- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi zeyzey3428
-
Bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Olsa olsa harf hatası olur bulduğunuz. Ama bu konuda yarışmayacağım. Gerçek yüz konusuna nerden geldik anlamadım. Ama ben neysem oyum. Siz farklıysanız bilemiyorum. Konu sahibinin avukatı ilan ettiniz sanırım kendinizi ama ben çok sıkıldım bu muhabbetten. Size son kez iyi günler diliyorum. Bir öğretmen olarak biri konuşmayı bitirdiğinde üstelemenin görgü kurallarına aykırı olduğunu biliyorsunuzdur eminim. Daha fazla cevap vermeyeceğim.sizin yazım hatalarınızı bulmamı ister misiniz?:)intrnet ortamında insanların gerçek yüzleri gözükmez malesef
aynen bende eşime gösteririm aa bak hatun hoşmuş diye bence biraz özgüven eksikliği var gibiBen de mi bir anormallik var acaba ben böyle şeylere asla sinir olmam
Ve açıkçası böyle tiplerin kompleksli olduğunu düşünürüm..
şu cümleyi kurmuşluğum var buna benzer bi sebepten4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
Sanki sinirlendirme girişimi var, sizde yorum yapın bence diğer kız daha güzel diye, bir süre sonra sıkılacaktır bu muhabbetten, bence onun amacı zıt fikirde olup eğlenmek, içinden çok eğleniyordur bence siz kızınca.
Eşimde beni kızdığım şeylerle vurmaya çalışır bazen, ama ben yemiyorum
Burada kıskandığınız eşiniz değil yalnız, başka kadın. Eşiniz güzel bir kadını beğeniyor diye kadının güzelliğini kıskanıyorsunuz. Kadın kadının kurdu denir ya her platformda test edilip onaylanıyor resmen.
Takılmayın böyle şeylere. Birine güzel dese ne olur demese ne olur. Varsa bir kötü niyeti öyle de gider böyle de.
Ben kendim bayanlar için bile ay ne güzel ne hoş derim, kaldı ki kötü niyeti yok diyorsunuz. Bence gereksiz bu kadar takılmanız.
Ne var bunda , Anlamadim.
Bende esimle tv izlerken guzel bir hatun gorsek guzel deriz , hatta o derse bende katilirim ona ..
güzrl kadın güzeldir yakışıklı erkek de yakışıklıdır. Bence bunun söylenmesinde hiçbir tuhaflık yok. Somuçta o sizinle ve onun güzeli sizsinizz. Bence hiç takmayın. Eşimle beraberken ben derim üstelik aa şu kız güzelmiş yada şu çocuk yakışıklı die o da beğendiyse onaylar allah sahibine bağışlasın diyerek. Yani sorun edilcek bişe bulamadım.4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
kesinlikle katılıyorum kım ne derse desın bu benım sahsi fıkrım yalnız degılsın herkezın kendıne özgü kişiliği vardır benımde bu şekilde bunu kompleks olarak görende var ama ben oyle gormuyorum benım yanımda elalemın ınsanı yok guzelmıs yok söyleymıs hiç hoşlanmamBenim gibi var biliyorum evet var :) umarım bir daha yapmaz sevmiyorumçünkü bu tür durumları. yani eşime vazife değil kimin ne olduğunu söyleme he şu da var güzel yanını duymak istemediğim gibi bir başkasını konuşmayı sevmem yani başkası hakkında kötüde konuşturmam gerek yok hereksin kötülüğü güzelliği kendine
Ailesi derken özü değil dışardan katılanlar. Kıskançlık değil işte güzellik tabi ki sadece ben değilim tabiki ama ince detayı atllıyorsun sayggısızlık olan şey şu 'Evli bir erkeğin başkasına güzel demesi' niye desin ki. Gerek yok.
Bence hiç oralı olma sinirlendigini belli etme hatta o birine güzel dediginde sende destekle bak gör sinirlenmeyince sen zamanla kesicektir bu muhabbeti cunku kendin soyluyorsun snirlendirmek icin yapiyor diye..eline koz verme kendi kendine söylesin dursun sen sinirlenmezsen bidaha yapmaz diye düşünüyorum4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.
Varmı sizdede böyle?
O onu öyle bulmuyor tabiki bende öyle dediğim gibi konu sarı olmak ztn sarıya güzel diyor esmer sevmez sevse beni almazdı. ben hem kumralım.
Güzellik görecelidir.
Peki beyefendinin kendisi bu kadar kıskançsa sana ne hakla onun bunun güzelliğinden bahsediyor anlamıyorumErtesi gün üçüncü sayfa haberine çıkmak istemem
Benim eşim sevgiliyken saçımı açtırmaz göz kalemi sürdürmezdi bana siz düşünün gerisini. En sonundada itiraf etmişti zaten kıskançlığını ki böyle bir lafı söylemeye kalkmıştım yıllar önce iyiki devamı gelmemiş asla kaldırmaz.
İşte anlatmaya çalıştım kötü niyet yok bunu biliyorum. Güvensizlik kompleks filan değil kendime dertte aramıyorum. çoğu insan yanlış anlıyor. Hoşuma gitmiyor bu tür şeylerin konuşulması o kadar.
İşte asıl nokta bu. Kendi sevgilisini sindiriyor ki başkaları kendi yaptığı gibi yapmasın. Bu tip erkekler %99 böyle oluyor.Ertesi gün üçüncü sayfa haberine çıkmak istemem
Benim eşim sevgiliyken saçımı açtırmaz göz kalemi sürdürmezdi bana siz düşünün gerisini. En sonundada itiraf etmişti zaten kıskançlığını ki böyle bir lafı söylemeye kalkmıştım yıllar önce iyiki devamı gelmemiş asla kaldırmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?