Kızım oluyor teyzeleri..

dr banada ferro sanolu 1 yaşına kadar vericeksiniz demişti...
arayıp neden kötülüyorsunuz dediler gülincim..halbuki ben doğruları yazmıştım ama kabul etmedi tabi..neyse orayı hatırmak bile istemiyorum...sonradan kendi ismimle nik aldığıma pişman oldumda geçti artık bolu pazarı:)

gülin sen zaten herşeyi veriyordun dr sadece tekrarlamış bence:)
benim randevu yarındı ama bizim dr ayrılmış hastaneden aynı hastanede diğer dr.a gidicez sırf hormonundan dolayı oraya devam edelim diyoruz 1 yaşına kadar..cuma gününe aldık kan testimizi o gün yapabiliriz dedi dr..
mersinli benim kızım 10 eylülde felan doğucaktı aramızda çok yoktu zaten aynı haftalar içinde sonuçlarımızı almıştık...

kızımı 6 dan sonra uyutmuyorum daha doğrusu bugün 7 ye gitti saat ama olsun ne yapalım.dün 6 dan sonra uyutmadım 10 buçuklarda gece uykusuna yattı..saat 1 den 2 buçuklara kadar kendi odam ve kızımın odasında mekik dokudum ama yatağından kaldırmadım..mama yaptım,sonrada emziğini düşürdü takdım,düşürdü takdımm minayla öle uğrşltık ama en azından yatağından kalkmadı..ölede uyumuş zaten..
bugünde 7 de uyandı en son şimdi uyuyor ama o kadar uykusu gelmiştiki sallanmadan uyumayan kızım muhallebisini yerken uyukluyordu sonrada yatırdım yatağına kendi kendine uyudu şükür..çok mızmızlık yapıyor ama uğraşıyorz yeterki uykusu düzene girsin..yere koyuyorum,soyuyuorum,ayaklarını suya soktum iyi oldu ypruldu öle uyudu...
ama kızlar kızım gün içinde 15 dakka bile uyumuyr...sonra çok mızmızlık yapıyor,çook ağlıyor...

ayrıca kızım gece uyuduğu için internete giremedim..gün içinde zaten minayla uğraşmaktan pek giremiyorum..ondan burayı ihmal ettim..
şimdide ben yatıyorum girerseniz bu saatten sonra iyi gecelerrrrrrrrrrr.....kızım uyanırsa bir ihtimal girerim

hilalcim akşam üstü yatırmayınca vede biraz yorunca hiç uğraşmadan yatıyor.bende uyanınca odadan çıkarmıyorum bazen tekrar emzirince hemen uyuyor bazende tekrardan sallıyorum öyle uyuyor.ama odasından inatla çıkarmıyorum çünkü hemen uykusu kaçıyor ve saat 2ye kadar asla yatmıyor.işte uğraşıyoruz öyle kızlarımızla napalım.
gülincim genelde bütün bebekler fotolarda daha bi tosun çıkıyor nedense.anca dr takibinde görebiliyorum buyudumu büyümedimi diye

valla dün 12 buçukda uyandı 2 ye kadar yatağında salladım onu ama çıkarmadım yatağından öle uğraştım yine kendi odam ve onun odası arasında..
bugünde 12 lerde uyandı ağladı benim işim varken babası kaldırmış onu çok ağlamış mecburen aldı..ve şuandada ayağımda bakalım ne zaman uyuyacakkkk

valla canım şimdi girdim baktımda 1.seçilmiş heralde..zaten sizin bebepğide bulamadım

kızlar nerelerdesiniz?boşladınız buralarıofff yarın aşımız var sabah ordanda drumuza gidecez ağızdan bişey verecek yine galiba.inş.çok ağlamaz kızım aşıda.acaba bu aşı ateş falan yapıyormudur.diğer aşılarda bi problem olmadı bundada olmaz inş.

