- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #16.561
Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
Sağ olGeçmiş olsun
Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
kirmizi oje ve isabel listeye girdiniz tebrikler agustos ve eylül ayı okumalarınızı ekledim ocak ayına kadar okuma hedeflerinizi özelden bildirin lütfen:)
Yarın doktora gideceğim inşallahÇok geçmiş olsun.Baştan önleminizi alın daha fazla ilerleyip yataklara düşürmeden
Geçmiş olsun canım.Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
kirmizi oje ve isabel listeye girdiniz tebrikler agustos ve eylül ayı okumalarınızı ekledim ocak ayına kadar okuma hedeflerinizi özelden bildirin lütfen:)
Sorma valla çok kötüyümGeçmiş olsun canım.
Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum
Duyguları Becermek sayfa 110
Rabbim acil şifalar versinSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Bu seri aslında duydugumdan beri ilgimi çekiyor kitapları okudukça mı alıyorsun yoksa toplu halde mı aldın bunu şunun için soruyorum internet sitelerinde bazı ciltlerin satışı yok cunku seriye başlayıp sonra kitabını bulamamak inanılmaz can sıkıcı bir sey :)
Allah şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsunSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Çok geçmiş olsunSelamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Geçmiş olsun canım.
Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum
Duyguları Becermek sayfa 110
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?