Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Ben gerilmiyorum benim gibi olanlar nabıyo merak ediyorum. Şeytana uyulcanı düşünmek güvensizlikle eyvallah.

Aynen öyle şuan bile konuyu açtığıma pişmanım daha çok gerildim bazı yazılara

Ben gerilmiyorum benim gibi olanlar nabıyo merak ediyorum. Şeytana uyulcanı düşünmek güvensizlikle eyvallah.
Anladım.

Sizin gibi olmadığım için bana cevap verme hakkı da verilmiyor sanırım. Peki siz dertdaşlarınızla bir sonuca varabilirsiniz umarım, kolay gelsin

Bağışla anlamadım ne demek istediğini
Sevgiliyken size saç açtırmayıp kalem sürdürmüyormuş ya, ona istinaden dedim. Eşini/sevgilisini kısıtlayan erkekler kendileri başka kadınları güzel buldukları ya da o güzel kadınlar ilgilerini çektiği için başka erkeklerin onların eşlerini/sevgililerini beğensin istemezler. Bu tipler %99 böyle. Güzelliği takdir etmek ayrı, bunu sürekli dile getirmek ayrı. Bazı zaafları olduğunu düşündüm dış görüntü bazında.

aynen oyle bizde esimle hic konuşmadık ama gizli bir anlaşma varmiscasina o tarz kelimeler edilmez,edilemez ne alaka yani..valla benim esim bana oyle dese uyarmama rağmen devam etse kivanc tatlitug erkekse diğerleri ne acaba derim bakim o zaman nasil bi hismiş aynini tattiririm ona..

sende erkeklere yakışıklı de bakalım ne oluyo
ben de istemem eşimin önüne gelene güzel demesini

Konu kiskanclik ya da saygisizlik herneyse; ciftler birbirinin hoslanmadigi seylere azami dikkat gostermeli. Bende takilmam fakat takilanlara saygi duyarim.
Esinize empati kurdurun. Hosunuza gitmedigini, siz yapsaniz nasil hissedecegini sorun.
Hala duzelmiyorsa tepkisiz kalarak çözülebilir.

Evet beni saklar. Zaten şuan tesettürlüyüm ama bunu Allah için yaptım. Ama onun başksına güzel demesi beni kızdırmasından.

Böyle yapıcam artık

DELİRMEMEK elde değil :)

ben rahatsız olmam hiç bu konudan ama eşim senin gibi kızar...
o yüzden bişey demiyorumm beğensemde..
ama şimdi volkanın hanımının hakkını verelim gerçekten çok güzel bi kadın...

ben rahatsız olmam hiç bu konudan ama eşim senin gibi kızar...
o yüzden bişey demiyorumm beğensemde..
ama şimdi volkanın hanımının hakkını verelim gerçekten çok güzel bi kadın...

O konuyu anlatamadım tam onu beğenmiyor sadece çokbilmişlik yapıyo o yüzden anlattım.

benımkı oyle birşey deese tribin alasını yaparım kezbbanın dibi olurum yatak odasını zor görur bıdaaaa

Dese canina okurum. Dusunuyorsa dusunsun beni ilgilendirmez ama soylemesin yanimda. Derse de zaten birsey kapi acik her zaman gidip bosanabilirsin benden eyer istemiyorsan, o begendiginle evlenirsin derim. Bilir o konuda atarli oldugumu ses etmez.

Sen de ona de, ayy su da cok yakisikli diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…