Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

aman geldiğinde cok dıkkatlı olun soyle bı kac gun hııc asırı sert yaklasmayın. hele dayak :S ayy bı arkadasımın aılesı oyle davranmıstıda kız tekrar kactı. evlı ve bin pişman.. derslerıde cok ıyıydı yazık oldu kıza

kar arkadaşım canım haklısın ama bizide anla biz onun canıyız onu düşünüyoruz adı çıkar oda rahatsız olur eve dönerse herkes hakkında konuşur ne olur hali ((

Elalemin kardeşinin hakkında ne konuştuğu onun sağlığından, mutluluğundan dahamı önemli? Nedir bu elalem neder olayı hiç anlamıyorum...... Döndüğünde hakkında konuşan olursada aile olarak arkasında durursunuz aslanlar gibi korursunuz ele güne karşı neticede kimsenin ekmeğini, suyunu, nasibini elelam vermiyor....

inşallah kardeşiniz eve geri döner bir sinirle yaptığı hatayı ömür boyu çekmez inşallah.anladığım kadarıyla erkekte aynı yasta eğer öyleyse fazla birlikte kalacaklarını sanmıyorum erkekler o yasta çok cahil oluyolar

blackbery kızma tamam haklısım tabiki önemli olan o ben sadece duyurmıycaz dedim yoksa daha çok üzülürki kimseye duyurmıycaz

bir ergen kız annesi olarak anneniz ve babanızın işi çok zor maden asilik yapıyormuş

bir piskoloğa götürmek gerekirdi ve tabi çokça sabır gerekiyor birde çaktırmadan ergeni sürekli denetim altında tutmak gerekiyor bu yaşta olanları bazıları iyi bazıları haşin atlatıyor bunlarıda hormonları yönetiyor

umarız yakın vakit bulunur fazla yara almadan

sizlere bol sabır diliyorum
:Saruboceq:

ema teşekkür ederim neyazıkki biz baş edemedik kızımızla bi psikoloğa götürebilirdik ben dedim ama ailem ciddiye almadı beni

ben askerdekine çok üzülüyorum az önce yine aradı inanamıyorum nasıl olur gelcem diyo içim parçalanıyo kendi kardeşimi tanıyamıyorum olanlara inanamıyorum

Allah yardımcınız olsun okuyunca üzüldüm bi anlık cahillikle yapılan yanlışlıklar, inşlh sağ salim geri döner ve aileniz de ona karşı sabırlı ve anlayışlı davranır

Canim benim olanlara cok üzüldüm,insallah sag salim bir an önce eve döner..

ergenlik dönemini bayaga yogun geciriyor hircin olmasi baska seylere tepkisini böle cikartiyordur.anne babanin sakin olmasida nasil olsa tepki vermiyorlar bilinci ile daha rahat hareket etmesi sagliyordur.bence kardesin geldikden sonra ailece masaya oturup güzelcene konusup sonrada vakit kaybetmeden bi psikoloji destek kardesinize sart.Ailece bölelikle doktorun tavsiyelerini alarak ona karsi nasil bi tuttum icinde olmanizda yardimci olur..hersey yoluna girer insallah

eve dön babam kalp krizi geçirdi diye arayın,kapalıysa teli mesaj atın.hemen gelir belki.

cok gecmıs olsun janım ıns en kısa sürede döner hemen benım anlamadıgım bu gece kalıp yarın mı gerı gelecek?

yemyeşill k.maraştaymış çok yorgunuz yarın gelcez dedi hani bak bi gece kaldım vermek zorundasınıza getircek olayı herhelde ama yemezler daha çok küçük

anladım umrancım ıns yarın da ılk gun yaptıgı gıbı kandırmaz sızı bence sız gene de aksam baska bır karakola gıdıp bıldırın kahramanmarasta olduklarını falanda

canım çok üzüldüm dünde benim ablamın görümcesini kız kaçtı evden kız 18 doldurmayı beklemiş hala haber yok kızdan yine siz bir haber almışsınız bu kızda kızarkadaşıyla kaçmış allah ailelere hayırlı evlat ve sabır versin ailede perişan halde kaçmasını sebebide aile baskısı kızı bakkala bile göndermiyorlardı 3 abi 1 baba sonunda olca buydu benim tek üzüldüğüm kız ve annesi

evden kaçan genç bir kizin ablasindan an be an kaçirma habreleri... flash haber gibi, ne oldu ne bitti aninda burada.. hayret akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…