kısa kısa dertler :/

kısa kısa dertler evet ama bunlar birlesince dert büyür üzülen sen olursun
kendi adima konusayim şu son donemlerde neler gördüm yasadim tüp bebek tedavisindeyiz cok borclandik esim evi satmayi düsünüyor o derecedeyiz emlakciyla konustuk acele olan 5 bin lira para normalde esimin bi maasi bile degil ams o zaman olmadigi icin elimizde o para bizim icin cok kiymetli
Ev satilmaz dedi emlakci esim tedavi yarim mi kalacak diye uzuluyor kaynanam da demis evini sat diye
kaynim geldi anne kartini abime ver bende 3bin hediye veriyorum dedi sagolsun
esim annesinin kartindan para cekmeye gidince 10 bin para oldugunu gormus (evdeki altinda haric)
ve bu anne olacak kisiyede eli dar diye bi ara evinizin kirasini aldilar 9 ay haram olsun zor durumdayken yaninda olduklarjmiz nerde yazi biraz uzun oldu ama durum bundan ibaret kimse icin uzulmem kimse icin beklentiye girmem bundan sonra

bende çözemiyorum nasıl oluyor da yardım talep ettiğimi anlıyorsunuz?
eğer yardım talep etseydim evlendiğim dönem borç öderken talep ederdim. okumuyor musunuz cımbızla mı çekiyorsunuz anlamıyorum ki, ben zaten konuya yazmışım herhangi bir terslikte arabayı satarım diye, hala nasıl oluyor da birilerinden bir şey talep ettiğimi yazabiliyorsunuz.

benim oturduğum bölgede toplu taşıma aracı yok şehrin dışında bir sitede oturuyorum işe nasıl gidip gelmemi bekliyorsunuz arabasız? tabi ki borca gireceğim tabi ki yükselteceğim insanların durduk yere malı mülkü olmuyor ama borca girdim diye birilerinin destek olmasını da beklemiyorum.

zaten durduk yere x e telefon alacam da demedim, kv her şeyi anlatınca bende telefon almak istiyorum ama korkuyorum işten çıkarsam diye dedim ama bunu demeden 1-2 hafta önce ben işten çıkmak istediğimi iş yerine bildirdim adamlar biz seni hiç bir yere bırakmayız dediler tabi ki ne olacağı belli olmaz ama o telefon parası benim 4-5 ayda bitirebileceğim bir tutar.

eşim gitmeden benim gitmemin bir mantığı olmayacak bunu da mı anlamıyorsunuz? tamam bende kist var eşimde bir durum yoksa benim kistime yoğunlaşacağız eğer eşimde de bir şey varsa ikimiz de tedavi oluruz en azından. ben kendim için bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gidiyorum araştırıyorum, içmediğim bitkisel kür kalmadı. bu 6 ay içinde sadece doktora gitmedim ama alternatif tıpa yöneldim..
Görümcen onu almış şunu almış diye buraya neden yazdığınızı da anlamadım telefona ihtiyacınız olduğunu söyleyip onlardan destek beklediğini yazmışsın tam olarak, yazdığının arkasında ol

ee iyise derdiniz ne
ne millete zarf atıp duruyorsunuz
dr pahalı
telefonu ödeyemesem naparım
şukadar gözlük aldılar
şukadar pijama baktılar (bunlardan size ne ayrica)
yardım etmediler, tatile gittiler
iyi yapmışlar tatile gitmekle. Size yardım etselerdide yaranamazlardı. Gönüllerine göre eğlenmişler yerine, çok mantıklı karar vermişler.

dr pahalı şuan boşu boşuna gideceğime eşim de gözükünce gidilir. aldıkları eşyalardan banane? fiyatı kv bana söylüyor ben sormuyorum ki gözlük kaça pijama kaça diye beni ne ilgilendirir ?

