- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.049
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.501
Bildirim yapıcaksın ama her gün :)))Artık gelicem ..Çok kitap okuyordum şu son 2 aya kadar ..şimdi ayda 1e düştü ..
Oyle bi kural mı varBildirim yapıcaksın ama her gün :)))
Evet :)Oyle bi kural mı var
Ne okuyacağımız da belli mi örtmenim
Benim öyle bir imkanım yok :) imkanları iyilestireyim gelirim . Oldu Kib byee öptüüümmEvet :)
Ne okuyacağın sana kalmış
Ama bence çok iyi birşey , akşama ne bildirim yapacağım diye düşündüğümden ötürü bahaneleri savıp kitap okuyorum
Hadi inşallahBenim öyle bir imkanım yok :) imkanları iyilestireyim gelirim . Oldu Kib byee öptüüümm
:)Hadi inşallah
Minonun siyah Gül’ü
Beyaz diş
Hayvan çiftliği
Romantika
Seveceğimi düşünüyorum hepsini de
Elimdeki kitap bitince tanrının formülüne başlayacağım. Sanırım ondan sonra okurum. Birlikte okuyalım istersen. HaberleşirizMino yu ben de 15 inden sonra alcam. Ne zaman okuyacaksın?
Günaydın hanımlar
Elimdeki kitap bitince tanrının formülüne başlayacağım. Sanırım ondan sonra okurum. Birlikte okuyalım istersen. Haberleşiriz
Tanrı’nın formülü kalın bir kitap. Hemen bitiremem sanırım. Aynı zamanda okuyamasak bile yorumlaşırızBen 15 inde sipariş vercem. Elime gelmesi 20 sini bulur. Belki daha önce alırım bilemiyorum.
Aynen canım. daha dün gibiydi sevincimi burda paylaşmıştım. şimdi git gide büyüyen bi aile olduk :)
Yok hala bekliyorumBugün de ben sorayım, doğurmadın mı hâlâ
Cümle içinde okuyorum kelimesini kullanmanı bile takdir ediyorum:)Günaydınlar
Bir kadının Yaşamından 24 Saat okuyorum. Fırsat buldukça tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?