• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlığından ne yapacağını şaşıran elti

AfifEsila

Bana bugün sabır düştü..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
524
505
53
Kızlar ben kendi halinde evinde çoluğuyla çocuğuyla uğraşan birisiyim.. Kimsenin lafıyla sözüyle isim yok .. Herşey en küçük görümceyi isyemeye bizim eve gelmeleriyle basladi. Esimin ailesi köyde o yüzden kızlarını isteyeceklerini bize söyleyecek eğer kızın babası gelin diyorsa köye gidip isteyecekler.. Bunun içinde en küçük erkek kardeş olan eşime geldiler . Büyük abilerine gitmediler. Bizede size çaya geliyoruz dedikleri için kimseye birşey diyemedik haberimiz yoktu.. Eğer insanlar onlara değilde bize geliyorsa biz ne yapabiliriz? Buna en büyükleri değil ortancalari alınıyor nasıl büyük dururken onlara giderler diye eltimde bu istenen gorumcemı ikide bir arayıp bizim hakkımızda ileri geri konuşuyor. Üstelk bunu yaparken benim yüzüme gülüyor benimle arası çok iyi.. Benim hakkimda gorumceme soyledikleri ; "cocuğuna da bakamıyor , evi de pis en temiz ev benimki , ortalık karıştırıyor , bana laf sokuyor" daha neler nelerrr diyor hakkimda. İnanın bunlar en masumları .. Benim evim colugum cocugum kimi ilgilendirir ?? Banada bu istenen gorumcemı kötülüyor ona güvenip birşey anlatma o şeytandır vs , o namussuzun teki erkeklere benim telefonumdan fotoğraf atiyordu vs vs .. Maksat ikimizde birbirimize karşı kinlenelim ama o herkesle iyi olsun :) Kadının tek derDi herkes herkesle kötü olsun en çok sevilen en çok değer gören ben olayım .. Gorumcelerimle iyi olmami kaldıramıyor, o sürekli onlarla bir kavga peşinde bense hepsiyle iyiyim ki kötü olacak bir durum olmadı hepsi bana iyi davranıyor . Bu eltim bozuntusuysa simdi kötü oldugu insanlarla samimiyet kurmaya çalışıyor .. En nefret ettiği en çok sorun yasadigiyla benim aram çok iyi. Sirf bu yüzden onunla bile samimi olmak icin surekli bir yerlere cagiriyor birseyler yapiyor ama arkasından hala kötülüyor .. Napicam ben bu kadınla benimle ne derdi var bunun ????

Son düzenleme:
Kızlar ben kendi halinde evinde çoluğuyla çocuğuyla uğraşan birisiyim.. Kimsenin lafıyla sözüyle isim yok .. Herşey en küçük görümceyi isyemeye bizim eve gelmeleriyle basladi. Esimin ailesi köyde o yüzden kızlarını isteyeceklerini bize söyleyecek eğer kızın babası gelin diyorsa köye gidip isteyecekler.. Bunun içinde en küçük erkek kardeş olan eşime geldiler . Büyük abilerine gitmediler. Bizede size çaya geliyoruz dedikleri için kimseye birşey diyemedik haberimiz yoktu.. Eğer insanlar onlara değilde bize geliyorsa biz ne yapabiliriz? Buna en büyükleri değil ortancalari alınıyor nasıl büyük dururken onlara giderler diye eltimde bu istenen gorumcemı ikide bir arayıp bizim hakkımızda ileri geri konuşuyor. Üstelk bunu yaparken benim yüzüme gülüyor benimle arası çok iyi.. Çocuğuna da bakamıyor , evi de pis en temiz ev benimki , ortalık karıştırıyor , bana laf sokuyor daha neler nelerrr diyor hakkimda. İnanın bunlar en masumları .. Banada bu istenen gorumcemı kötülüyor ona güvenip birşey anlatma o şeytandır vs , o namussuzun teki erkeklere benim telefonumdan fotoğraf atiyordu vs vs .. Maksat ikimizde birbirimize karşı kinlenelim ama o herkesle iyi olsun :) Kadının tek derDi herkes herkesle kötü olsun en çok sevilen en çok değer gören ben olayım .. Gorumcelerimle iyi olmami kaldıramıyor, o sürekli onlarla bir kavga peşinde bense hepsiyle iyiyim ki kötü olacak bir durum olmadı hepsi bana iyi davranıyor . Bu eltim bozuntusuysa simdi kötü oldugu insanlarla samimiyet kurmaya çalışıyor .. En nefret ettiği en çok sorun yasadigiyla benim aram çok iyi. Sirf bu yüzden onunla bile samimi olmak icin surekli bir yerlere cagiriyor birseyler yapiyor ama arkasından hala kötülüyor .. Napicam ben bu kadınla benimle ne derdi var bunun ????
Sizde az değilsiniz...!

