- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.547
- 548
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Lütfen Sedat de bebeğimYeni kiz tarafini sectii
EvveeetttLütfen Sedat de bebeğim
Bilek ucun birini aldi ahsgsjshsg
Bilek değillll ohhhh minnoşumm
Cürük mü? Ne cürügü meraktan catlıyorum misafirler bi gideydi izleseydim.Canselin kolundaki çürükleri farkeden varmi
Eda eceye benzetiyorum ben onu. Ama hali tavrı duruşu nurElif biraz nura benziyor sanki
Ayy yine mi sofra bezi kumasından bisiler giydi. Ölcem meraktanEslemin kiyafeti
Sedatı mı seçti hayııır. Dışarıdayım diye bakamadım bugün sedatı kaptılar sonunda demek aga beEvveeettt
Kolunda valla yemyesil curukler vardiCürük mü? Ne cürügü meraktan catlıyorum misafirler bi gideydi izleseydim.
Babannemin perdesi ksgsjsgshsAyy yine mi sofra bezi kumasından bisiler giydi. Ölcem meraktan
Bugun sedati 5 kisi kirmizi odaya cagirdiSedatı mı seçti hayııır. Dışarıdayım diye bakamadım bugün sedatı kaptılar sonunda demek aga be
Çüş artık kıymeti sonradan bilinmeye başlandı resmen. Yaren çağırmıştır, yeni kız, başka? Sedat hangisine yüz verdi?Kolunda valla yemyesil curukler vardi
Babannemin perdesi ksgsjsgshs
Bugun sedati 5 kisi kirmizi odaya cagirdi
Yaren, eslem ve aybuke haric hepsi cagirdiÇüş artık kıymeti sonradan bilinmeye başlandı resmen. Yaren çağırmıştır, yeni kız, başka? Sedat hangisine yüz verdi?
Asıl istediği Aybüke, Aybüke hariç herkes çağırıyor yazıkYaren, eslem ve aybuke haric hepsi cagirdisedatin gönlü elifte gibi suan, simgede atak yapabilir. Digerleri bos muhabbete cagirdi
Simge diyorki sosyal medyada hep aybükeyle yakıştırıyorlar sedati jsgsjshshs elifi soruyor sedat valla, bilekte begenmis kizi cok guzel diyorAsıl istediği Aybüke, Aybüke hariç herkes çağırıyor yazıksimge atak yapmasın aman lütfen. Elif olsun bari.
Ama hoşunada gitmedi degil
Ayşenur’un Sedat’a trip yapmasıErhanla yarene şaşıyorum ben ya sudan sebepten kavga ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?