- 30 Ocak 2017
- 14.223
- 199.058
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Ya iste önceden yazıyorlar hiç heyecanı kalmıyor işinYa instgramda okudum.Bu bölümler 18 bölüm kadar öndeymiş.Yaren erhan ayrılsaydı chomm takip etmezlerdi birbirlerini
Keşke kuzumm bu bölümdeYa iste önceden yazıyorlar hiç heyecanı kalmıyor işinkeşke canlı falan yapsalar
Bölüm başı ücret mi alıyorlar?yarenin bölüm başı ücreti diğerlerine göre daha fazla galiba. sürekli ön planda
Melisi hatirlatiyor bana yaren, sesiyle herkesi bastırıyoryarenin bölüm başı ücreti diğerlerine göre daha fazla galiba. sürekli ön planda
Tabi canim bedava gelirlermi hicBölüm başı ücret mi alıyorlar?
Tabi canim bedava gelirlermi hic
Bitirdim diziyi, efsaneydi bir süre sonra tekrardan izlemeyi düşünüyorum sindirmek için, bayıldım..Sen blu tvdekini izlemissin sanirim, netflixte film var gercek degil ama izlenir yinede. Onun dışında bir iki belgesel daha izlemistim ama hangi platform hatırlamıyorum inan arama motoruna yazip rastgele izlemistim. Oranin hala tehlike yaratmasi ve fil ayagi dedikleri kalinti beni asiri korkutuyor
Aynen öyle ücret alıyorlar.Bölüm başı ücret mi alıyorlar?
Hangisi? Merak ettimBen instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Burada link paylaşmam yasak değilse paylaşayım, isterseniz özelden de atabilirim.Aynen öyle ücret alıyorlar.
Hangisi? Merak ettim
Banada link lütfen merak ettimBurada link paylaşmam yasak değilse paylaşayım, isterseniz özelden de atabilirim.
Yeliz’in bu kadar itici olduğunu bilmiyordum ben şok
Yasak degil herhangi bir uygulamadan bir şey paylaşmak sanırım bilmiyorumBurada link paylaşmam yasak değilse paylaşayım, isterseniz özelden de atabilirim.
Aa neymis ya paylasabilirsin yasak degil bildiğim kadarıylaHafta 1. 15 bin açıyor ya diğerleri de takipçi kasmaya geliyordur diye düşünmüştüm. Çok safmışım.
Ben instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Bende cok begenmistim canimBitirdim diziyi, efsaneydi bir süre sonra tekrardan izlemeyi düşünüyorum sindirmek için, bayıldım..
Eşimle de barıştık, bu akşam kısmetse olurdan devam.
Yeliz’in bu kadar itici olduğunu bilmiyordum ben şok
Gördüm de inanılması zor yaHafta 1. 15 bin açıyor ya diğerleri de takipçi kasmaya geliyordur diye düşünmüştüm. Çok safmışım.
Ben instagramda kısmetse olur dedikodu sayfalarından birini takip ediyorum canselle ilgili çok fena iddalar var, gördünüz mü onları.
Ay neymis kizlar bizede soyleyinGördüm de inanılması zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?