- 2 Şubat 2014
- 1.734
- 3.813
- 333
- Konu Sahibi rzgrgulu92
-
Bircok kez ayrilmak istedi ailem istemedigi ve herseyin guzellikle olacagina inanmadigi icin. Ama ben hep ikna etmistim onu. Sonuna kadar gidecegime soz vermistim. Ondan sadece 1 fedakarlik istedim.. buraya gelmesini. Hic degilse benim icin geldi emek harcadi diyebilcekdimm. Simdi anca beni terketti diyebiliyorum. Gelseydin buraya gorurdun sana nasil emek verecegimi, fedakarliklarimi dedi hep ama o benim bir dedigimi iki etmiodu ben onun yanina bir kere gittigimde.
Ne alaka?Ben almanyadakilerden hoslanmiyorum. Turkiyeden istiyorum birisini. Duzgun turkce konussun istiyorum. Onun icin hic evlenemicem hic baska ask bulamicam. Bulsamda icime sinmeyen adamla evlencem.
Hee kacsaydin keske evet.. kizim sen iyi misin buyuk bi felaketten kurtulmussun hala kacsammi diyorsun adam seni ayakta uyutmus ailen hakli yani kacsan ne olacak sni kullanacak kucaginda bebekle donersin baba evine artk tabi kapiyi acarlarsa.. Kusura bkma acimasizca bi elestiri yapyrm ama gozunu ac diye zaman hrseyn ilaci hayatinin hatasini yapmaya dewam etme sakin degmezzBiz birbirimizi cok seviyorduk. Ben almanyada yasiyordum o türkiyede. Malesef bu bes yilda sayili gün gorusebildik. Bir keresinde herkesten gizli türkiyeye gittim 2 sirf benden ayrilmasin diye. Ortaya cikti ve ailem pasaportumu elimden aldi.
Ben onu cok seviyorum. Ailem onu istemiyor, ve cok karsi cikiyor (cunku kavga ettigimizde onun bana soyledigi kufurleri ve beni aldattigini biliyorlar).
Malesef biz cok kez ayrilip baristik. Ama bu bes yil gene de birlikte kaldik. Ben cok savaştim onun icin. Artik bu beş yilin sonunda benim universitem bitti, o is sahibi oldu... ve ailem kabul etmedigi icij benden ona kacmami istedi. Ben artik evlenmek istiyorum yasim geldi, kacmazdan ayriliriz dedi.
Ben ondan buraya gelmesini istedim. Yapamam izin alamam is yerinden dedi, isten atilirim dedi... ben kacmadigim icin ayrildik. 1 hafta oldu yaklaşık. Ve biz birbirimizin nefesine okadar aşıkdik ki hep beraber telefonda uyurduk o güne kadar.
Bugun ben dayanamdım onu aradim, ona yazdım.. nolur gel dedim. O gelemem dedi beni rahat birak dedi, ben istemiyorum seni sevmiyorum.. hayal kurma dedi. Sen kacmadin bitti dedi. Ben baska kizla tanistim konusuyoruz. Yolumu ciziyorum, sen kaybettin beni dedi.
Ben cildirdim defalarca aradim onu. Ve sonda o kiz actisen niye arayip duruyorsun hayal dunyasinda yasama biz bir yildir tanisiyoruz dedi. Bende dedim biz sevgiliydik nasil tanisirsin. Sen hayal dunyasinda yasiyorsun niye burda degilsin ozaman dedi. Hani nerdesin dedi cok uzuldum !!! Inanin icim kan agliyor. Turkiyeye gidemiyorum evet. Ama bu benim yok olusum anlamina mi gelir. Sen gelmedin ve bitti sizin isiniz sen hep hayal dunyasinda yasiyorsun, sizin iliskiniz bile yokdu hangi bes yildan bahsediyorsun dedi. Canm cok yandi onlar beni boyle damarimdan vurarak mutlu olurmu? cok üzülüyorum. Ona kacmayi bile dusunuyorum. Kafam cok karisik, aglamaktan biktim!
Ölüm bile geliyr aklima. Ama ondan önce gitsemmi pasaportumu bulup? Onun yuzune bakip konussammi? Cok istiyorum onunla yuz yuze konusmayi. Hem özledim hem de gormek istiyorum beni gercekten istemedigini ne diyorsunuz
Ben ama zatrn türkiyede yasamak istiyorum... o nunla olmasada... peki bir gun unutur muyum? Galiba seviyorum, sevmesem aptal olmam bu konuda... ileride evlendigimde ya aklima gelirse? Ya ona denk geldigimde. Icim icimi yiyecek! Cunku ben onun suan yaninda bile olamiyorum. Yani yuzyuze bile ayrilamadim.
Ondan sadece gelip babamin elini opmesini ailemden ozur dilemesini istiyordum. Ama gelemem edemem izin alamam diyor. Insan sevdigi birisini bir haftada boyle silip baskasini hayatina alabilir mi ....Nickindr 92 yaziyor dogum yilin ise 24 yasindasin. 24 yasinda bir kadınsin ergen de degilsin, 16 17 yasinda olsan su yazdiklarini anlayacagim. Koskoca 24 yasinda olgun bir kadinsin ve kendini bir hayale kaptirmissin. Almanya'da erkeklerin suyu mu cikti?
Bak simdi. Farzet ki o almaya'ya gelecekti. Saniyor musun ki hersey 4 4 luk olacakti? Oncelikle sen almanya da o turkiye de yetismis buyumus. Ikinizin hayata bakis acilari oyle farkli ki. Bunu uzun mesafe iliskisi ile zaten anlayamazsin. Ama turkiye'de yetisen bir erkegin dusunce yapisi cok ama cok farkli. O iliski o sahis almanya'ya gelse bile yurumezdi inan ki.
Senin naifliginden faydalanip seni oyalamis, seninle oynamış. Seni sevmis felan degil. Kendini Allahın sansli kulu say ve yoluna devam et. Bundan sonra seçimlerini insallah duzgun yaparsin. Ama bir erkege yalvar yakar olup ayaklarina da asla kapanma. Az gururun olsun.
+1Turkiye'de yasamayi kolay saniyorsun sanirim. Turkiye yaz tatillerinde gidip gordugun yerden ibaret degil yalniz hatirlatirim. Orada yasam sartlari daha cetin, kadinlar icin bin kati daha zor. Sendeki cahil cesareti baska birsey degil. Belki simdi bu yazdiklarimizi idrak edemiyorsun ama sakin kafayla bir daha oku o zaman anlarsin insallah. Almanya'daki erkekleri sevmiyorum demissin kiminle ne zaman evleneceğin, kismetini Allah bilir. Hayirlisini dilemek gerekir. Türkiye'den evlenince, duzgun Turkce konusunca iyi mi oluyormus o kisi? Turkuye'de universite mezunlari da, agzi cok iyi laf yapanlarda karisini aldatiyor, karisini dovuyor. Bir kisinin kotu Turkce konusmasi o kisinin karakterinin kotu oldugu anlamina gelmez. Ayni sekilde iyi Turkce konusmasi iyi karaktere isaret degildir. Sen Allah'tan hayirlisini dile Allah'tan. Senin Türkiye'de yasamak istemen de o kisiyle alakali. O olmasa boyle bir dusuncen bence hic olmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?