kızlar bugün hem aşımız hemde kontrolumuz vardı.7100 kg.65 cm olmuş.dr artık kahvaltı ve çorbalara geç dedi.şimdi benim anlamadığım bişey var.bir anne sütü bir ek besin sıralamsıyla git diyor.ek besin olarak kahvaltı,meyve,çorba,yoğurt,muhallebi olarak.herbirinin arasınada anne sütü.ama zaman yetmiyorki.sabah anne sütü 2 saat sonra kahvaltı 2 saat sonra anne sütü yine 2 saat sonra meyve ama bunların hepsini verebilmem için gece 3te muhallebiye sıra geliyor.ne yapacam bu durumda her gün 2 ek besini devre dışımı bırakacam.ama meyve ve yoğurtuda vermem gerekiyor e kahvaltıyla çorbamı devre dışı kalacak.aklım karıştı kızlar yardım.

1 ayda kaç gr kilo almış mersinli..benim kızım 5 960 felan olmuş boyuda 63.7 cm miş..dr.umuz gitti başka dr.a gittik aynı hastanede oda çok yoğundu konuşamadık bile..başka hastaneye gidicez büyük ihtimal..ne vercem onu bile konuşamadık ya...randevuvumuz bir gün önceydi eşimin işi çıktı asistanı aradık tamam gelin dr ilgilenir dedi ama ilgilenemedi sinir oldum..bu arada o dr kilo alımı hiç iyi değil dedi.önceki dr bundan dolayı bişey demedimi dedi..hepten sinirlerimi bozdu..şu soğuklar geçsin başka hastaneye gidicezzzzz...
kahvaltıda ne vercen mersinli?

ya bende bi içime sinen dr bulamadım.400 gr almış.benim drda çok almamış dedi.şimdi hepten bişey yemiyor.dişi patladı.iştahı hepten kesildi.gece dışında gündüzleri adam akıllı emmiyor bile.valla kahvaltı olarak hazır hero babynin kahvaltısını aldım.onun içine 4 bebe biskuvisi,1 çay kaşığı pekmez,yumurta sarısının çok azını ve bırazda peynir koyup veriyorum ama zar zor.biraz zorlayıncada hepsini kusuyor.o kadar çaba boşa gidiyor.çorba olarakta patates,havuç,pirinç ve irmik koyup yapıyorum.ama dr püre kıvamında olacak dedi.onuda pek sevmiyor.gerçi bu aralar bayılarak yediği muhallebiyi bile zorla yiyor.iştahı gitti kızın of ya.dr dişi kabarmış patlar dedi.eve geldim parmağımı sürim bi dedim ay bi baktım parmağıma tırtıl tırtıl bişey geldi bi baktım çok hafif çıkmış belli belirsiz.bundanmı iştahsızlığı acaba.

ondandır mersinli çıkınca rahatlarsınız inş..

gülin devm sütünde 1 yaşından sonra tüketin yazıyor ondan dolayı almadık dr.a gidicez inş bu hafta içi bakalım o ne dicek...
ya hep hazır şeyler veriliyor bebeklere ne kadar sağlıklı bilmiyorum kii...ben daha almadım fakat benim dr muhallebiyi bile kendin yap katkı maddeli olmasın dedi..ama eğer ölese neden tüketiliyor anlam veremiyorum...
bu arada gülincim sonunda minanın idrarını bugün yaptırıp hastaneye götürdük şükürrrr:)

cadı minanın idrarı bile ne kadar kıymetlibu arada ne kadar hazır şeyler vermezsek o kadar iyi bence..ama yemeyincede mecbur veriyoruz..şimdi kafama takılan bişey var..diğer kızım Berin 12 yaşında..12 sene önce açıktan süt vermeyin...pastörize verin diye bas bas bağırırlardı...şimdi değişen ne oldu..o zamanlar devam sütleri yoktu...şimdide inek sütü vermeyin diyorlar..e 12 yıl önceki pastörize verin dedikleri inek sütü değilmiydi..şimdide neymiş devam sütü verin diyolar..bu işler iyice ticari amaçla yapılıyo diye düşünüyorum...hazır mama vermeyin diyolar ama devam sütleride katkılı değilmi..ondada kimyasal maddeler yokmu...:26:

