arkadaşlar biraz konu dışı oacak ama bi yeğenimiz var yarışmada oy topluyoruz face kulananlar yardımcı olabilirlermi EN SEVİMLİ BEBEK YARIŞMASI'dan Fotoğraflar | Facebook önce sayfaya katılıp sonra irem hüsna bebeği beğenirseniz çok memnun olurum
valla canım şimdi girdim baktımda 1.seçilmiş heralde..zaten sizin bebepğide bulamadım
hayır canım mart ayı birincisi seçilmedi henüz bizim bebeğin adı İrem Hüsna Gerçel Fotolarda3. sayfada maviş kızımız
sulekarataş kızım beni ne zaman yorup offf desem aklıma bir an onu çok istediğim zamanlar aklıma geliyor.bu yorgunluğa hasrettin sen diyorum ve senin gibi evladının kokusunu içene çekmek isteyen insanlar var diyorum ve hemen şükredip olmayan herkese dua ediyorum.RABBİM neylerse güzel eyler her şerde hayır vardır.inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alman nasip olur canım.seni çok iyi anlıyorum.ALLAH sabır versin canım.
bazen umutsuzluk böyle tavan yapıyor saat 05,42 ama uyuyamıyorum dik durmaya çalışmak çok zor oluyor zaman zaman anne olmak istiyorum hemde çok ya budefada olmassa diye korkuyorum bebeğim 41gün önce bıraktı annesini cennette ve beni bekliyor biliyorum takdiri ilahi olduğunuda ama nebiliyim genede zor oluyor tutunsun diye neler yaptım bilseniz ve sımsıkı tutundu oğluşum zorla aldılar çok acıydı eşime görüyomusun tutunucakmı diye korkarken nekadarda sıkı tutunmuş dediğimde ikimizde sözün bittiği yerdeydik evet vardır bundada bi hayır diyorum rabbim böyle istedi diyorum ama bezende gitti bebeğim diyorum 3 yıldır hasretini buram buram duyduğum yavrum gitti diyorumdua edin lütfen bu özlemi duyan herkes için dua edin.
sulecim çok zor bir sınavdan geçmişsin..hiç kolay değil tabiii...ama dediğin gibi bundada bir hayır vardır belki...bunu demek karşıdan kolay diyorsundur belki..anlıyorum seni...ama bu sabrının mükafatını Allah eminimki sana fazlasıyla vericektir canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?