Kiz kardeşim, hastaligi ve corona

Maalesef bugün o kesimden çok insanı gözlemledim. Ben önümdeki müşteri parasını ödeyip kapıdan çıkmadan kasaya aldıklarımı koymadım kasiyerin de alana ihtiyacı var sonuçta. Benden sonraki kişiler normalde nasılsa öyle arka arkaya duruyorlardı, sosyal mesafe çizgileri vardı yerde ama kimse umursamıyor. Araçlar kaldırıma çıkıyor tam ben geçerken ya da park ediyor ben bekliyorum adam araçtan insin gitsin diye, inmiyor tam ben geçerken kapıyı açıyor, inmeye çalışıyor!

Valılık bunun ıcın ızın verır dıye dusunuyorum. Arkadasıda ev tasısın o arada aurılsınlar evlerı bukadar dusuncesız bırınden ev arkadası olmaz

Cevabiniz icin cok teşekkürler. Amin insallah biter bir an once Benim gitmem için buradan izin birde onun gelmesi için ordan mi izin almamız gerek. Bilgisi deneyimi olan varsa lutfen yazsın..
Kardeşiniz valiliğe gitsin sağlık raporunu göstersin sizin yanınıza gelmek için izin alsın, yada çevrenizde polis falan tanıdığınız varsa özel izin çıkarabilir onun nezaretinde gidip alabilrsiniz.

Allah sabır versin çok zor böyle anlayışsız insanlarla uğraşmak
Amin cümlemize inşallah. bencil insanlardan uzak tutsun hepimizi

Polisi arasın izolasyonumu bozuyor desin gelip çıkarırlar

işler o noktaya gelsin istemiyor ama bunların hak ettiği o bence de..

Bence onların corona olduğundan şüphelendiğini söylesin kardeşiniz o zaman hemen müdahale ederler..

çok teşekkürler yanıtlarınız için

Valılık bunun ıcın ızın verır dıye dusunuyorum. Arkadasıda ev tasısın o arada aurılsınlar evlerı bukadar dusuncesız bırınden ev arkadası olmaz

Bu süreç bitince ev arkadaşıyla evini ayırsın bence, resmen canına kastediyor.

kesinlikle bende aynı düsünüyorum boyle ev arkadaşı olmazz olsun. bu ev arkadaşlığına değil insanlığıa sığmaz bence maalesef.
Resmen psikolojik şiddet. Ve cana kasıt. Zaten evleri ayıracak bu sürec hafifleyince bunu söyledi kıza. Kızda hicbisey olmamıs gibi tamam demis. Yani utanmasa kirayı ver baska yerde kal diyecek...

Bence markete bile gitmemek gerek çoook hayati değilse. Bazıları sırf kola cips icin bile cıkıyor şaşılacak şey. Ve sonra gercekten sizin benim gibi ihtiyacı olup cıkanların hayatını riske atıyorlar. Bizim halkımız bilincli değil maalesef. Kurallara %90 uyulduğunu düşünmüyorum ben. Umarım bir an önce ilaç bulunur da bu lanet şeyden kurtuluruz. Çünkü bu tür insanlarla çözülecek iş değil bu.

Kıyamam ya bir şekilde seyehat izin belgesi çıkarttırın kardeşinizi kurtarın o evden nasıl sinir oldum ya neden bu bencillik aramadiğiniz yer kalmasin lütfen gerekirse kızın ailesine ulaşın korkmayın kimseden burda bir hayat mevzusu var ...

Cevabiniz icin cok teşekkürler. Amin insallah biter bir an once Benim gitmem için buradan izin birde onun gelmesi için ordan mi izin almamız gerek. Bilgisi deneyimi olan varsa lutfen yazsın..
bilmiyorum cevaplayan oldu mu? kimi alacağınız, onun sağlık raporu vs ile başvurduğunuz için sadece sizin almanız yeterli oluyor ve 72 saat süre veriliyor. ama özel aracınız yoksa çok sıkıntı otobüs uçak seferleri yok. kırk yılda bir otobüs açılıyor gidiş bulsanız dönüş bulamazsınız.

desteğiniz icin cok cok tesekkur ederim.

Verdiğiniz bilgi cok kıymetli. Çok tesekkur ederim. Özel araçla gideceğim. Seyahat izin başvurumu siz yazmadan 5 dk önce yapmıştım. Ve başvuruda gidip getirmek istediğimi belirtmemiştim. Kız kardeşimin çıkışı bulunduğu ilin iznine tabii zaten oradan başvuracak diye o kısmı hiç karıştırmamıştım sadece hastalıktan dolayı gidip dönmek istediğimi yazdım. Bu takdirde izin onaylanırsa kardeşimi getirirken izin yazısında belirtmediğim için sorun yaşar mıyım acaba?

Arkadaş da sevgilisi de net gerizekalı. Şikayet edin. Bilmiyorum polis mi savcılık mı daha uygun ama durumu anlatın. Madem aynı işyerindeler kızkardeşin yerinde olsam amirime de şikayet ederdim. Böyle gerizekalı insanlar insanca konuşmaktan anlamıyor.

Hastalığı nedir?

Bence eşyalı ev bulup taşınmak en mantıklısı

Nokta atışı tespit olmuş. Kesinlikle onlar hakkında aynı şeyi düşünüyorum..

Bende aynılarını söyledim inanın. Ama kardeşim bunları yapmaya yanaşmıyor. Ama öyle ya da böyle kötü olunacak yani kaçışı yok. Senin hayatını hiçe sayan bir insanla iş arkadaşı olarak bile kalamazsın.

Hastalığı nedir?

Bence eşyalı ev bulup taşınmak en mantıklısı

Kalp hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…