- Konu Sahibi BarbunyaPilaki
-
canım sadece fırına patlıcanları atıyorum oylemı
gecen soydum dısını folyoya sardım attım fırına rengı sımsıyah oldu sulandı hıc hos degıldı
slm kızlar bişey sorcam dün ablam ahzır mantı almış dondurulmuş iki paket bir paketi kullandık ikinci paketi akşam dışarda unuttum difrize koymadım şimdi tekrar koysam problem olurmu yoksa pişirmemmi gerekecek
hımm anladım teşekkürler arkadaşım bende tahmin etmiştim aslında hiç yapmadığım birşey eridikten sonra tekrar dondurmak bu hazır bir ürün nede olsa dedim artık ne edek ablama iade ederim yer artık öptüm :))
problem olur! a.s dondurulmuş ürünler eridikten sonra tekrar dondurulmamalı. pişme kıvamından da önemlisi sağlık açısından tehlikeli.
dondurucuya süt konulabilirmi????genelde yogurtlari hazir aliyorum.esim iki gundur eve cok sut getirdi bu sutler ciftlik sutu oluyor bir kismini yogurt yapacagim ...diger sutleride daha sonra cikarip yogurt yapmak icin kullanilabilirmi bilmiyorum ???ama baska carem yok ???ziyan etmek istemiyorum daha once dondurucuya sut koyan varmi ???
ben fazla sütüm olduğunda dondurucuya koyuyorum çıkarıp eriyince yine bir taşım kaynatıyorum tatlılarda kullanıyorum şimdilik hiç sorun olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?