Hiç görüşme arana mesafe koy.
Sana birini kötülediğinde bana bunları anlatma de.
Bunu yapmam gerekiyor ama cuma günleri bizim evimizde bir toplantı oluyor ve o sürekli buna katılıyor.. Bu şekilde evime gelen birisiyle mesafe nasıl olacak :(

İlk önce elti kim ya. Diyerek söze baslayayim akabinde efenim kimsenin evinin pisliği ve çocuğuna bakıp bakamadığı kimseyi ilgilendirmez. İyi ki kimseyle ilgili değilmişsiniz. Neyse sizi rahatsız eden tavrı olursa bunu lisan-ı münasiple söyler araya mesafenizi koyarsiniz.

Bunu yapmam gerekiyor ama cuma günleri bizim evimizde bir toplantı oluyor ve o sürekli buna katılıyor.. Bu şekilde evime gelen birisiyle mesafe nasıl olacak :KK43:
Onu çağırmak zorunda misln toplantıya. ?
Ya da o toplantı her cuma olmak zorunda mı ?

İlk önce elti kim ya. Diyerek söze baslayayim akabinde efenim kimsenin evinin pisliği ve çocuğuna bakıp bakamadığı kimseyi ilgilendirmez. İyi ki kimseyle ilgili değilmişsiniz. Neyse sizi rahatsız eden tavrı olursa bunu lisan-ı münasiple söyler araya mesafenizi koyarsiniz.
Mevzuyu düzgün anlayalım onlar benim hakkımda söyledikleri şeyler !

Mevzuyu düzgün anlayalım onlar benim hakkımda söyledikleri şeyler !
Üzgünüm ama konuyu doğru düzgün anlatması gereken kişi sizsiniz benim öyle bir sorumluluğum yok. Sona öyle ünlem koyacaginiza uygun yerlere nokta ve virgül koyup paragraf acsaniz çok daha sağlıklı bir iletişim kurulurdu.

Malesef, konuşma diliyle yazı aynı olmuyor. Düzenleme yaptım.
Şimdi okudum, sizin yapacağınız şey asla muhattap olmamak ve evinize almamak...
Öyle pat diye gelme demeyeceksiniz ama hisswtireceksiniz mesela;
Kapıdan girdiğinde ona selam verme eşine yada yanında her kim varsa ona selam ver.
Onun çayını falan tazeleme,kendi başına zıkkımlansım.
O konuşurken lap diye böl lafı insanlarla çene çal...
Bir süre sonra adım bile atmak istemez :))

Üzgünüm ama konuyu doğru düzgün anlatması gereken kişi sizsiniz benim öyle bir sorumluluğum yok. Sona öyle ünlem koyacaginiza uygun yerlere nokta ve virgül koyup paragraf acsaniz çok daha sağlıklı bir iletişim kurulurdu.

Malesef yazıyla konuşma bir olmuyor. Gerekli düzenlemeyi yaptım.

Şimdi okudum, sizin yapacağınız şey asla muhattap olmamak ve evinize almamak...
Öyle pat diye gelme demeyeceksiniz ama hisswtireceksiniz mesela;
Kapıdan girdiğinde ona selam verme eşine yada yanında her kim varsa ona selam ver.
Onun çayını falan tazeleme,kendi başına zıkkımlansım.
O konuşurken lap diye böl lafı insanlarla çene çal...
Bir süre sonra adım bile atmak istemez :))
Malesef bunu istesem bile yapamıyorum insanları kırmaktan çekiniyorum.. :/

o namussuzun teki erkeklere benim telefonumdan fotoğraf atiyordu vs vs ..
Şimdi, diğerlerini geçtimde eltin senin hakkında bunu söylüyor ve sen susuyorsun öyle mi?
Ben mi çok yırtık paçozum bilmiyorum ama şunu benim hakkımda diyecek adamın ciğerini söker dünyasını başına yıkarım!
Sen hala insanları kıramıyorumlardasın!?
Ya bırak Allah aşkına burada sinirlerimizi zıplatma bizim.

Aynısından bir adet bizde mevcut eltim değil kayınvalidemin eltisinin gelini olacak şuan sevgililer.Ahh ah düşman başına

Back
X