- 19 Mayıs 2017
- 524
- 505
- 53
Kızlar ben kendi halinde evinde çoluğuyla çocuğuyla uğraşan birisiyim.. Kimsenin lafıyla sözüyle isim yok .. Herşey en küçük görümceyi isyemeye bizim eve gelmeleriyle basladi. Esimin ailesi köyde o yüzden kızlarını isteyeceklerini bize söyleyecek eğer kızın babası gelin diyorsa köye gidip isteyecekler.. Bunun içinde en küçük erkek kardeş olan eşime geldiler . Büyük abilerine gitmediler. Bizede size çaya geliyoruz dedikleri için kimseye birşey diyemedik haberimiz yoktu.. Eğer insanlar onlara değilde bize geliyorsa biz ne yapabiliriz? Buna en büyükleri değil ortancalari alınıyor nasıl büyük dururken onlara giderler diye eltimde bu istenen gorumcemı ikide bir arayıp bizim hakkımızda ileri geri konuşuyor. Üstelk bunu yaparken benim yüzüme gülüyor benimle arası çok iyi.. Benim hakkimda gorumceme soyledikleri ; "cocuğuna da bakamıyor , evi de pis en temiz ev benimki , ortalık karıştırıyor , bana laf sokuyor" daha neler nelerrr diyor hakkimda. İnanın bunlar en masumları .. Benim evim colugum cocugum kimi ilgilendirir ?? Banada bu istenen gorumcemı kötülüyor ona güvenip birşey anlatma o şeytandır vs , o namussuzun teki erkeklere benim telefonumdan fotoğraf atiyordu vs vs .. Maksat ikimizde birbirimize karşı kinlenelim ama o herkesle iyi olsun :) Kadının tek derDi herkes herkesle kötü olsun en çok sevilen en çok değer gören ben olayım .. Gorumcelerimle iyi olmami kaldıramıyor, o sürekli onlarla bir kavga peşinde bense hepsiyle iyiyim ki kötü olacak bir durum olmadı hepsi bana iyi davranıyor . Bu eltim bozuntusuysa simdi kötü oldugu insanlarla samimiyet kurmaya çalışıyor .. En nefret ettiği en çok sorun yasadigiyla benim aram çok iyi. Sirf bu yüzden onunla bile samimi olmak icin surekli bir yerlere cagiriyor birseyler yapiyor ama arkasından hala kötülüyor .. Napicam ben bu kadınla benimle ne derdi var bunun ????
Son düzenleme: