- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.521
Sabahtan beri geziyorum açık hava çok iyi geldi
Kitap okumak istemiyor canım sanırım film izlerim. Korku filmlerine bayılırım, önerisi olan varsa sevinirim
Sevgili tatlış anne_meLinDa_ cığımın hediyesi kuşlar yasına gider bitti. Eğer sen bu kitabı bana hediye etmeseydin allah bilir ben ne zaman alır ne zaman okurdum.
Kitaptan öyle çok etkilendim ki bir süre bu duygudan kurtulmak istemiyorum. Ankara Denizli yolu çok iyi bildiğim ve sık sık kastettiğim bir yol. Bu yüzden resmen kitabı yaşadım. Bundan sonra gömüden geçerken ayağımı gaz pedalından çekeceğim sanırım...
Kitaba ne taraftan baksam bilemiyorum. Aziz amcanın hastalığı yaşadıkları bana hayatın sonunu düşündürttü. Kimbilir bizler neler yaşayacağız. Şu andaki hayatımız bir film şeridi gibi geçecek belki de günlerce gözümüzün önünden ....
Kahramanımızın baba sevgisi, onu kaybetme korkusu, onun yanında olamadığı zaman ki huzursuzlukları.... hayattaki en büyük korkum sevdiklerimi kaybetmek. Hal böyle olunca kitap beni fazlasıyla etkiledi...
Yeni kitabım tanrının formülü... bugün başlamayı planlamıyorum.
Listemde olan bir kitaptı ama dediğim gibi ne zaman sıra gelirdi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim gamzelimYorumuna çoook mutlu oldum papatyam
Ben deloliss imin önerisi üzerine alıp inanılmaz etkilenmiştim, birbirimize ne güzel vesile oluyoruz
Yeni kitabım Konstantiniyye Oteli. İki yıl önce zümrem okumam için ödünç vermişti bana kitabı sonra nasıl olduysa bende kaldı. Bir türlü okuyamadım o da geri almadı.
canim tesekkur ederim.@__Dalida__ kuzumum tebrik ederim iyi ki dondun hasret kalmistik sana .
Doktorum sahanesin:)
Kötü bişey yok dimi canım?canim tesekkur ederim.
Arkadaslar ben bu ay muhtemelen kitap okuyamayacagim ve hatta onumuzdeki ay da okuyamayacak gibi duruyorum. Izninizi rica edecegim.
canim tesekkur ederim.
Arkadaslar ben bu ay muhtemelen kitap okuyamayacagim ve hatta onumuzdeki ay da okuyamayacak gibi duruyorum. Izninizi rica edecegim.
Bana da sen almıştın güzel kankimYorumuna çoook mutlu oldum papatyam
Ben deloliss imin önerisi üzerine alıp inanılmaz etkilenmiştim, birbirimize ne güzel vesile oluyoruz
Beğenmene çoook sevindimListemde olan bir kitaptı ama dediğim gibi ne zaman sıra gelirdi bilmiyorum. Tekrar teşekkür ederim gamzelimloliss dolaylı yoldan benim de bu kitabı okumama vesile olmuş demek ki... ona da sonsuz teşekkürler
Niçincanim tesekkur ederim.
Beğendim beğendim..Bana da sen almıştın güzel kankim
Beğenmene çoook sevindim
Niçin
Vermeyi teklif etmiştim ama o almamıştı. Hatıra olarak kaldı ondan. Daha sonrasında birbirimize kitap hediye etmişliğimiz de oldu. Hiç de çekingen biri değildi şimdi düşününceBelki istemeye çekinmiştir kitabını. Aranızdaki ilişkiyi bilemeyeceğim ama belki "aldı da geri vermedi" demiştir arkanızdan.
Tamam cnm iki ay izinli yazarım:)canim tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?