- 15 Ağustos 2017
- 128
- 104
- 33
- Konu Sahibi gecmeyengunler
-
Valilikten sağlık raporu ile özel izin almaya çalışsanız. Getirmeniz çok daha iyi olur .inşallah sağ salim bu zor dönemleri atlatırız
Sıkayet etsın.
Raporunu gosterıp durumu anlatsın, edılır heralde. Edilmedi, vardır boyle bisey ınsallah.
İki abaza sevısecek dıye hayatını tehlıkeye atamazlar. Normal bir durum yok dısarıda. Herkes fedakarlık yapacak mecburlar buna.
Sıkayetı arastırın.
Anlıyorum onu ama, goruldugu uzre konusarak olmamıs.Çok teşekkürler yanıtınız için. Bence de sikayet etmeli. Cana kasit bu cunku. Ama o şikayet etmek istemiyor aynı iş yerinde çalışıyoruz diyor. O yüzden hep konuşarak çözmeye çalışıyor ama bir işe yaramıyor.
Anlıyorum onu ama, goruldugu uzre konusarak olmamıs.
O arkadasligini dusunurken arkadası onun hayatını dusunmuyor.
Ates olsa curmu kadar yer yakar, mecburi durum olur erkek arkadası uzaktan gelmistir kalacak yerı yoktur evet eve kabul edilir.Aynen öyle haklisiniz. insanlar o kadar bencil ve düşüncesiz ki. Ne geliyorsa başımıza bundan geliyor sonumuz hayrolsun.
Arkadaşlık kalmadı zaten de düşmanlık olmasın istiyor..
Ne kadar halden anlamaz bir insanmış bişey olsa kardeşinize vicdan azabı çekmicek mi o terbiyesiz izin almaya çalışın gerekli tüm yerlere başvurun inşallah izin verirler.
Şimdi ben şeyi anlayamıyorum. Yanlış anlamayın ve anlatın bana. Ülkemizde 11 martta görülen ilk vakadan sonra neden bu virüsü ciddiye alıp ona göre hareket etmediniz?
Kardeşinizin tabi ki sizin yanınızda olması gerek ama yolculuk da şu dönem riskli geliyor bana. Kaç saat yolculuk? Temas olmadan, Wc yi kullanmadan kendi arabanizla gelebilecek misiniz?
Kaymakamliktan izin verme şartlarini bilmiyorum. O kuyruğa girmek de ayrıca riskli. Sanırım kardeşiniz için mazeret raporunu ve tek başına olduğunu söylemeniz gerekli. Bilen arkadaşlar bu konuda daha detaylı cevap verebilir. Mutlaka gereken yerlerle iletişime geçin boşu boşuna o kuyruğa girmeyin.
Ates olsa curmu kadar yer yakar, mecburi durum olur erkek arkadası uzaktan gelmistir kalacak yerı yoktur evet eve kabul edilir.
Bu baya keyfı geliyor, kardesinin durumunu bıle bile ustelık
Allah korusun bugun birsey olsa sız yanacaksınız, onlar degıl.
Biri sevgilisiyle yiyisecek diye arkadaşını tehlikeye atiyor
Ayri ev tusun yada otele gitsin
Ne bencil halden anlamaz insanlar var yaa
Kız kardesın ozaman bır zahmet senı arayıp uzmesın. Hayatına baksınAynen öyle. Tamamen keyfi. Destek oluyorlarmis birbirine yanyana olunca. Şaka gibi... Kızın ailesini arayip konuşmayı düşünüyorum ama kız kardeşim izin vermiyor.
Kardesinizin ev arkadasinin sevgilisinormalde nerde kaliyor? Kendi evi var da keyfi geliyorsa belki ev arkadasina bir sure icin rica edilebilir, kiz gitsin orda kalsin, o surede kirayi ustlenmeyi teklif edebilirsiniz.
Diyelim sevgiliyi ikna ettiniz eve gelmedi, ama duyarsiz olmalarindan hareketle, buyuk ihtimalle sık sık gorusecekler zaten ve eve gelmese de bulastirma riski tam olarak engellenemeyecek.
Kız kardesın ozaman bır zahmet senı arayıp uzmesın. Hayatına baksın
Adam 5 kişiyle falan kalıyor. Orda rahat edemedikleri icin buraya geliyorlar bence.. o yüzden kirayı ustlense bile gitmezer..
Risk zaten hiçbir koşulda sıfırlanamıyor. Kardeşim ev arkadaşına sana da bulaşır riske atıyorsun kendini demiş. Kız da eee dışardan da bulaşır bulaşan demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?