Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oyle bi kural mı var

Ne okuyacağımız da belli mi örtmenim
Evet :)
Ne okuyacağın sana kalmış
Ama bence çok iyi birşey , akşama ne bildirim yapacağım diye düşündüğümden ötürü bahaneleri savıp kitap okuyorum

Evet :)
Ne okuyacağın sana kalmış
Ama bence çok iyi birşey , akşama ne bildirim yapacağım diye düşündüğümden ötürü bahaneleri savıp kitap okuyorum
Benim öyle bir imkanım yok :) imkanları iyilestireyim gelirim . Oldu Kib byee öptüüümm

Günaydın hanımlar

Elimdeki kitap bitince tanrının formülüne başlayacağım. Sanırım ondan sonra okurum. Birlikte okuyalım istersen. Haberleşiriz

Ben 15 inde sipariş vercem. Elime gelmesi 20 sini bulur. Belki daha önce alırım bilemiyorum.

Gülün adı sayfa:120

Su ana kadar beni çok zorladı desem yalan olur bence bu kitaba başlarken yapılacak en önemli sey 1. Gün olan kısımda kadar çok sakin bir yerde ve mümkünse tek seferde okumak sonrası zaten akıcı bir şekilde devam ediyor

Angela nın külleri sayfa:250

Su gibi bir kitap çok iyi duygular , olaylar çok güzel bir dille yazılmış roman bir çocuğun gözünden en sevdiğim seyerden biri :) en geç yarın bitiririm hatta bugün bitirebilme ihtimalim var evden çıkasım yok koltuga uzanıp kitap okumak istiyorum

Deli gibi puzzle yapıyorum böyle devam etsem 1500 parçalık puzzle birkaç günde biter. Aslında bitse rahat ederim, yarından itibaren ders çalışmaya da başlayacam aklım kalmaz onda. Ama bitsin de istemiyorum, keyif alıyorum yaparken. Allah dermansız dert vermesin inşallah
Dublörün Dilemması’ na başlangıcı yaptım en azından. Sayfa 37 deyim. Ana karakteri sevdim şuan için. Okusam hızlı okunur da zevk aldığım şeyler farklı bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…