri gibi bakimi zor. Ama onlar da cazibesini kaybetmisler acikcasi gözümde. Bakimsiz ve kisa sacli hic kadinsi bir hava vermiyor bana. Amaan tek derdimiz cocuk büyütmek ya..
Bu durumdan nasil siyrilabilirim. Gercekten kisa sacin gerekliligine inandim yine bugün ama sacima kiyamiyorum. Birden küt kestirmek geldi icimden. Iki arada kaldim resmen.
Sizin saclariniz ne durumda. Evliyim ve esim uzatmami istiyor. Tabiki bakimi zor benim icin. Ama onlar rahat rahat gezerken sacinin derdinde benim bir agirligini kafamda tasiyan.
Sizin saclariniz ne durumda. Bir da alismisim kendimi eksik hissedecek gibi oluyorum kestirince sanki..
Sizle ne diyorsunuz bu dert olmayan ama insanin beynini kkurcalayan konuya?
Ben de evliyim, 3 yasina girmek uzere olan bir oglum da var. Insan yeter ki istesin, her zorluk asilir. Ama kisa seviyorum diyorsaniz o baska.Evli ve cocukluyum ve evde yalniz ben varim esim yogun calisiyor. Eeee cocugu yalniz birakip bazen tuvalete bile kacamiyorum sürekli yaramazlik pesinde. Yikanmak dert oluyor cogu zaman. Halimi illa yazayim yani demi, benim icin saci ses cikarmadan yikayip kurutmasi zor bu durumda. Neden hafife aliniyor bu durum. Illa basiniza gelsin de görün mü diyelim
Ben de evliyim, 3 yasina girmek uzere olan bir oglum da var. Insan yeter ki istesin, her zorluk asilir. Ama kisa seviyorum diyorsaniz o baska.
belime geliyor saçlarım 3,5 yıldır evliyim. bugün sadece kat attırıcam inşallah, hergün duş alırım ben ayıplı şey dediğin ilişkiden sonra değil sadece. hiç senin gibi düşünmedim düşünen kimse de yok etrafımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?