Kiz acti telefonu.... :( akil verin bana

Nickindr 92 yaziyor dogum yilin ise 24 yasindasin. 24 yasinda bir kadınsin ergen de degilsin, 16 17 yasinda olsan su yazdiklarini anlayacagim. Koskoca 24 yasinda olgun bir kadinsin ve kendini bir hayale kaptirmissin. Almanya'da erkeklerin suyu mu cikti?

Bak simdi. Farzet ki o almaya'ya gelecekti. Saniyor musun ki hersey 4 4 luk olacakti? Oncelikle sen almanya da o turkiye de yetismis buyumus. Ikinizin hayata bakis acilari oyle farkli ki. Bunu uzun mesafe iliskisi ile zaten anlayamazsin. Ama turkiye'de yetisen bir erkegin dusunce yapisi cok ama cok farkli. O iliski o sahis almanya'ya gelse bile yurumezdi inan ki.

Senin naifliginden faydalanip seni oyalamis, seninle oynamış. Seni sevmis felan degil. Kendini Allahın sansli kulu say ve yoluna devam et. Bundan sonra seçimlerini insallah duzgun yaparsin. Ama bir erkege yalvar yakar olup ayaklarina da asla kapanma. Az gururun olsun.

Yaa ne kaçması niye bu kadar safsin ..gittiğin gibi işini bitirince seni geri almanyaya postalar acaba ailenin yüzüne nasıl bakarsın o zaman..boşver arama bi daha sil gitsin hayatına yeni biri çıkar üzülme değmez

Nefesine telefonda uyuyarak nasıl alışıyorsunuz ?
Kaçmak diyorsun da kafayı peynir ekmekle yediysen evet gayet iyi fikir

Hee kacsaydin keske evet.. kizim sen iyi misin buyuk bi felaketten kurtulmussun hala kacsammi diyorsun adam seni ayakta uyutmus ailen hakli yani kacsan ne olacak sni kullanacak kucaginda bebekle donersin baba evine artk tabi kapiyi acarlarsa.. Kusura bkma acimasizca bi elestiri yapyrm ama gozunu ac diye zaman hrseyn ilaci hayatinin hatasini yapmaya dewam etme sakin degmezz

Turkiye'de yasamayi kolay saniyorsun sanirim. Turkiye yaz tatillerinde gidip gordugun yerden ibaret degil yalniz hatirlatirim. Orada yasam sartlari daha cetin, kadinlar icin bin kati daha zor. Sendeki cahil cesareti baska birsey degil. Belki simdi bu yazdiklarimizi idrak edemiyorsun ama sakin kafayla bir daha oku o zaman anlarsin insallah. Almanya'daki erkekleri sevmiyorum demissin kiminle ne zaman evleneceğin, kismetini Allah bilir. Hayirlisini dilemek gerekir. Türkiye'den evlenince, duzgun Turkce konusunca iyi mi oluyormus o kisi? Turkuye'de universite mezunlari da, agzi cok iyi laf yapanlarda karisini aldatiyor, karisini dovuyor. Bir kisinin kotu Turkce konusmasi o kisinin karakterinin kotu oldugu anlamina gelmez. Ayni sekilde iyi Turkce konusmasi iyi karaktere isaret degildir. Sen Allah'tan hayirlisini dile Allah'tan. Senin Türkiye'de yasamak istemen de o kisiyle alakali. O olmasa boyle bir dusuncen bence hic olmazdi.

Ondan sadece gelip babamin elini opmesini ailemden ozur dilemesini istiyordum. Ama gelemem edemem izin alamam diyor. Insan sevdigi birisini bir haftada boyle silip baskasini hayatina alabilir mi .... almanyadakiler icime sinmiyor. Turkiyede yasamak istiyorum ben. Hep istiodum .

+1
Taşa tutulmak istemem ama bence Türkiye'de yaşamak hayali kurulacak bir şey değil ne yazık ki
Sadece evlenecek birini bulmak için istiyor galiba. Düpedüz cahillik

Ya Allah için iyi misiniz siz?
Adam aldatmış devam da etmiş, davranışları da hoşuma gitmedi pek, bu saatten sonra kaçsanız yine istemese yine aldatsa yine çok üzse sizi ne diyeceksiniz ailenize? Nasıl körsünüz bu kadar? Mantıklı mı yahu? Ki zaten arada bu derece uzaklık varken ilişki çok zordu.

