Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.
Geçmiş olsun canım.

Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum

Duyguları Becermek sayfa 110

Başkaları İçin Ağlayabilmek syf 41. Biraz ilerledim ama ilk bölümün sonunda çok beğendiğim bir kısım var, paylaşmak istiyorum;

Başkaları için ağlayabilmek, dünyayı onların puslu penceresinden görebilmekle mümkün. Acılı yüreklere girebilmekle; yanaklarını gözyaşı ile ıslatma hakkını kendinde göremeyen, hep "içe ağlayan" yürekleri görebilmekle mümkün. Burada "ağlamak", zorda olanı anlayabilmenin adıdır. Ağlayamamak ise anlayamamanın belgesi... Edibin, göğsünde kalp değil de "taş" taşıyanlara yönelik şu sözü bunu vurguluyor: "Ağlayamazsınız... Ağlasaydınız anlayabilirdiniz."

Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Rabbim acil şifalar versin

ben okudukça alıyorum canım. ilk 8 kitabı buldum. diğerlerine de baktım onlar da var. Ben sıkıntı yasacagimi düşünmüyorum. elimde 9.cilt var.onu kutuphanede buldum. 10 ve digerlerini de sırasını geleni alirim

Günaydın kızlar
Selamlar. Ben bir süre okuma yapamayacağım. Annem rahim kanseriydi metastaz. Yapmış. Ömrünü uzatırız diyor doktor. Kesin çare yokmuş. Odaklanıp bir şeyler okuyabileceğimi sanmıyorum.
Allah şifa versin inşallah. Çok geçmiş olsun

Bugün aşırı aşırı meşguldüm ve hastaydım. Gittikçe kötü oluyorum sanırım rapor alacağım. Dolayısıyla okuyamadım.

Geçmiş olsun canım.

Bir hasta da ben.
Okuyamadım bugün hiç.
Dün okumuştum

Duyguları Becermek sayfa 110

geçmiş olsun kızlae dikkat edin bu aralar salgın gibi. Hava değişiminden midir nedir çabuk hastalanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…