Kızım oluyor teyzeleri..

allah allah şimdide msn im açılmıyo..sen ç dışısın dediğinde halbuki çevrim içiydim hilal..

valla bilmem kii...mersinli sende çevrimdışı gözüküyorsun bendee...be yeni msn ne değişikmiş yaaa

selam kızlar resimlerinizi gördüm.azminiz gözlerimi yaşarttı valla ne yalan söylim hilal ve gülin ikinizi kafamda canlandırdığım gibi çıktınız.hatta sizi görünce şaşırdım bu kadar olmaz dedim.minik kuşlarınız çok tatlııı..kızıma gösterdim bak kızım senin arkadaşların dedim bu arada burdan bana mersinli demeye devam kızlarhilal hiç kızın 7 aylık doğmuş gibi değil çok iyi gördüm.bu arada burayı ihmal etmeyin yazın.bu topik hep açık kalsın.kızımın yeni resimlerini akşamüstü eklicem görürsünüz.çok ilginç ya.hiç tanımadan bu kadar sizi benimsemem çok ilginç.

evet burası hiç kapanmasın..mersinli senin kızında çok tatlı..hilalinkini zaten uzun zamandır takip ediyorum..hepimizinki çıtır çıtır kızlar...biz nasıl yoldaşız onlarda yoldaşlar...valla benim pc çok ağır..çok zor yükleniyo...

bencede burayı hiç ihmal etmiyelimm..

mersinli isminin sölenmesini istemiyor ben ise kendi ismimle nik almışım...üstelik başım belayada girdi kendi isimle nik aldığım için...

eski tüp denediğim yeri kötülüyordum hastada hastaneye sölemiş yetkililerde beni aradı..dertsiz başına al belaaa iştee:))))

hilal alemsin yabaşka ad kalmadıda kendi adınla açtın.ya benim şöyle bir olayım var benim tüp bebek olayı gizli olduğu için hiç kimsenin haberi olmadığı için ondan ismimi söylemeyin diyorum.çünkü akrabalardan ve arkadaşlarımdan buraya üye olan var.neolur ne olmaz.tedbir amaçlı benimki:18:

gülin naptın canım?kızını dra götürecektin ne oldu?aşıda çok ağladımı?off haftaya bugünde bizim aşımız meleğim çok ağlayacak yaboy kiloya baktımı ne alemde?ek besin için bişey dedimi.seninki doldu benimkide yarın tam 6.ayı bitmiş oluyor.ne ekbesin verdi.kızlar bu aralar girmiyorsunuz.ihmal etmeyin burayı.bu bizden sonra gelenlerede ışık tutar.takip eden çok burayı.
hilal senin kontrol ne zamandı?minanın asıl doğması gereken tarih neydi?sanırım aramızda 1 hafta olması gerekiyordu.

evet gittik bugün dr umuza..ama aşımız bugün değildi cnm..perşembe günü olucak..sağlıkocağında vurduruyorum devletin yaptıklarını..özel aşıları dr umuza vurduruyorum..bugün kan sayımı yapılıcaktı..önceki dr umuz öyle demişti..değiştirdiğim dr umuza ilk gittik bugün..o kan tahliline gerek duymadı..çünkü normal çıksada 1 yaşına kadar zaten vericeksiniz ferro sanolu dedi..boşuna bebeğin canını yakmaya gerek yok dedi..anlamadım bende iki dr farklı düşünüyo..hemde aynı hastanenin hatta aynı katta görev yapan dr lar..diğeri sanırım hastaneye tahlil parası kazandırma derdindeydi...ne yalan söyliyeyim sevindim tahlil olmamasına..bugün kurbanlık koyun gibi götürdük onu..

neyse kilomuz 7530 gr...boyumuzda 67 cm..iki ayda 5 cm uzamış..yani bütün değerleri normal dedi..anne sütüne yine devam ama artık ek gıdalara geçebilirsiniz dedi..sabahları bir kibrit kutusu kadar peynir ... bir muzun beşte biri... yarım katı yumurta sarısı ...birkaç bebe bisküvisi ve pekmezle anne sütü yada devam sütünü katarak kahvaltı verebilirsiniz dedi..yoğurdu meyveli değilde sade verin dedi..meyve suyu yada püresini kendi hazırladıklarınızdan verin dedi..zaten kavanozdakilerden pek sevmiyo defne.. çorbalardanda işte sebze ..mercimek..yoğurt ...hepsinden verebilirsiniz dedi..8. aydada köfte..et..balık...bunlara başlayın dedi..tabii ben köfteden verdiğimi söylemedim..

Son düzenleme:

eee ne dediler hilal???niye kötülüyosunmu dediler

gülin bizim dr da 1 yaşına kadar ferra sanolu vereceksiniz demişti.bize kan alınacak dememişti.valla bazı drlar sırf para için bol keseden tahlil yapıyorlar.bizim dr da öyleydi.hem soğuk bir kadın hemde habire tahlil yaptırıyodu o nedenle başka dra gitmiştik geçen ay ama onuda yazmıştım ya pek beğenmedim.mecbur yine bu ay eski druna götürecez.maşallah kızın büyümüş boy atmış.bakalım benim minik kuş ne kadar çıkacak.bana zayıfladı gibi geldi ama bakacaz artık.

bundan sonra öncede olduğu kadar kilo almazlar zaten..ama resimlerde gayet güzel görünüyo kilosu...maşallah...çok aşırı tombulu napıcaz..ben zaten kızları çıtır severim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…