Nedir bu kör kütük aşık olmak ailenizi bırakıp seni sevmeyen birine gitmeyi düşünmek ,üstüne birde adam 1 yıldır başkasıyla . 5 yılda bi kaç kez görüştük telefonda nefesimizle uyuyoruz diyorsunuz . Vayyyyy arkadaş millet İki üç çocuğuyla boşanip gidiyo bukadar göz yaşı dökmüyor da sizdeki bu ölümü düşündüren kafa güzelliği nedir .Adam daha işini birakamazken sana aileni bırak gel gelmezsen biter diyo, veremedinizmi burda ağzının payını. Kaçan kovalanır lafı işte tamda burda geçerli işte. Boşver gitsin senden kiymetlisimi var elbet karşına daha iyisi çıkar kurtulmuşluguna şükür etmelisin bence

Hımmm böyle birini asla bulamassın hemen kaç.

Gerçekten hayal dünyasında yaşıyorsun , bende ortada bir ilişki göremedim.

Benim arkadaşım da böyleydi çocuk onu aldattı , dövdü . Yinede ben ona aşığım diye ağlayıp durdu , intihar etti. Sonuç ayrıldılar.

Bence biraz kendine zaman ver ve kendi değerinin farkına varmaya çalış. Hayata başkaları için gelmedik, ne anne ne baba ne sevgili ne eş ne çocuk. Kimse için gelmedik. Sen kendinin farkında ol ki başkaları da sana değer versin. Bu her şeyde böyle. Tüm ilişkilerde böyle.
Bence şu videoyu bir izle.
''Bir insan varlığı başka bir insan varlığına bağımlı olmamalı'' Bence çok çok doğru. İlişkilere bakış açını değiştirebilirsen zaten seni aldatan, söven, istemeyen bir adam için ağlamanın ne gibi bir saçmalık olduğunu anlayacaksın.

5 yılfa bir kaç kez görüştüğün adama nasıl kaçarsın...aklını başına topla lütfen

Ben ilk cümleye takıldım ya; siz birbirinizi nasıl sevmiş olabilirsiniz ki ?ancak bir idol yaratmissinizdir hayalinizde ve hayatınızda onunla yatıp onunla kalkmissinizdir...mumkun mu böyle uzaktan hiçbir paylaşım olmadan sevmek? Bir kere mi?kaç kere aldatildiniz kimbilir. ...Allah Senden razi olsun beni bıraktığın için de ve son olsun bu hayal alemi bence. ..Bu forumda çok örneği var ablacim bir oku istersen. ..sonra ailenin yanına da donemezsin çocukla kalırsın ortada. ..senin beş yıl beş yıl diye gözünde buyuttugun kimbilir kaç gün erkek için? Abartmadan yaşa acini ve seni uzebilen biriyle beraber olma derim; nacizane. ..sevgiler. ..

İnşallah bizi kekliyorsunuzdur. Yanii lütfen kekleyin. Gerçek olmasın bu konu.
Ha yok gerçekse buyrun kaçın size küfreden sizi aldatan adama. Çok harika bir insanmış kaçırılmaz. Bir daha nerden bulacaksınız böylesini.

Sinir krizi gecirtecek cinsten bir konu. Icimdekileri yazarsam kotu olur. Sadece sunu yazayim; kaçmayı çıkar aklindan, bu akla mantiga sigmayan durumun gececek zamanla.

Herkes yazmis zaten ne kadar sacma bir durum oldugunu. ben bide su cepheden yazayim, karsi tarafta telefonu acan kizin durumunu yasadim. esimin cooook uzun yillardir hic yüzyüze gorusmedigi ergenlikte can sıkıntısından baslamis, sonra da yalniz kaldikca konuştuğu boyle uzak ulkeden bir kiz varmış. biz daha sevgili olmadan ben bu kadini biliyordum, sevgili olduktan sonra da kadin aramaya yazmaya devam etti tabi. esim durumu izah etti, hayatlarinin baska oldugunu, mümkün olsaydi simdiye kadar bin defa olabilecegini ama olmadigini anlatti. kadin gerçekten ne hayaller kurmus pes! esim hic kırıcı davranmadi, ben devreye asla girmedim kadini anlamaya calistim. evlendikten 2 sene sonra bile kadin hala bana ve esime ulasmaya çalıştı, biz birbirimizin kaderiyiz falan diyo. Esim sosyal medyayi falan kapatti bana sardi bu defa da.onun icin gercekten üzülüyorum, çünkü hayal dunyasinda yasiyor. mümkün mu ya uzaktan uzaga sevmek? sadece saplantı sizinki. bence bir an once kendinize gelin, komik duruma düşmeyin

Sana küfür ediyor, aldatıyor, kısacası sana gram saygı göstermiyor, bir ilişkide olmaması gereken her şey var ve sen inatla kendini ,özür diliyorum ama, bu adama "yamamaya" çalışıyorsun. Kendinizi bu kadar alçaltmayın, size saygı göstermeyen, sizi istemeyen bir erkek için kendinizi bu kadar aciz duruma düşürmeyin. Böyle davranırsanız hiçbir zaman mutlu olamaz, ömrünüz boyunca ezilerek yaşam sürdürürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…