bazen umutsuzluk böyle tavan yapıyor saat 05,42 ama uyuyamıyorum dik durmaya çalışmak çok zor oluyor zaman zaman anne olmak istiyorum hemde çok ya budefada olmassa diye korkuyorum bebeğim 41gün önce bıraktı annesini cennette ve beni bekliyor biliyorum takdiri ilahi olduğunuda ama nebiliyim genede zor oluyor tutunsun diye neler yaptım bilseniz ve sımsıkı tutundu oğluşum zorla aldılar çok acıydı eşime görüyomusun tutunucakmı diye korkarken nekadarda sıkı tutunmuş dediğimde ikimizde sözün bittiği yerdeydik evet vardır bundada bi hayır diyorum rabbim böyle istedi diyorum ama bezende gitti bebeğim diyorum 3 yıldır hasretini buram buram duyduğum yavrum gitti diyorumdua edin lütfen bu özlemi duyan herkes için dua edin.

sulekarataş kızım beni ne zaman yorup offf desem aklıma bir an onu çok istediğim zamanlar aklıma geliyor.bu yorgunluğa hasrettin sen diyorum ve senin gibi evladının kokusunu içene çekmek isteyen insanlar var diyorum ve hemen şükredip olmayan herkese dua ediyorum.RABBİM neylerse güzel eyler her şerde hayır vardır.inşallah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alman nasip olur canım.seni çok iyi anlıyorum.ALLAH sabır versin canım.

amin canım inşallah kızını öpüyorum rabbim sağlık sıhhat versin hayırlı evlat olsun.

şule bende kızımı 4 yıl üstüne aldım kucağıma seni çok çok iyi anlıyorum ve bende her aklıma geldiğinde hepinize dua ediyorum...

rabbim tüm isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞ...

sulecim çok zor bir sınavdan geçmişsin..hiç kolay değil tabiii...ama dediğin gibi bundada bir hayır vardır belki...bunu demek karşıdan kolay diyorsundur belki..anlıyorum seni...ama bu sabrının mükafatını Allah eminimki sana fazlasıyla vericektir canım....

kızlar bugün başka hastaneye gittik..dr kesinlikle pirinç unlu muhallebi verme dedi tabi kilo almaz dedi..sabahları milupanın kahvaltısını, gece milupanın mamasını vericeksin dedi,meyve yemediğini söledim yine milupanın meyvesini ver dedi..fakat diğer markaları kesinlikle verme dedi..
bisküvi asla yok vücuda hiç bir faydası yok dedi..inek sütü içinde 2 yaşından önce verme dedi..verirsende devam sütü dedi..
kahvaltısınıda 1 gece önceden suda bırakılmış peynir koy,yumurta sarısı ve birde organik pekmez koy dedi..

şimdi benim diğer dr dışardan bişey verme demişti buda onları ver diyor..dr.dan dr.a bu kadar fark olurmu yaaa...başka dr.a da gidicez fakat ne zmaan gideriz bilmiyorum..yarın hava bozmazsa gideriz belki..

birde çorba için 3 sebzeyi karıştır şimdilik öle ver sonrada dana kıyması katarsın öle verirsin dedi...

şimdi eşim aradı bu mamaları araştırmış..bebelakla milupayı aynı firma üretiyormuş..üreten firmayı aramış milupa organikmiş ondan fiyat farkı varmış...

hayır aksine söylediklerine katılıyorum evet zor ama takdşri ilahi yaşadıklarımı basite indirgemiyeceğiniz için burdayım yaradanın bi bildiği var seninde dediğin gibi sabrımız mukafatlandırılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…