Kız kardeşim evden kaçtı çok zor durumdayım:(

ya neden dönmesini bekliosunuz ben olsam atlar marasa giderdim ister yalan ister dogru almaya geldim seni derdim

nie böle yapiyo bu kiz yaa, daha cok genc bilmiyorumkismile
neyse bi gelsinde belki vazgecirirsiniz canim ya

E annen baban yokmu canım...
hepiniz gidin buldurun alın gelin taş olsa çatlarr yaaa...
Onuda elalem duyar diyemi yapamıyorsunuzz...

Ben de başından beri bunu merak ediyorum..
Okuyorum,okuyorum acaba gittiler de ben mi kaçırdım bu mesajı diye bişiy yazamadım..
Kardeşiniz bir hata yapmış tamam kabul ama sizin onu gidip almanız,sahiplenmeniz gerek bence.
Kaçtığı adam size karşı doldursa "bak bak,arkana bile düşmediler" dese,ne yapacaksınız?
Nişanlanmak istiyormuş,evlenince mutsuz olursa yine mi arayıp sormayacaksınız?

son durum?

hala kızı almaya gitmedi mi kimse?

hem tek basıma mı gideyim demişsin.. git ne olacak..

Yaniiii
İşteee ...
Bende çözemedim gitti...

Bence erkek arkadasina yansitmamaniz gerekiyordu durumu canim. Erkek arkadasinin duydugu kötü olmus. Yarin birgün evlenirse bu cocuktan cok büyük kos gecmis olur eline basina kalkmak icin. Umarim kazasiz belasiz bulmussunuzdur kardesini.

günaydın dün eve geldi şükür şimdilik iyi kimse üstüne gitmedi evlenmek istiyor vazgeçirmeye çalışıyoruz.

gözunuz aydın janım ıns saglıklı düşünür ve evlılık ıcın erken oldugunu kendısı anlar

inş çok uğraştım konuştum ağladım yalvardım istiyorum diyo engelliycez tatlı dille büyüse vazgeçer yada yine vazgeçmesede büyüyünce evlenseler en az 20 olsalar bilmiyorum pişman olmasınlarda

bi bit yeniği yok işte cahiller evlilik güzl sanıyo kolay sanıyo aklı havada tabii ona göre hayat kolay erkek arkadaşını beklemekten sıkılmış bu çocukta onu seviyomuş kaçmışlar öyle diyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…