- 12 Mayıs 2019
- 1.418
- 2.556
- 133
- Konu Sahibi gecmeyengunler
-
Maalesef bugün o kesimden çok insanı gözlemledim. Ben önümdeki müşteri parasını ödeyip kapıdan çıkmadan kasaya aldıklarımı koymadım kasiyerin de alana ihtiyacı var sonuçta. Benden sonraki kişiler normalde nasılsa öyle arka arkaya duruyorlardı, sosyal mesafe çizgileri vardı yerde ama kimse umursamıyor. Araçlar kaldırıma çıkıyor tam ben geçerken ya da park ediyor ben bekliyorum adam araçtan insin gitsin diye, inmiyor tam ben geçerken kapıyı açıyor, inmeye çalışıyor!Cok gecmis olsun. Lutfen olagan ustu dikkat gosterin. Toplum psikolojisi ciddi düzeyde bozuldu. Bir tanıdığımız bugün markete gitmiş kasada biri durup dururken keşke savaş çıksa falan demiş. Biri arabasının üstüne son hızla araba sürmüş falan. Hayır olsun sonumuz. Cahil ve sorumsuz büyük bir kitle var onların sayesinde risklerimiz her gün artıyor..
Allah sabır versin çok zor böyle anlayışsız insanlarla uğraşmakYani bir değil üç değil haftanın yarısında onlarda.
Vicdan bir yana Birde kardeşime çok abartiyorsun psikolojin bozuldu diyorlarmis
Kardeşiniz valiliğe gitsin sağlık raporunu göstersin sizin yanınıza gelmek için izin alsın, yada çevrenizde polis falan tanıdığınız varsa özel izin çıkarabilir onun nezaretinde gidip alabilrsiniz.Cevabiniz icin cok teşekkürler. Amin insallah biter bir an onceBenim gitmem için buradan izin birde onun gelmesi için ordan mi izin almamız gerek. Bilgisi deneyimi olan varsa lutfen yazsın..
Amin cümlemize inşallah. bencil insanlardan uzak tutsun hepimiziAllah sabır versin çok zor böyle anlayışsız insanlarla uğraşmak
Polisi arasın izolasyonumu bozuyor desin gelip çıkarırlar
Bence onların corona olduğundan şüphelendiğini söylesin kardeşiniz o zaman hemen müdahale ederler..
Valılık bunun ıcın ızın verır dıye dusunuyorum. Arkadasıda ev tasısın o arada aurılsınlar evlerı bukadar dusuncesız bırınden ev arkadası olmaz
Bence kardeşiniz güzellikle halletme ısrarından vazgeçsin. Hayatı söz konusu çünkü. İş yerinde yüz yüze bakıyor olmak hiç bir anlam ifade etmiyor bu koşullarda.
Virüs dönemi geçince de ev arkadaşlığını sonlandırsın zaten.
Bu süreç bitince ev arkadaşıyla evini ayırsın bence, resmen canına kastediyor.
Maalesef bugün o kesimden çok insanı gözlemledim. Ben önümdeki müşteri parasını ödeyip kapıdan çıkmadan kasaya aldıklarımı koymadım kasiyerin de alana ihtiyacı var sonuçta. Benden sonraki kişiler normalde nasılsa öyle arka arkaya duruyorlardı, sosyal mesafe çizgileri vardı yerde ama kimse umursamıyor. Araçlar kaldırıma çıkıyor tam ben geçerken ya da park ediyor ben bekliyorum adam araçtan insin gitsin diye, inmiyor tam ben geçerken kapıyı açıyor, inmeye çalışıyor!
Kıyamam ya bir şekilde seyehat izin belgesi çıkarttırın kardeşinizi kurtarın o evden nasıl sinir oldum ya neden bu bencillik aramadiğiniz yer kalmasin lütfen gerekirse kızın ailesine ulaşın korkmayın kimseden burda bir hayat mevzusu var ...Arkadaşlar merhaba.
Kız kardesim aileden uzakta bir şehirde memur. Aynı iş yerinden bir kizla ayni evde kaliyor. Yıllardır sürekli ameliyat olmasını gerektiren ağır bir hastalığı var. Corona virusun riskli grubunda oldugu icin bulasmasi durumunda geri dönülemez oldugu icin (Doktorlari bu görüşte) bu surecte mazeret izni verdiler ve evde karantina da kalmaya çalışıyor. Buraya kadar herşey normal.. Sorun ev arkadaşı ve onun sevgilisi..
Ev arkadaşının erkek arkadaşının çok yakınında covidli insanlar var. Belki kendisine bile bulasmistir. Ve bu adam hicbirsey yokmuş gibi iki günün birine kardeşimin kaldığı eve yani sevgilisinin yanina gelip gidiyor günlerce yatıya kalıyor. Aynı banyoyu tuvaleti aynı mutfağı kullanıyor. Kardeşim defalarca uyarmasina konusmasina rağmen ev arkadaşını kız dinlemiyor yine adamı getiriyor eve.
