dünde buna benzer bi konu vardı,bu adamlar-kadınlar ilşikiye başlarken sevgililerinin boyunu fark edemiyor ya da ilişki süresince karşdaki kişiler gitgide boydan çekiyorlar galiba.
İnanmiyorum yaa sevgilim benden kisa diye ayriliyor diye konu actim ve sevgilime saydiranlar simdi ayril onun iyiligi icin baskasini bul yazmislar.. Ne ilginc .. Arkadasim ilk basta gormedin mi sevgilinin boyunu madem neden ciktin ona hayaller kurdurdun kendine asik ettinde simdi boy yuzunden ayrilmayi dusunuyosun? Bu insanlar ne kadar yuzeysel sig goruslu olmuslar inanamiyorum ya keske eski zamanlarda yasasaydim askin kiymeti kalmamis hic kimsede..
Yanlis anladiysam ozur dilerim ama yinede arkadasim onceden bu konuyu dusunup iliskiye baslamasi gerekirdi .. Bunu hep sorun ediceksen iliski uzamadan umut vermeden bitir ve ayrilcaksan sakin ama sakin boyun kisa ayrilalim deme baska sebep bul kimswyi kucuk dusurmeye hakkin yok.
ilişkiye başlarken uzunmuydu ozaman nıye rahatsız etmedı
sevgilim çok kısa bu durum beni çok rahatsız ediyor ailemin ve arkadaşlarımın tepkisinden çekiniyorum yanımda çocuk gibi napmam lazım:///
Yanlis anladiysam ozur dilerim ama yinede arkadasim onceden bu konuyu dusunup iliskiye baslamasi gerekirdi .. Bunu hep sorun ediceksen iliski uzamadan umut vermeden bitir ve ayrilcaksan sakin ama sakin boyun kisa ayrilalim deme baska sebep bul kimswyi kucuk dusurmeye hakkin yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?