- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
bi bit yeniği yok işte cahiller evlilik güzl sanıyo kolay sanıyo aklı havada tabii ona göre hayat kolay erkek arkadaşını beklemekten sıkılmış bu çocukta onu seviyomuş kaçmışlar öyle diyo işte.
aynen katiliyorummm
ay ben burda sinirlendim yaaaaaaaaa
kücücük yasta bide ana babasiyla kavga ediyor dügün yapin , erkek tarafi fakir diye, arsizliga bakarmisinnnnnnklava:
onu tanımıyorsunuz zaten düğün yapmak istemiyoruz ama çocuğun annesi deliymiş sinir hastasıymış kadın kardeşimi gaza getiriyor evlenin gelelim isteyelim diyomuş bizimkide beni istiyolar evlencem gelinlik giycem havalarında bide o benden 4 yaş küçük oyüzden herkes falancaya fistancaya beni istiyorlardı haliyle önce abla oda kafasına takarmış meğer beni kimse istemiyo evde kalcam diye salak işte sanki ben görücüyle evlencem çocuk ya çok çocuk belkide sebep bu olabilir evde kalırım diye düşünüyor galiba((
pitis evet çok güzel ama şöyledki küçük olduğu ve evde ben olduğum için oistenen ben oluyorum o alınıyorçocuk iştee
istiyorlar cuma günü aileler konuşacak annem oğlan tarafını vazgeçirecek kızımda uzak durun diyecek
Bence nişşanlayın yaa, düğünü bikaç yıl sonra olcak deyin. anladığım kadaryla kardeşin şıpsevdi biraz sıkılıp nişanı atar gibi geliyor bana. Nişanlamazsanız iş yinee olacağına varır, bağlayamazsınız ki eve yine kaçar. Bu sefer geri de alamazsınız. Bari nişanlıyken çocuğu tanıma fırsatı olur, vazgeçer belki...
Erkek arkadaşı askerdeyken başkasıyla mı kaçtı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?