Şehirler arası yolculuk yasak gidip alamıyorum da.. Cok kötü durumda odasından çıkmıyor günlerdir. Psikolojisi çöktü. Panik atak oldu. Bu süreçte evden ayrılsa emlakci eşya aldığı yer tasimacilar hepsinden virüs kapma riski var.
Lütfen bana bir fikir verin benim veya kız kardeşimin yerinde siz olsanız ne yapardınız? Kaymakamlığa gitsem seyehat izin belgesi için böyle bir sebepten gidip onu getirmeme izin verirler mi?
bilmiyorum cevaplayan oldu mu? kimi alacağınız, onun sağlık raporu vs ile başvurduğunuz için sadece sizin almanız yeterli oluyor ve 72 saat süre veriliyor. ama özel aracınız yoksa çok sıkıntı otobüs uçak seferleri yok. kırk yılda bir otobüs açılıyor gidiş bulsanız dönüş bulamazsınız.Cevabiniz icin cok teşekkürler. Amin insallah biter bir an onceBenim gitmem için buradan izin birde onun gelmesi için ordan mi izin almamız gerek. Bilgisi deneyimi olan varsa lutfen yazsın..
Kıyamam ya bir şekilde seyehat izin belgesi çıkarttırın kardeşinizi kurtarın o evden nasıl sinir oldum ya neden bu bencillik aramadiğiniz yer kalmasin lütfen gerekirse kızın ailesine ulaşın korkmayın kimseden burda bir hayat mevzusu var ...
bilmiyorum cevaplayan oldu mu? kimi alacağınız, onun sağlık raporu vs ile başvurduğunuz için sadece sizin almanız yeterli oluyor ve 72 saat süre veriliyor. ama özel aracınız yoksa çok sıkıntı otobüs uçak seferleri yok. kırk yılda bir otobüs açılıyor gidiş bulsanız dönüş bulamazsınız.
Hastalığı nedir?Arkadaşlar merhaba.
Kız kardesim aileden uzakta bir şehirde memur. Aynı iş yerinden bir kizla ayni evde kaliyor. Yıllardır sürekli ameliyat olmasını gerektiren ağır bir hastalığı var. Corona virusun riskli grubunda oldugu icin bulasmasi durumunda geri dönülemez oldugu icin (Doktorlari bu görüşte) bu surecte mazeret izni verdiler ve evde karantina da kalmaya çalışıyor. Buraya kadar herşey normal.. Sorun ev arkadaşı ve onun sevgilisi..
Ev arkadaşının erkek arkadaşının çok yakınında covidli insanlar var. Belki kendisine bile bulasmistir. Ve bu adam hicbirsey yokmuş gibi iki günün birine kardeşimin kaldığı eve yani sevgilisinin yanina gelip gidiyor günlerce yatıya kalıyor. Aynı banyoyu tuvaleti aynı mutfağı kullanıyor. Kardeşim defalarca uyarmasina konusmasina rağmen ev arkadaşını kız dinlemiyor yine adamı getiriyor eve.
Şehirler arası yolculuk yasak gidip alamıyorum da.. Cok kötü durumda odasından çıkmıyor günlerdir. Psikolojisi çöktü. Panik atak oldu. Bu süreçte evden ayrılsa emlakci eşya aldığı yer tasimacilar hepsinden virüs kapma riski var.
Lütfen bana bir fikir verin benim veya kız kardeşimin yerinde siz olsanız ne yapardınız? Kaymakamlığa gitsem seyehat izin belgesi için böyle bir sebepten gidip onu getirmeme izin verirler mi?
Çünkü gerçekten yolda muhtemelen kimsenin gidip onu almasına izin vermeyecekler tek gelmesi gerekecek ve çok riskli olacak.Hastalığı nedir?
Bence eşyalı ev bulup taşınmak en mantıklısı
Arkadaş da sevgilisi de net gerizekalı. Şikayet edin. Bilmiyorum polis mi savcılık mı daha uygun ama durumu anlatın. Madem aynı işyerindeler kızkardeşin yerinde olsam amirime de şikayet ederdim. Böyle gerizekalı insanlar insanca konuşmaktan anlamıyor.
Hastalığı nedir?
Bence eşyalı ev bulup taşınmak en mantıklısı
Şansımızı denedik bakalım izin için başvurdum. Umarım izin verirler.Çünkü gerçekten yolda muhtemelen kimsenin gidip onu almasına izin vermeyecekler tek gelmesi gerekecek ve çok riskli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?