Bende zaten bunların aksini iddia etmiyorum. niye tatile gittiler bize vermelilerdi de demiyorum, evet evlenirken düşünüyordum neden destekleri yok diye ama baktım ki böyle yaptılar ben o zaman düşünmekten vazgeçtim diye açıklama da yapıyorum

Valla bisey diyim mi yarin birgun gelip basiniza kakacaklarina hic yapmasinlar daha iyi. Kayinvalidem yapmasin beklemem bile cunku hic bi kurus koymadigi halde yaptik ettik diyen bi insan. Fikirsiz....
Kimseden beklenti altina girme, çatınızın altında eşinle mutlu olmaya bak, maddi sıkıntım da yoksa ben kv görümcemi umruma bile takmam sadece meraba meraba.

zaten çok şükür biz mutlu bir çiftiz ama dediğim gibi bunlar biraz bunalttı beni.. düşüncem yanlışta olabilir zaten bunları görmek için konu açıyoruz :)
benim bir tek manevi destek beklentim vardı, onu da artık beklemiyorum. babannem vefat ettiğinde görümcelerimden bir baş sağlığı mesajı dahi almadım çünkü..

kısa kısa dertler evet ama bunlar birlesince dert büyür üzülen sen olursun
kendi adima konusayim şu son donemlerde neler gördüm yasadim tüp bebek tedavisindeyiz cok borclandik esim evi satmayi düsünüyor o derecedeyiz emlakciyla konustuk acele olan 5 bin lira para normalde esimin bi maasi bile degil ams o zaman olmadigi icin elimizde o para bizim icin cok kiymetli
Ev satilmaz dedi emlakci esim tedavi yarim mi kalacak diye uzuluyor kaynanam da demis evini sat diye
kaynim geldi anne kartini abime ver bende 3bin hediye veriyorum dedi sagolsun
esim annesinin kartindan para cekmeye gidince 10 bin para oldugunu gormus (evdeki altinda haric)
ve bu anne olacak kisiyede eli dar diye bi ara evinizin kirasini aldilar 9 ay haram olsun zor durumdayken yaninda olduklarjmiz nerde yazi biraz uzun oldu ama durum bundan ibaret kimse icin uzulmem kimse icin beklentiye girmem bundan sonra

ben inanın ki düğün vakti gördüklerimden sonra maddi destek beklentisine girmedim ama isterdim ki manevi olarak hep olsunlar.. ha maddi destek de bulunma sorun değil bari gelip bana paradan bahsetme.. bir arada kızına 20.000 ayırdığını kınasında kullanacağını söylüyordu gerek var mı böyle şeylere? benim annem de abim için para biriktiriyor ama kime ne? neden söyleyeyim değil mi?
şimdi burada bana maddiyatçı dediler ama evlendiğimiz dönem işsizdim marketler de çalıştım borç ödeyelim diye asla da gocunmam daha sonra bi firmaya girdim orada da bir hastalık meydana geldi sırf borcumuz var diye 3 ay ağlaya ağlaya çalıştım. ben bir beklenti içerisinde olsaydım o zaman derdim zaten bize destek olsunlar diye..

dr pahalı şuan boşu boşuna gideceğime eşim de gözükünce gidilir. aldıkları eşyalardan banane? fiyatı kv bana söylüyor ben sormuyorum ki gözlük kaça pijama kaça diye beni ne ilgilendirir ?

Bende zaten bunların aksini iddia etmiyorum. niye tatile gittiler bize vermelilerdi de demiyorum, evet evlenirken düşünüyordum neden destekleri yok diye ama baktım ki böyle yaptılar ben o zaman düşünmekten vazgeçtim diye açıklama da yapıyorum

ondan banane, şundan banane derken bunları buraya ben yazmadım herhalde
bunlardan hepsinden size ne ise derdiniz ne
beklentim yok
ihtiyacım yok
takmıyorum
düşünmüyorum
ozaman bu konu neden diye düşünmüyor değilim.
Neyse....
iyi günler size.

