Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Bircok kez ayrilmak istedi ailem istemedigi ve herseyin guzellikle olacagina inanmadigi icin. Ama ben hep ikna etmistim onu. Sonuna kadar gidecegime soz vermistim. Ondan sadece 1 fedakarlik istedim.. buraya gelmesini. Hic degilse benim icin geldi emek harcadi diyebilcekdimm. Simdi anca beni terketti diyebiliyorum. Gelseydin buraya gorurdun sana nasil emek verecegimi, fedakarliklarimi dedi hep ama o benim bir dedigimi iki etmiodu ben onun yanina bir kere gittigimde.

Aileme ben anlatmadim. O anlatti....
Ben onu defalarca arayinca sanirim mecbur kaldi yemek molasinda o kiza telefonu actirmaya, bilmiyorum. Biktim kendimdende bu hayattanda. Bi gidp konussaydim yuzune karsi bu seylerle ugrasmayacakdim!

Sen tek yarafli sevmissin. Biz birbirimizi seviyorduk nefesiydik.... YALAN canim yalan kandirmis seni hemde en az 3 4 yildir.

Savasmadin sen bu iliski icin onun her yaptigi halti kabul ettin sirf seni birakmasin diye senden ayrilmasin diye katlandin kufurlerine aldatmadina.

Etrafina bak bi seni o mu hak ediyor? Gram sevmis olsa seni o kiza tel actirip konusmazdi. Birak kim ne olursa olsun sen atlat mutlu ol ve onlar mutlu mu mutsuz mu dusunme.

Simdi kos ailene saril sukret ki seni buyuk bir beladan kurtarmislar engel olarak

Kirk yilda bir kac gunlugune gidince her dedigini yapmasi mi sevgi gostergesi

Yoksa sabirla bekleyip senin gibi fedakarliklar yapmasi mi sevgi gostergesi
???

Pismanliklari hep yalandi demi. Hep kendimi kandirdim. Tovbe ettim diyordu bidaha yapmica diyordu. Ne zaman duzelicem ben. Bugun resmen bu salak insan yuzunden yataktan kalkmadim hic. Cok özlüyorum sanki engel olamiyorum kendime. Yanlis birsey de yapmak istemiyorum niye birtek ben seviyorum ki

Kirk yilda bir kac gunlugune gidince her dedigini yapmasi mi sevgi gostergesi

Yoksa sabirla bekleyip senin gibi fedakarliklar yapmasi mi sevgi gostergesi
???
Benden sonraki kiza deger vercekmi peki? Bana vermedigi degeri ona mi vercek? ben niye hak etmedimde baskasi hak edio peki ; bununda varmi cevabi

Yahu kafayi peynir ekmekle mi yedin acaba? Uzak mesafe iliskisi yasamissiniz, yasamak denirse. Ailen seni korumak adına pasaportunu saklamis. Sen hala kacsam mi acaba diyorsun? Sen iyi misin ya? Dusun bakalim bir kere yaşayabilecek misin turkiye'de? Sen orayi almanya mi sandin? Git bakalim seni iyice somursunler sindirsinler ozgurlugunu elinden alsinlar. Elin oglunun yaninda anasiz babasiz 1 haftaya kalmaz anne beni alin diye yalvar yakar olursun. Ailen affeder mi yine de seni bakalim?

Ablamda zamaninda cok seviyorum felan ayagina sevdigine kacacakti beraber guya turkiye'ye gideceklerdi. Biz o ara 5 yildir yurtdisinda yasiyoruz. Ben 16 yaslarindayim ablama akil veriyorum yapma diye. Aynisini biz de yaptik pasaportunu elinden aldik. Guya sevdigi cocuk sinir disi edildi de kurtulduk. Simdi evli mutlu ve geriye baktiginda ne aptalmisim ne cahilmisim iyi ki yapmamisim diyor.

Cok cahilsin sen de. Aklini basina topla. Seninki ask mask degil oyle ask olmaz. Git okuluna devam et is guc sahibi ol. Bu gunler elbette gecer. Ailen ile arani duzelt. Onlari dinle senin kotulugunu istemiyorlar.

