- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.541
Yok canim. Sordugun icin tesekkur ederim :) baska yogunluklarim var. Kitap okumaya konsantre olamayacagim bir sure.Kötü bişey yok dimi canım?
Hemen gelirim insallah. Topikten kopmam zaten iki ayda neler okunur simdi burda kimbilir.Ben şahsen özleyeceğim seni
baska islerim var zamamimi alacak olan. Hic konsantre olamicam loliscigim okumaya. Elimde surundurmektense ara veririm diye dusundum.Bana da sen almıştın güzel kankim
Beğenmene çoook sevindim
Niçin
Yok canim. Sordugun icin tesekkur ederim :) baska yogunluklarim var. Kitap okumaya konsantre olamayacagim bir sure.
Hemen gelirim insallah. Topikten kopmam zaten iki ayda neler okunur simdi burda kimbilir.senin kitaplari takipteyim zaten biliyosun .
baska islerim var zamamimi alacak olan. Hic konsantre olamicam loliscigim okumaya. Elimde surundurmektense ara veririm diye dusundum.
istesem de uzaklasamam cunku burayi ve sizleri gercekten seviyorummmmİşlerini hallet, kafanı toparla. Biz seni burda bekliyoruzama arada uğra yine de. Okumuyor olsak da burda beraberiz, uzaklaşma bizden.
Kendi kendine geçebiliyor.İnşallah sizinkiler de öyle olur.
Sabah uykusunda 50 sayfa okudum, şimdi yeniden uyutmaya çalışıyorum başarırsam Zafer benimdir
Geçmiş olsun kızlar, görüntü olarak çok sevimli görünüyor gözlüklü bebikler ama çok zordur eminim, inşallah gerek kalmaz
Kendi kendine geçebiliyor.İnşallah sizinkiler de öyle olur.
Sabah uykusunda 50 sayfa okudum, şimdi yeniden uyutmaya çalışıyorum başarırsam Zafer benimdir
Geçmiş olsun kızlar, görüntü olarak çok sevimli görünüyor gözlüklü bebikler ama çok zordur eminim, inşallah gerek kalmaz
Sen iyi ol her zaman koltuğun hazır:)Yok canim. Sordugun icin tesekkur ederim :) baska yogunluklarim var. Kitap okumaya konsantre olamayacagim bir sure.
Hemen gelirim insallah. Topikten kopmam zaten iki ayda neler okunur simdi burda kimbilir.senin kitaplari takipteyim zaten biliyosun .
baska islerim var zamamimi alacak olan. Hic konsantre olamicam loliscigim okumaya. Elimde surundurmektense ara veririm diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?