Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sevgili tatlış anne _meLinDa_ cığımın hediyesi kuşlar yasına gider bitti. Eğer sen bu kitabı bana hediye etmeseydin allah bilir ben ne zaman alır ne zaman okurdum.

Kitaptan öyle çok etkilendim ki bir süre bu duygudan kurtulmak istemiyorum. Ankara Denizli yolu çok iyi bildiğim ve sık sık kastettiğim bir yol. Bu yüzden resmen kitabı yaşadım. Bundan sonra gömüden geçerken ayağımı gaz pedalından çekeceğim sanırım...

Kitaba ne taraftan baksam bilemiyorum. Aziz amcanın hastalığı yaşadıkları bana hayatın sonunu düşündürttü. Kimbilir bizler neler yaşayacağız. Şu andaki hayatımız bir film şeridi gibi geçecek belki de günlerce gözümüzün önünden ....
Kahramanımızın baba sevgisi, onu kaybetme korkusu, onun yanında olamadığı zaman ki huzursuzlukları.... hayattaki en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek. Hal böyle olunca kitap beni fazlasıyla etkiledi...
Yeni kitabım tanrının formülü... bugün başlamayı planlamıyorum.

Yorumuna çoook mutlu oldum papatyam
Ben de loliss imin önerisi üzerine alıp inanılmaz etkilenmiştim, birbirimize ne güzel vesile oluyoruz

Ben de loliss imin önerisi üzerine alıp inanılmaz etkilenmiştim, birbirimize ne güzel vesile oluyoruz
Listemde olan bir kitaptı ama dediğim gibi ne zaman sıra gelirdi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim gamzelim loliss dolaylı yoldan benim de bu kitabı okumama vesile olmuş demek ki... ona da sonsuz teşekkürler

Oz bitti.
Elektriklerin olmaması bu açıdan iyi oldu herhalde baika bir şey dikkatimi dağıtmadan kitabı okudum dün.
Eh işte beklediğimiz gibi bir Adam Fawer kitabı değil Oz. Bildiğimiz Oz Büyücüsü masalının paralel bir evrende geçen ve daha çok şiddet içeren versiyonu roman. Çok tatmin etmedi beni.

Yeni kitabım Konstantiniyye Oteli. İki yıl önce zümrem okumam için ödünç vermişti bana kitabı sonra nasıl olduysa bende kaldı. Bir türlü okuyamadım o da geri almadı.

Belki istemeye çekinmiştir kitabını. Aranızdaki ilişkiyi bilemeyeceğim ama belki "aldı da geri vermedi" demiştir arkanızdan.

Bana da sen almıştın güzel kankim
Listemde olan bir kitaptı ama dediğim gibi ne zaman sıra gelirdi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim gamzelim loliss dolaylı yoldan benim de bu kitabı okumama vesile olmuş demek ki... ona da sonsuz teşekkürler
Beğenmene çoook sevindim
canim tesekkur ederim.
Arkadaslar ben bu ay muhtemelen kitap okuyamayacagim ve hatta onumuzdeki ay da okuyamayacak gibi duruyorum. Izninizi rica edecegim.
Niçin

Belki istemeye çekinmiştir kitabını. Aranızdaki ilişkiyi bilemeyeceğim ama belki "aldı da geri vermedi" demiştir arkanızdan.
Vermeyi teklif etmiştim ama o almamıştı. Hatıra olarak kaldı ondan. Daha sonrasında birbirimize kitap hediye etmişliğimiz de oldu. Hiç de çekingen biri değildi şimdi düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…