- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #12.181
ben de geçen bir karar aldım, burada mutsuzum
Allah nasip eder de hamile kalabilirsem, doğum iznim bitene kadar çalışıcam, sonra bebeğim 1 yaşına gelene kadar çalışmıcam
ondan sonra da büro açıcam
belki de yurtdışına gideriz
Mutsuzluk çok zor, saçma sapan kalitesiz adamlarla uğraşmak çok zor. Ukala değilim ama bi mesleğim var benim, insanların duyduğunda vay be dedikleri, ama ben napıyorum, üç-beş kendini bilmezle ömür çürütüyorum resmen.
Benzer kararlar almışız kuzu. En kötü ihtimal çocuğa kadar dayanacağım. Aralıkta bi sınav var, o sınavı kazanırsam daha erken de olabilir, belki burda belki İstanbul'da branş değiştireceğim. Sonrası da inşallah kendi ofisim
Okuyorsun meslek sahibi oluyorsun, sonra insan bile olamamışlarla uğraşıp duruyorsun ya, çok zoruma gidiyor be..
İş çok önemli gerçekten mutsuz çalışınca eve de yansıyor ve insan daha çok yoruluyor.
İnşallah gönlünüze göre olur her şey kızlar
Maalesefaz önce yengem ile konuştum biraz süt içmiş çok şükür bu da bir adım.
6. hastalık ateşle oluyor diye biliyorum bizim sadece bir gün ateş oldu o kadar tabi ama bilemiyorum. Bakalım bu akşam sorayım doktora
Mutsuzluk çok zor, saçma sapan kalitesiz adamlarla uğraşmak çok zor. Ukala değilim ama bi mesleğim var benim, insanların duyduğunda vay be dedikleri, ama ben napıyorum, üç-beş kendini bilmezle ömür çürütüyorum resmen.
Benzer kararlar almışız kuzu. En kötü ihtimal çocuğa kadar dayanacağım. Aralıkta bi sınav var, o sınavı kazanırsam daha erken de olabilir, belki burda belki İstanbul'da branş değiştireceğim. Sonrası da inşallah kendi ofisim
Okuyorsun meslek sahibi oluyorsun, sonra insan bile olamamışlarla uğraşıp duruyorsun ya, çok zoruma gidiyor be..
Sen ateş var ağzı yara deyince aklıma o geldi. İnşallah çabuk toparlar.
Bence İstanbul'a gelme canım.Ben gidebilsem giderim ama maalesef gidemiyorum.
O en son çare zaten.
İyi bir iş olursa belki, ne bileyim.
Çaresizlikten sapıtıyorum da bazen
Burası yaşanacak gibi değil. Kalabalık, gürültü, pislik,stres.
Bir yerden bir yere gitmek işkence.Kazandığın para başka yerlere göre çok belki ama zaten küçük yerde insanın bu kadar paraya da ihtiyacı olmuyor.
Kimse memnun değilBende memnun değilim. Allah hepimize güzel kapılar açsın.
Kesinlikle çok doğru demişsin. Kitap çok iyi ama seri baştan başlamak lazımBu seriyi okumadım, okumak istediklerim arasında bulunuyor. O yüzden kitaplar arasında karakter bütünlüğü ne durumda bilmiyorum ama bağlantılı gidiyorsa, anlamadığın o kadar çok şey olur ki sana bu işkence gibi gelir, bence bütünlüğü yok, okuduğumdan zevk alamam de eşine, bir filmi son 10dk'sında açmak gibi bir his yaşama sonra.
Insanlarin hodukluklerini, kabaliklarini, cahilliklerini ustunuze almayin kizlar. Yoksa ömür gecmiyor ki. Aklima bin tane ornek geliyor benim burda ne isim var dedigim. Bazen unutup sinirleniyorum bazen de sen iyi ol isini yap, yaptigi hiyarlik onun sorunu diye telkinle sakin kalabiliyorum. Mutlu ve tum dunyaya bir sekilde faydamizin olacagi yerlerde oluruz insallah. Ben de degistirmeyi dusunuyorum sektoru.Mutsuzluk çok zor, saçma sapan kalitesiz adamlarla uğraşmak çok zor. Ukala değilim ama bi mesleğim var benim, insanların duyduğunda vay be dedikleri, ama ben napıyorum, üç-beş kendini bilmezle ömür çürütüyorum resmen.
Nasil sence? Bana sarlatan gibi geliyor kendisi. Bir de bu cikan dedikodulardan sonra tutmus eski sevgililerimin hepsi guzeldi deyip kizlarin tek tek ismini vermis. Kisisel gelisimle ugrasan biri icin coook çiğ bi hareket ya gicik oldum adama.Magazinsel yazarımız
Metin Hara
Aşkın İstilası Yol
Sayfa 118
İlk defa kişisel gelişim kitabı okuyorum.
Allah yardimcin olsun. Ne olursa olsun sevdigini dusunup sakin kalmaya calis olur mu? Ben cok zor gecirdim o donemi :))))merhaba kızlar
topiğin tembeli geldi :) hafta sonum bomboş geçti. düğün için mekan arayışına başladık, daha şimdiden bunaldım. zora gelemiyorum hiç :)
pazartesi yapabildiğim Son Kuşlar'ı bitirmek oldu. birazdan da Sabahattin Ali Sıra Köşk'e başlayacağım.
Sevgiler hepinize
Insanlarin hodukluklerini, kabaliklarini, cahilliklerini ustunuze almayin kizlar. Yoksa ömür gecmiyor ki. Aklima bin tane ornek geliyor benim burda ne isim var dedigim. Bazen unutup sinirleniyorum bazen de sen iyi ol isini yap, yaptigi hiyarlik onun sorunu diye telkinle sakin kalabiliyorum. Mutlu ve tum dunyaya bir sekilde faydamizin olacagi yerlerde oluruz insallah. Ben de degistirmeyi dusunuyorum sektoru.
Nasil sence? Bana sarlatan gibi geliyor kendisi. Bir de bu cikan dedikodulardan sonra tutmus eski sevgililerimin hepsi guzeldi deyip kizlarin tek tek ismini vermis. Kisisel gelisimle ugrasan biri icin coook çiğ bi hareket ya gicik oldum adama.
Eh işte .
Pozitif şeylerden, algılardan bahsediyor okuduğum kadarıyla, bir de kendini övüyor sürekli .
Mesela aynı soğukta iki arkadaşımla dışarı çıktık o hasta oldu ben olmadım. Aynı pizzadan iki arkadaş yedik, o zehirlendi ben zehirlenmedim. Uçağı kaçırmamayı çok istedim uçak rötar yaptı, boş dolmuş istedim arkadaşımın arabası geldi gibi şeylerden bahsediyordu bir ara. Aslında bahsettiği şey çok farklıydı ama tekrarlayan şekilde bunlardan bahsedince sıkıcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?