Yanina kac gun gittiniz ,siz zaten bir iliski yasamamissiniz ki ,sorun burada ,
Tatil kacamagi gibi bikac gun yanyana ,gercekci olun
Cok kaptirmissiniz ,o hayatina devam etmis ,siz arada renk olmussunuz

Gercekten istemiyordur demi?? Kavusamiyoruz diye kalbine gömmüyordur demi

Git pasaportunu yak.
Hata yapma potansiyelin var.
Lütfen yalanlarla aldatmalarla dolu iletişimi de aşk diye betimleme, aşk bu değil.
Uzak olduğu için mükemmel geliyor olabilir.
Kurtuldum diye şükredeceğine şimdi o kızı sevecek mi diyorsun gerekirse psikoloğa git ciddiyim.

Ben ama zatrn türkiyede yasamak istiyorum... o nunla olmasada... peki bir gun unutur muyum? Galiba seviyorum, sevmesem aptal olmam bu konuda... ileride evlendigimde ya aklima gelirse? Ya ona denk geldigimde. Icim icimi yiyecek! Cunku ben onun suan yaninda bile olamiyorum. Yani yuzyuze bile ayrilamadim.

Son düzenleme:
Yataktan ne zaman kalkmak istiyorsan o zaman kalk. Cok uzun surmesin disarda ki hayat akip gidiyor.

Seni sevecek ayaklarini yerden kesecek gozlerinin icine askla bakip seni kirip dokmeyecek olan erkek bi yerlerde seninle karsilasmayi bekliyor.

Ondan baskasini sevemem unutamamlar YALAN canim unutunca bi de ay o salak icin doktugum gozyaslarina yazik olmus diyeceksin. Soz dinle sen...

Ayy hayır ne yaşıyorsunuz siz adam seni bir yıldır aldatmış sen hala kacmadığına mi üzülüyorsun bence kaç kumanla yasarsin
Bir yildir tanisiyoruz dedi kiz. Bende ben de bes yildir sevgilisiyim dedim. Sen kac zamandir cikiosun dedim ne diosin sen dedim. Sen hayal dunyasindasin dedi bana. nerdesin madem bu adamin sevgilisisin dedi.....

Kızı bilerek konuşturmuş olabilir seni kışkırtmak için ayrıca kaçmadın diye beş yılı çöpe atan adamdan ne hayır gelir adam olsaydıda ailenin karşısına efendi gibi çıksaydı heme aldatmış hem ağzı bozuk kurban kes kurtuldun diye

Bir yildir tanisiyoruz dedi kiz. Bende ben de bes yildir sevgilisiyim dedim. Sen kac zamandir cikiosun dedim ne diosin sen dedim. Sen hayal dunyasindasin dedi bana. nerdesin madem bu adamin sevgilisisin dedi.....
Ee daha ne desin sana ne lazım aklını başına al ya ne diye bir erkek için kaçıyorsun aileni karşına alıyorsun sence mutlu olabilecekmisin

Ben almanyadakilerden hoslanmiyorum. Turkiyeden istiyorum birisini. Duzgun turkce konussun istiyorum. Onun icin hic evlenemicem hic baska ask bulamicam. Bulsamda icime sinmeyen adamla evlencem.

Benden sonraki kiza deger vercekmi peki? Bana vermedigi degeri ona mi vercek? ben niye hak etmedimde baskasi hak edio peki ; bununda varmi cevabi
Sen hak etmedin degil yanlis pencereden bakma.

O seni hak etmedigi icin deger vermeyi beceremedi.

Simdiki kiza deger verir mi vermez mi bilemem. Kiz akilliysa anlar bunun ne mal oldugunu basar tekmeyi. Yookk devam ederlerse tencere kapak bulusmus olurlar. Sen kurtulduguna sevin

Ben almanyadakilerden hoslanmiyorum. Turkiyeden istiyorum birisini. Duzgun turkce konussun istiyorum. Onun icin hic evlenemicem hic baska ask bulamicam. Bulsamda icime sinmeyen adamla evlencem.
Ne karamsarsin belki tr den gelmis biri olacak doner gelirsiniz tr yasarsiniz. Hem kime asik olacagini bilemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…