Hakkaten..ama çok mu masraflı ki?DNA testi yaptırAslında şaka yapıyorum tabi ama.. çok kafana takıyorsan olabilir. Eşine güvenmiyor musun? Hani ne bileyim uzun doğal kızıl saç teli bulursun da şüphelenirsin. Ama senin veya kızının saçı da olabilecek tellerden neden şüphelendin?
Bazı şeylere paha biçemezsin ya. Kendi evimde tüm gün olay yeri inceleme ekibi gibi saç toplayacağıma kredi çeker, test yaptırırım. En azından kafamı yastığa rahat koyarımHakkaten..ama çok mu masraflı ki?
Uzun vadeli ama başarı garantisi olan bir öneri. Konu sahihi değerlendirmeli bunu.Saçları kısacık kestirdim, oğlanın saçlar da kısa. Eşimin de yarısı kel.
Böylelikle uzun saçları çok daha iyi ayırt edebülüyörüm.
Size de tavsiyem, saçınızı uzatın, kızınızın da bol bol uzun olsun, "Uzun saç yakışıyo şöyle at kuyruğu ne gider" diye eşinizin saçları da uzattırın. Farkı hemen anlarsınız. Biraz zaman alır ama olsun, değer.
Uzun vadeli ama başarı garantisi olan bir öneri. Konu sahihi değerlendirmeli bunu.
:)
Bazı şeylere paha biçemezsin ya. Kendi evimde tüm gün olay yeri inceleme ekibi gibi saç toplayacağıma kredi çeker, test yaptırırım. En azından kafamı yastığa rahat koyarım
Hasan’ın çıkarsa oo ooo houston we have a problem.
Acaba DNA'dan cinsiyet de belli oluyor mu? Kıl senin değil, eşinin hiç değil...ama ofisten Ayşenin mi, Hasanın mı?
IndeedHasan’ın çıkarsa oo ooo houston we have a problem.
Geyik sebebiyle banlanma korkusunu iliklerime kadar hissedebiliyorum şu anda. Konu sahibi lütfen alınıp gücenme. Aynı yastığa baş koyduğun adamdan senin veya kızının olabilecek saçlar nedeniyle bu kadar şüphelenmiş olmanın absürtlüğüne dikkat çekmek istedik sadece.
Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...Eşimin iş kıyafetinin içine giydiği kazağı vardı
Geçen hafta kazağa baktım kısa saçlar vardı
Kızım var altı yaşında
Onun saçları uzun ama ön saçları kısa
Benim de saçlarım uzun ama önlerimde kısa saçlar var
Sabah kalktığımda lavabo da yine kısa saç vardı
En son eşim gece tuvalete kalktı
İş kıyafetinin içine üşümemek için giydiği uzun kollu tişörtle yatmış
Sordum sürekli kısa saç görüyorum ne oluyor diye
Ben nerden bileyim kızımızındır belki diyor
Daha önce benim eşofmanımda da kısa saç oluyordu
Ama eşiminkinde böyle çok çıkınca kuşkulanıyorum
“Bir derdim var” bölümüne ayrı konu açabilirsin. Oradan daha fazla kişi okuyup yardımcı olur sana.Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...
Merhaba by angel ....ben size 2008 hamileliginizdeki bebekte olusan kist nedeniyle yaziyorum..ne zaman gecmisti bebegin beynindeki kist ve sonradan bur problem oldumu ..lutfennn cevap yazarmisiniz ..bende suan sizin gibi bir hamilelik geciriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?