Bizdede benzer durum var. Peki onun ablalaryla hic birsey olmamis gibi gorusmesi ?

begonfil normal de hiç bir kin öfke yoktu eşimde. ben sadece 1 hafta trip at bari derdim :)

ben hsg çektirdim ertesi günde görümcem bir ameliyata girecekti, kalktım eşimle birlikte hastaneye gittim. 2 görümcem de hastanedeydi büyük olanla hiç bir sorun yaşamadım o bana neden küs hala bilmiyoruz :) neyse gittim geçmiş olsun dedim bunlar bana hiç cevap bile vermediler ikisi de aldı telefonu eline sanırım birbirlerine mesaj attılar büyük görümcem kafa falan sallıyordu - hani sinir anında sallarız ya :) neyse en son baktım olacak gibi değil siz kardeşlerin konuşacakları vardır dedim çıktım odadan sonra çok ağladım çok üzüldüm.. eşim de mahcup oldu.. geçenler de büyük ablasına karşı eski sevgisinin kalmadığını söyledi..
bensiz iftara giderler yemeğe giderler doğum günleri özel günler falan kutlanır.. özenle seçerim hediyelerini hepsinin..

ben yine giderdim de en son babannem vefat ettiğinde bir bağ sağlığı dilemediler artık gitmem herhalde..

beklentim yok
ihtiyacım yok
takmıyorum
düşünmüyorum
Neyse....
iyi günler size.

siz iyi misiniz? bunları yazmadan konuyu nasıl anlatacam müneccim misiniz? yorum yapmak için yazmayın az mantıklı olun

beklentim yok
ihtiyacım yok
takmıyorum
düşünmüyorum
Neyse....
iyi günler size.

ay sanki fiyatları ben karşı tarafa söylemişim veya ben sormuşum ne tuhafsınız ya

e kendi doktorunuza gitmemişsiniz niye mevzuyu uzatıyorsunuz ki tedaviye gitmeden.

adam da o gün canı gitmek istememiştir.

uzatılacak bir şey yok gereksiz alınganlıklar.

e kendi doktorunuza gitmemişsiniz niye mevzuyu uzatıyorsunuz ki tedaviye gitmeden.

adam da o gün canı gitmek istememiştir.

uzatılacak bir şey yok gereksiz alınganlıklar.

umarım yoktur ama diyelim ki eşimin sperm sayısı düşük eee benim aşılama yaptırmamın mantığı ne o zaman

ben sizde sıkıntı var sandım sizde bi sıkıntı çıkmadıysa gitsin tabi ki. birlikte gitsenize?

bende çikolata kisti var ama eşim gidip görünmeden bir tedaviye başlamak mantıklı değil, en azından eşim bir gitse onda bir şey yoksa benim aşılama tedavim olsa o tutmazsa ameliyat mı tüp bebek mi hangisi olursa o olsa..

begonfil normal de hiç bir kin öfke yoktu eşimde. ben sadece 1 hafta trip at bari derdim :)

ben hsg çektirdim ertesi günde görümcem bir ameliyata girecekti, kalktım eşimle birlikte hastaneye gittim. 2 görümcem de hastanedeydi büyük olanla hiç bir sorun yaşamadım o bana neden küs hala bilmiyoruz :) neyse gittim geçmiş olsun dedim bunlar bana hiç cevap bile vermediler ikisi de aldı telefonu eline sanırım birbirlerine mesaj attılar büyük görümcem kafa falan sallıyordu - hani sinir anında sallarız ya :) neyse en son baktım olacak gibi değil siz kardeşlerin konuşacakları vardır dedim çıktım odadan sonra çok ağladım çok üzüldüm.. eşim de mahcup oldu.. geçenler de büyük ablasına karşı eski sevgisinin kalmadığını söyledi..
bensiz iftara giderler yemeğe giderler doğum günleri özel günler falan kutlanır.. özenle seçerim hediyelerini hepsinin..

