Kısmetsular 🧚‍♀️

Şimdi şöyle oldu, Sedat sarhos olup simgeyi aramış ama baya bir önce yani beraberlerken. Evine gelmek istemiş, sonrada sen lezbiyen misin sormus simgeye ddjsj simge de bunu canlı yayında anlattı. Yeliz için de ben onun fiyatını biliyorum dedi. Yeliz de elsedcilerin ses odasına girip simgenin lezbiyen olduğunu ve pis oktuğu için acilen deodorant kullanmasi gerektigi söyledi. Ha bide asıl ben senin fiyatını biliyorum dedi

Üff Yeliz saplamış diye yorumladım

Ohahahahafajsgsgs rezillik diz boyu

Kız Simgene diyosa yalandır. Geçen twitterdan Elif ve Sedat'ı kötüleyen şeyleri beğenmiş sonrada demiş ki hesabım çalındı(yersen ) ama o gün bir ses odasında sohbetteymiş
Onu bende gördüm, zeyd de tuvalette story attiginda hesabim çalındı demişti simge ve zeydin bu yanikliklari nolacak ya

Birde Simge bir bölümde şey diyor. Kızlar evinde tüm yarışmacılar kritik için toplanmış. Sedat'a diyor ki "telefonda sana strateji yapalım dersen tamam yapalım dedim ama sonra bak olmuyor yapamıyorum" tarzı bir şeyler diyor Sedat'a. Yasin Özbek diye biri var instada,tüm spoileri o adamdan alıyorum.

Tee bu Sedat ve Simge'nin yeni yeni çatırdağı dönemde yanlış hatırlamıyorsam o adamda Simge ve Sedat strateji olarak başladı ama Simge aşık oldu Sedat'a demişti. Yani Simge ne diyosa yalandır arkadaşlar shsjsjsj

Bende yasinden ve şu sisman olan ata mıydı neydi ondan bakıyorum ama sadece yasininkiler tutuyor.
Stratejik olmasını çok isterdim ama bana nedense simsed dogruymus gibi geliyor ya.. gerçi şimdi bi bakınca temas vs yoktu hiç, elife sarıldığı gibi sarılmadı mesela simgeye. Ama bilemedim kafam karıştı galiba malum partiye vericem

Bacım bak şunu izle. Dakika 2:45'ten itibaren özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…