Kışın Deepfreezde, Derin Dondurucuda Saklanan Gıdalar, Kışa Hazırlık

bende kabuğunu soymam.biberi ve patlıcanı yıka öylece at fırına.kırmızı,yeşil biber olsun,patlıcan olsun zaten biraz sulanıyor.kabuklarıda çabuk soyuluyor.ayrıca pateteside ortadan ikiye üçe böl kabuklu at.ben köfteleri fırına verirken mutaka patateste soyarım koyarım aralarına közlenmiş gibi çok güzel olur.yani patetes ve köfteyi kızartmam

Kızlar ben sigara böreğini sarıp attım buzluğa,öncesinde çözdürmeden kızarttım çok kötü oldu yaaaa...
Başka bi tarif varmı börekler için?

Arkadaslar cat kapi misafirler icin derindondurucu'ya neler koyuyorsunuz?
Tavsiyeleriniz, tarifeleriniz var mi? kaydirigubbakcemile2

alinazik için patlıcanları közleyip kabuğunu soyup limonla ovalıyıp plastik kablarla (dondurma kaplarına) derin dondurucuya koyuyorum.yapacağım zaman buzdolabında erimesini bekliyorum kararmamasını limonla sağlıyorum.ayrıca misafirlere buzluk böreği sigara böreği gb börekleride hazırlayıp buzluğa atıyorum.

slm kızlar bişey sorcam dün ablam ahzır mantı almış dondurulmuş iki paket bir paketi kullandık ikinci paketi akşam dışarda unuttum difrize koymadım şimdi tekrar koysam problem olurmu yoksa pişirmemmi gerekecek

problem olur! a.s dondurulmuş ürünler eridikten sonra tekrar dondurulmamalı. pişme kıvamından da önemlisi sağlık açısından tehlikeli.

hımm anladım teşekkürler arkadaşım bende tahmin etmiştim aslında hiç yapmadığım birşey eridikten sonra tekrar dondurmak bu hazır bir ürün nede olsa dedim artık ne edek ablama iade ederim yer artık öptüm :))

ya bende dondurucuya börek kurabiye gibi şeyler koymak istiyorum ama cesaret edemiyorum. yemek tarifi verirken derin donduruda saklanabilir gibi dondurmak için öneride de bulunulsa ne güzel olur :)

ya bn buzluktan çıkıp da pişen yemeklerin tadının değiştiğini düşünüorum yiyemiorum buzluktan çıkan yemeği benneyaptımki

bende sigara böreği koyuyorum.çok güzel oluyolar.birde mesela kalan kekleri rondodan geçiriyorum onları koyuyorum.kakaoluları ayrı koyuyorum ve pasta süsleme muhallebinin üstüne kullanıyorum.birde bezelye çok koyarım ben çiğ olarak yanınada havuç doğrarım.

dondurucuya süt konulabilirmi????genelde yogurtlari hazir aliyorum.esim iki gundur eve cok sut getirdi bu sutler ciftlik sutu oluyor bir kismini yogurt yapacagim ...diger sutleride daha sonra cikarip yogurt yapmak icin kullanilabilirmi bilmiyorum ???ama baska carem yok ???ziyan etmek istemiyorum daha once dondurucuya sut koyan varmi ???

ben fazla sütüm olduğunda dondurucuya koyuyorum çıkarıp eriyince yine bir taşım kaynatıyorum tatlılarda kullanıyorum şimdilik hiç sorun olmadı

hanımlar bezelye dışında buzluğa ne koyduysam ve yemeğini yaptıysam tadını alamadım:1no2:kek börek türünü daha hiç denemedim sütüde öyle ama bence herşey mevsiminde yenilmeli yada bilmiyorum benmi çok hassasım bu konudafisfisfis
buzluğuma birtek bezelye milföy hamuru ve mantı koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…