[QUOTE="Gelinlerce, post: 59949022, member: 86
şimdi hiiiiç kimseden bir beklentimiz yok bizim ama yine de zoruma giden konular var. geçen kv yemeğe davet ettim görümcem gitmiş anneler günü hediyesi olarak 200 tl ye gözlük almış, kedisine 300 tl ye pijama beğenmiş, geçen sene 1500 tl ye gözlük almış bunlardan bahsediyor.. bende (sadece denemek için) bende x e telefon almak istiyorum ama korkuyorum işten çıkarım da ödemelerini yapmakta zorlanırız diye dedim görümcen de bana almak istiyor dedi :) hani ben beklerdim ki işten çıkarsan hallederiz takma desin.
yani bir tarafta bebeğimiz olmuyor diye bize destek olmaya çalışan bir aile var bir tarafta oğluna telefon almak istediğimi ama korkularım olduğunu söylediğimde laf olsun diye bile olumlu bir şey söylemeyen bir aile var.. hemen kızmayın denemek için denilmez böyle bir şey diye Allah korusun işsiz kalsam zaten yukarıda belirttiğim 30.000 ödemek için arabayı satacağız onunla telefonda ödenir.
başka bir konuda; ablam aradı x annesine gitsin bugün bizde kız kıza çıkalım iftar yapalım dedi tamam dedim
şimdi bunlar konunun başı
ilk hikaye kv sana parayla ilgili bri şeyler anlatıyor o bu para şu şu para diye sen de kızıyor ve kendince onu deniyorsun ama kv oralı olmuyor
zira neden oralı olsun, o gün gelirse gerekirse yardım eder ya da etmez ama şimdi kuru kuruya ah kızzzzzımmmm üzülme sen hallederiz demiyor
buna takmana üzülmene gerek yok kimseden manevi beklentin de olmasın dış kapının dış mandalı onlar
ablanla ilgili paragrafı hepsine okurken dikkatli okumamışım
ben sen eşine annene git dedin sandım
ablan hem de o güne ilişkin olarak arayıp bugün kocan annesine gitsin biz de birlikte çıkalım mı dedi
bunu söylemesi bana çok ilginç geldi
yani haftaya bir gün çıkalım X ile konuş oda annesine gider vs diye seninle sohbet etse anlarım da arayıp talimat verir gibi X annesine gitsin sen de gel kız kıza iftar yapalım dense ben ortalığı yıkardım eşin sadece evde kalayım demiş
tek tavsiyem anneni, kv ni ablanı, görümceni ve daha kim varsa evliliğinden uzak tut
evlilik iki kişilik ne olur çevrenin etkisi ile evliliği yıpratma
[/QUOTE]
Yok öyle emir verir gibi dese bende ortalığı yıkarım öyle eşimi aileme karşı asla ezdirmem bunu ailemde eşimde çok iyi bilir. normal de her şeye eksiksiz eşim dahil edilir, hatta beni değil eşimi ararlar davet ederler bugün abim yok x de annesinde yesin biz de çıkalım dedi bunlara takılmıyorum yada eşimde ailesine giderken seni annene bırakayım der evde yalnız kalmama gönlü razı olmuyor rahat edemiyor. bende bazen gitmek istemesem de sırf aklı kalmasın rahat gitsin gelsin de anneme gidiyorum.
bugün de gitmezse herhalde çıkamam