Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutsuzluk çok zor, saçma sapan kalitesiz adamlarla uğraşmak çok zor. Ukala değilim ama bi mesleğim var benim, insanların duyduğunda vay be dedikleri, ama ben napıyorum, üç-beş kendini bilmezle ömür çürütüyorum resmen.
Benzer kararlar almışız kuzu. En kötü ihtimal çocuğa kadar dayanacağım. Aralıkta bi sınav var, o sınavı kazanırsam daha erken de olabilir, belki burda belki İstanbul'da branş değiştireceğim. Sonrası da inşallah kendi ofisim
Okuyorsun meslek sahibi oluyorsun, sonra insan bile olamamışlarla uğraşıp duruyorsun ya, çok zoruma gidiyor be..

İş çok önemli gerçekten mutsuz çalışınca eve de yansıyor ve insan daha çok yoruluyor.

İnşallah gönlünüze göre olur her şey kızlar

Sen ateş var ağzı yara deyince aklıma o geldi. İnşallah çabuk toparlar.

Bence İstanbul'a gelme canım.Ben gidebilsem giderim ama maalesef gidemiyorum.

O en son çare zaten.
İyi bir iş olursa belki, ne bileyim.
Çaresizlikten sapıtıyorum da bazen

Burası yaşanacak gibi değil. Kalabalık, gürültü, pislik,stres.
Bir yerden bir yere gitmek işkence.Kazandığın para başka yerlere göre çok belki ama zaten küçük yerde insanın bu kadar paraya da ihtiyacı olmuyor.

Orası öyle tabi ki. Özellikle kalabalık ve yol telaşı İstanbul istememe sebeplerimin en başında.
Ama Aralık'taki sınavı geçer de sertifika alırsam o zaman iyi bir iş imkanı olabilir. Belki o zaman risk alabilirim. Ama emin de değilim. İnşallah burada benzer iş bulurum da hiç düşünmek zorunda bile kalmam.

Kimse memnun değil Bende memnun değilim. Allah hepimize güzel kapılar açsın.

Amin kuzu inşallah

Kesinlikle çok doğru demişsin. Kitap çok iyi ama seri baştan başlamak lazım sanırım bırakıcam ve serinin tamamını aldırcam ceza olarak

merhaba kızlar
topiğin tembeli geldi :) hafta sonum bomboş geçti. düğün için mekan arayışına başladık, daha şimdiden bunaldım. zora gelemiyorum hiç :)

pazartesi yapabildiğim Son Kuşlar'ı bitirmek oldu. birazdan da Sabahattin Ali Sıra Köşk'e başlayacağım.
Sevgiler hepinize

Insanlarin hodukluklerini, kabaliklarini, cahilliklerini ustunuze almayin kizlar. Yoksa ömür gecmiyor ki. Aklima bin tane ornek geliyor benim burda ne isim var dedigim. Bazen unutup sinirleniyorum bazen de sen iyi ol isini yap, yaptigi hiyarlik onun sorunu diye telkinle sakin kalabiliyorum. Mutlu ve tum dunyaya bir sekilde faydamizin olacagi yerlerde oluruz insallah. Ben de degistirmeyi dusunuyorum sektoru.

Magazinsel yazarımız
Metin Hara
Aşkın İstilası Yol
Sayfa 118

İlk defa kişisel gelişim kitabı okuyorum.
Nasil sence? Bana sarlatan gibi geliyor kendisi. Bir de bu cikan dedikodulardan sonra tutmus eski sevgililerimin hepsi guzeldi deyip kizlarin tek tek ismini vermis. Kisisel gelisimle ugrasan biri icin coook çiğ bi hareket ya gicik oldum adama.

Allah yardimcin olsun. Ne olursa olsun sevdigini dusunup sakin kalmaya calis olur mu? Ben cok zor gecirdim o donemi :))))
nickelanjelo canim gecmis olsun ates ve enfeksiyondan aft mi cikti? Tez zamanda iyilessin yavrun.

İnsanın hödüğü her yerde işte. Allah bizden uzak etsin inşallah onları.
İşimden çok soğudum avantajlarını düşünüp kendimi telkin etmeye çalışıyorum işte gittiği yere kadar gitsin diye. Güzel kapılar açılsın inşallah önümüzde

Stefan Zweig__Amok Koşucusu bitti.

Konusu, doktor olarak yardıma ihtiyaç duyan bir insana el uzatmanın vicdani yükümlülüğüyle kendi karmaşık duyguları arasında sıkışıp kalan bir adamın hikâyesidir.

Yazarın, betimlemeleri beni benden alıyor. Duyguları insan bu kadar mı gerçekçi yansıtır.
Okurken karakterlerin psikolojisine giriveriyorum hemen, en ince ayrıntısına kadar işlediği için, canlandırmam kolay oluyor.

Kitabı okurken, kitabın ismi bir kitaba bu kadar mı yakışır dedim, kitabı tam anlamıyla yansıtıyor. Ben çok sevdim, tavsiye ederim.

xyzt-5544 iyi ki bana almışsın ve birlikte okumuşuz kuzum.

Nasil sence? Bana sarlatan gibi geliyor kendisi. Bir de bu cikan dedikodulardan sonra tutmus eski sevgililerimin hepsi guzeldi deyip kizlarin tek tek ismini vermis. Kisisel gelisimle ugrasan biri icin coook çiğ bi hareket ya gicik oldum adama.

Eh işte .
Pozitif şeylerden, algılardan bahsediyor okuduğum kadarıyla, bir de kendini övüyor sürekli .
Mesela aynı soğukta iki arkadaşımla dışarı çıktık o hasta oldu ben olmadım. Aynı pizzadan iki arkadaş yedik, o zehirlendi ben zehirlenmedim. Uçağı kaçırmamayı çok istedim uçak rötar yaptı, boş dolmuş istedim arkadaşımın arabası geldi gibi şeylerden bahsediyordu bir ara. Aslında bahsettiği şey çok farklıydı ama tekrarlayan şekilde bunlardan bahsedince sıkıcı oldu

kolay okunur en azindan pozitif dusunelim

xyzt-5544 amiinn insallah canimmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…