Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

nerde kalmislar marasta? cani istedigi zaman gidilmeyecegini evlenmek icin once sorumluluk sahibi olmasi gerektigini bilmesi gerek
oglanin ailesiylede gorusun bence nisanli kalsinlar bari bir iki sene

ben cocugun kacmasina birsey demiyorum ki... olabilir belki cocukluk akli kacmis olabilir ama kizin nerde oldugunu bilyiorlar ve taaa marasi yalniz basima mi gidip alayim diyor? sizcede garip degil mi? Sahsen üzerinden uzak kiz kardesim böyle birsey yapsa gider japonyadan alir gelirdim... Bana tuhaf geldi...

cnm gözünüz aydın gelmiş kardeşiniz ama erkek arkadaşı varken başka bir erkekle aniden evlnemeye kalkması hiç normal değil bence kardeşinizle iyice bir konuşun olmadı bir psikolog a götürün inşallah bu birkaç gün içinde hem kendisini hemde sizi üzecek birşey yapmamıştır

evet döndü şuan evde kızıp gitmiş kimseden beni anlamasını beklemiyorum başına gelmeyen bilemez.

evet döndü şuan evde kızıp gitmiş kimseden beni anlamasını beklemiyorum başına gelmeyen bilemez.

Şimdi esas iş başlıyor, kardeşini bir psikolog konusunda ikna etmen gerekiyor. Annenle babam-na da çok iş düşüyor aama sen ablasın daha yakınsın. Anne ve baba ile kuşak çatışması olabilir. Üzme kendini, insanın elinde olan şeyler değil, başa gelmeden ne yapacağını bilemez insan, şükürler olsun ki sağ salim geldi. Gözünüz aydın.

evlenicem gittim artık dönüşü yok diyor nişan istiyor bide annemleele büyük nişan yapın oğlan tarafı fakir düğün yapın diye kavga ediyor şimdi değil yaparız bekleyin askerliğini yapsın çocuk sonra dedik kaçarım giderim bidaha gelmem görürsünüz diyo napcaz yaaaa siz bana nişan yapmıyosnuz ablamda evlencek ona yaparsanız sizi rezil ederim herkese anlatırım diyo çıldırcam annem kafayı yiyo napcaz diye oda çok fena durumda gitti geldi dahada arsız oldu

Canım sakin ol. Maddi olarak zor durumdayız, yavaş yavaş yapacağız herşeyi. Hiçbirşeyin eksik olmasın istiyoruz, önce nişan yapalım, eksiklerini de tamamlarız bu arada. Ablan da seni bekleyecek şeklinde konuşarak zaman kazanmaya çalışın. Ama sakin ol.

annem balıkesire gidecek aylar önceden belliydi gitmese olmaz gitme gelip beni istiycekler biyo yaşı doluncada gitcekmiş mayısta nişan yapın diyo kaynanası çok iyiymiş onunla oturcakmış ne desek boş vazgeçmiyor annem yüzük takmak istemiyor ayrılırlarsa diye en az 1 sene konuşun tanışın sonra takalım yüzüğünü o askerden gelene kadar bekleyin diyor ama yok kavga gürültü başa çıkılmıyor.

canım bence bırazda sızden yuz buldu. baban gıdıp o cocukla bı konusup gozunu korkutsa ya kızınızada bıraz sert cıkın bence.artık cok cıkartmayın mesela evden tamam belkı pek mumkun deıl ama yaptıgıda cok dogru bırsey deil yani. cok fazla ıyı davranmakta aferın demek gıbı olur bence. kalsın odasında sızde dıkkatlıce gozleyın dısarı tek gondermeyın. karsı tarafa cokda nıyetlı olmadıgınızı soyleyın boyle alıp kızı goturenden ne hayır gelır bılmıyorum alsanaalsanasmile

ya sonucta sımdı onun kanı deli deli akıyordur mantıklıda dusunemedıgı ortada bence vermeyın kızı yazık olur arkadasımdan bılıyorum rezıl oluyorlar Allah vermesın.. arkadasım cocugunu dogururken bıle annesı yoktu yanında ben annemle gıttım. cok cok cok kotu bı durum kaynana ne kadar ıyı olursa olsun oturulmuyor olmuyor yani. anlatın kardesınıze daha rahat bı hayatı daha guzel olanakları.. bu cocukta askerlık yapmamıs ılerde bunu beklemektende mı sıkılcak hem. ben onla gece gecırdım dıye donusu olmıycak dıye bırseyde yok hata bıle olsa ömrune mal olmak zorunda deıl sonucta. amaaan yaa Allah kolaylık versın walla cok zor durum cok uzucu

yok dinlemiyoki çocuk küçük bekle okulunu bitir işin paran ayrı evin olsun diyorum karışma bana diyo

siz onu gidip elinden tutup getirecektiniz evde sesi cıkmazdı emin olun beklediniz ki gelsin ya gelmeseydi
size her dediğin yaptırmaya çalışıyor

Okudum canım başınızdan geçenleri zor işiniz tabi Allah yardımcınız olsun. Ama bana sorarsanız kardeşine nişan yapın.En azından sevgilim dediği çocuğu tanıması için fırsatı olur , belki vazgeçer. Ne de olsa nişanlanmakla hemen evlenilmiyor ya, en azından tekrar evden kaçmasına engel olursunuz.Anladığım kadarıyla kardeşiniz aklına estiği gibi uçuk davranıyor, belki sıkılır nişanlıyken de vazgeçer. Bence şimdilik tek çözümünüz nişan... Gerisi Allah kerimdir, vardır her işte bir hayır... opuyorumnanaktan

valla kusura bakmayin da bu kiza iyi bi sopa lazim klava:
kucucuk yasta kendini kaybetmis resmen...

guzellikle konusun, sozunuzu geciremiyor musunuz kucucuk cocuga yaa...
baktiniz guzellikten anlamiyor biraz gozunu korkutun.
ya da kiza sozunuz gecmiyorsa cocugu alin karsisiniza konusun aralarinda bir sey gecmis mi gecmemis mi herseyi anlattirin. biraz korkutarak ta yapabilirsiniz hani :jeyyar:

ne bileyim yapin bir seyler ama bu kizi evlendirmeyin sakin, hem sizin hem kendisinin basini yakacak :gitme:

aynen katiliyorummm
ay ben burda sinirlendim yaaaaaaaaa
kücücük yasta bide ana babasiyla kavga ediyor dügün yapin , erkek tarafi fakir diye, arsizliga bakarmisinnnnnn klava:

çok yüz bulmuş belli
ama bence söylemediği başka bişi var gibi aralarında bişi geçip geçmemesi fln deil sevgilisi var ama baskasıyla kacıo sonrada evlencem die ısrarlar edio acaba korktugu birimi var

Allah ne verirse herseyin hayirlisini versin.
Kardesinde, evladinda..
O kafasina koymus bir kere, evlenecek. Ama süreyi siz uzatmaya calisin.
Is cocugun ailesinde bitiyor.
Bence cocugun ailesiyle oturun konusun acik acik. Onlarda nisan/dügün icin acele etmesinler, daha yaslari kac baslari kac bunlarin.
Birde kaynanayla ayni evde kalmayi unutsun. Kendi annesiyle babasiyla anlasamayan kaynanayla nasil anlasacak.
Ayri evdede kalamaz is yok güc yok.
En güzeli, cocugun ailesiyle dayanisma yapmak.
Koskoca adamlar, iki tane cahilin lafiyla hareket etmesin.
Cünkü ne yazikki bu nisan yada dügün kisa sürede olursa, kiz kardesinin hicte saglikli bir evlilik yapacagini zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…