Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Ah o biscolata erkekleri yok mu ?
Ben desem kocam kıskanmaz kompleks yok adamda çünkü .
Ben de başkasından güzel diye bahsedildiğinde hiç rahatsız olmam çünkü kendimi ziyadesiyle güzel bulurum .
Narsizime bak hele ..

Adamin eline bir damarini vermissin o da oynayip duruyor. Ne gerek var kiziyorsan da belli etme soyledin bir iki baktin di lemiyor takilma ki onda da takinti haline gelmesin. Bu isin kolayi var. Ayni yorumu siz d3 durup dururken erkek oyunculara futbilculara yapin ama gozunr sokar gobi degil nisbet yaptiginizi anlamasin inceden inceden gotsun bakalim insan ne kadar kiriliyor rencide oluyor

sizin yazım hatalarınızı bulmamı ister misiniz?:)intrnet ortamında insanların gerçek yüzleri gözükmez malesef
Bulabileceğinizi pek sanmıyorum. Olsa olsa harf hatası olur bulduğunuz. Ama bu konuda yarışmayacağım. Gerçek yüz konusuna nerden geldik anlamadım. Ama ben neysem oyum. Siz farklıysanız bilemiyorum. Konu sahibinin avukatı ilan ettiniz sanırım kendinizi ama ben çok sıkıldım bu muhabbetten. Size son kez iyi günler diliyorum. Bir öğretmen olarak biri konuşmayı bitirdiğinde üstelemenin görgü kurallarına aykırı olduğunu biliyorsunuzdur eminim. Daha fazla cevap vermeyeceğim.

şu cümleyi kurmuşluğum var buna benzer bi sebepten
tv de hızlı ve öfkeli var vın dieseli beğenirim..
bu erkekse ,bilindik erkekler ne
e siz erkekseniz bu adam ne
aldığım tepki
sonuç mu öğünden beri yola gelindi,operasyon tamam

Ben kendim bayanlar için bile ay ne güzel ne hoş derim, kaldı ki kötü niyeti yok diyorsunuz. Bence gereksiz bu kadar takılmanız.

Ne var bunda , Anlamadim.
Bende esimle tv izlerken guzel bir hatun gorsek guzel deriz , hatta o derse bende katilirim ona ..

Ay evet fikir mantıklı :) deniyim ama inş olmaz bi kez daha böyle bişey

Ben anca birisinin benden daha çalışkan oluşunu kıskanırım. Gerisi asla umrumda olmaz ki dediğim gibi mesele kıskançlık değil.

Ben kendim bayanlar için bile ay ne güzel ne hoş derim, kaldı ki kötü niyeti yok diyorsunuz. Bence gereksiz bu kadar takılmanız.

Evet kötü niyet yok bliliyorum bunu. ve bende söylerim biri güzelse ama benim için bi erkek onun olmayana güzel dememeli

Ne var bunda , Anlamadim.
Bende esimle tv izlerken guzel bir hatun gorsek guzel deriz , hatta o derse bende katilirim ona ..

Benim ve onun aile yapısı ne var bunda diyecek kadar rahat değil o yüzden bu konum burda. Ama dediğim gibi benim gibi olanda var olmayanda.

Dün akşam konuşurken iş yerinde sık sık bi ünlü ile denk geldiğini söyledi bende "tv de göründüğü kadar yakışıklı mı bari" dedim. Şakayla karışık ters bi cevap verdi kahkaha attım.

Bence birine güzel yada yakışıklı demekte sorun yok. Ama sevmediginizi bile bile de yapmamalı tabi.

güzrl kadın güzeldir yakışıklı erkek de yakışıklıdır. Bence bunun söylenmesinde hiçbir tuhaflık yok. Somuçta o sizinle ve onun güzeli sizsinizz. Bence hiç takmayın. Eşimle beraberken ben derim üstelik aa şu kız güzelmiş yada şu çocuk yakışıklı die o da beğendiyse onaylar allah sahibine bağışlasın diyerek. Yani sorun edilcek bişe bulamadım.

kesinlikle katılıyorum kım ne derse desın bu benım sahsi fıkrım yalnız degılsın herkezın kendıne özgü kişiliği vardır benımde bu şekilde bunu kompleks olarak görende var ama ben oyle gormuyorum benım yanımda elalemın ınsanı yok guzelmıs yok söyleymıs hiç hoşlanmam

Peki bu durumdan neden rahatsız oluyorsunuz ben o kısmını anlayamadım. Tüm samimiyetimle soruyorum, evli bir erkek güzel bir kadına neden güzel diyemesin? Evli bir erkek güzel bir kadına güzelmiş derse bundan hangi anlamı çıkarıyorsunuz

Bence hiç oralı olma sinirlendigini belli etme hatta o birine güzel dediginde sende destekle bak gör sinirlenmeyince sen zamanla kesicektir bu muhabbeti cunku kendin soyluyorsun snirlendirmek icin yapiyor diye..eline koz verme kendi kendine söylesin dursun sen sinirlenmezsen bidaha yapmaz diye düşünüyorum

O onu öyle bulmuyor tabiki bende öyle dediğim gibi konu sarı olmak ztn sarıya güzel diyor esmer sevmez sevse beni almazdı. ben hem kumralım.
Güzellik görecelidir.

zaten onu vurguladım güzellik görecelidir
insanların da zevkleri değişebilir
ama kompleks yapmanıza gerek yok o sizin eşiniz ve sizin yanınızda
güzel yada çirkin diye değerlendirmesinde ben bir sakınca göremedim

Peki beyefendinin kendisi bu kadar kıskançsa sana ne hakla onun bunun güzelliğinden bahsediyor anlamıyorum Bu ne rahatlık yani... Benim için problem değil, eşim güzel olana güzel diyebilir, ama düşünsene hem kendisi kıskanç, ben birisine yakışıklı desem beni 3. sayfa haberi yapar, o zaman o da kimsenin güzelliğinden bahsedemez. Bu işler böyle.

biz bişey yapamayız ki
senin görüşün bu yöndeyse ve sence bu saygısızlıksa eşine söyle
o dikkatli davransın yanında

İşte asıl nokta bu. Kendi sevgilisini sindiriyor ki başkaları kendi yaptığı gibi yapmasın. Bu tip erkekler %99 böyle oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…