ben yine giderdim de en son babannem vefat ettiğinde bir bağ sağlığı dilemediler artık gitmem herhalde..
Benim de eski konumda var bak istersen. Esimin yeterince tepki koyamamasina geriliyorum bu ara. Tamam benimkide sen haklisin diyo ama insan bi agırlıgini koyar mesafeli olur ama yok yani gerim gerim geriliyorum. Biz kavga ederken hic ses etmedi sanki orda yokmus gibi

bende çikolata kisti var ama eşim gidip görünmeden bir tedaviye başlamak mantıklı değil, en azından eşim bir gitse onda bir şey yoksa benim aşılama tedavim olsa o tutmazsa ameliyat mı tüp bebek mi hangisi olursa o olsa..

ama çikolata kisti için tedavi gerekli değil mi zaten her halükarda doktora gitmeniz gerekicek.

ben de diyorum siz ayarlayın randevuyu tutun elinden götürün pasif olmayın. erkekler böyle şeylerden kaçarlar.

zaten çok şükür biz mutlu bir çiftiz ama dediğim gibi bunlar biraz bunalttı beni.. düşüncem yanlışta olabilir zaten bunları görmek için konu açıyoruz :)
benim bir tek manevi destek beklentim vardı, onu da artık beklemiyorum. babannem vefat ettiğinde görümcelerimden bir baş sağlığı mesajı dahi almadım çünkü..
Düşüncen yanlis degil beklentilerimiz illa ki olur ama bazi seyleri kabullenmek zorundayiz.
Ben etrafimda goruyorum vallahi cok sasiriyorum ya kv kp evler arabalar aliyolar desteklerini hic cekmiyolar, bizimkiler kendi takacaklari altinlari bile ogullarina aldirdi dugune bir kurus katkilari yok ustune ufak isteklerim sorun oluyor bi de yaptik ettik diye anlatip duruyorlar. Ben hepten kafayi yerim cok dusunursem. Hepsinden nefret ettim.
Ben de evlilik hazirligindayim basta hersey iyi gibiydi cok iyiler diyodum butum tabularimi yiktilar simdi esimle mutlu olayim yeter diyorum. Maddi manevi uzak dursunlar benden hepsi, mesafemi de koydum kafam rahat.
Esinle mutluysan bunlar seni hic bunaltmasin hatta koy mesafeni kafan rahat olsun.

Benim de eski konumda var bak istersen. Esimin yeterince tepki koyamamasina geriliyorum bu ara. Tamam benimkide sen haklisin diyo ama insan bi agırlıgini koyar mesafeli olur ama yok yani gerim gerim geriliyorum. Biz kavga ederken hic ses etmedi sanki orda yokmus gibi

boş ver benim eşim de onu yapıyor. mesela geçen sene ramazan da gittim evlerine iftara büyük görümcem de vardı. biraz oturdum mutfağa gittim bir şeye yardım edeyim mi dedim ki mutfak çok küçüktü o zaman yok sen geç dediler tamam dedim. sonra ezan okundu masaya oturacaz görümcem ablacım sen şöyle geç babacım sen şöyle geç işte eniştecim annecim dedi bana döndü sende şöyle geç dedi ama böyle aşağılayarak :) neyse kızım sus otur dedim herkesin tabağına yemek koydu bana koymadı herkese içecek doldurdu bana doldurmadı :) yemekten sonra herkese tatlı verdi bana vermedi :))) çıktık eşime anlatıyorum farketmedim diyor :))) gel de çıldırma. ondan sonra evlerine 1 defa belki 2 defa 10 dk lığına gitmişimdir..

Bebek için özel şart değil bizde gittik olumlu sonuç aldık çok şükür. Devlettede başarılı doktorlar var.
Kv anneler günü nispeti yapmış sizden hediye bekliyor diye boşver hic takma
Eşin iftarda anlayışlı davranmamış evlilik oturdukça bunu aşarsınız.
Borç yakında bitiyomus, bebek icin tedavi olun digerleri önemsiz şeyler

Back
X