Kızım oluyor teyzeleri..

canım bende merak ediyorum gerçekten kızınıda senide...
face in olsaydı iyi olurdu:))))

ben bizim aile hekimimizi bile bilmiyorum...aslında dr.umuzu değiştirmek istiyoruz yakın bir yere gitmek istiyoruz ama kızımda hormon bozukluğu olduğu için biraz daha doğum yaptığım hastaneye gidicez...

face olayına giremedik bir türlü nasıl açılır bilmiyoruz bile:)) belki açarım bende eşim sıcak bakarsa.pek sevmiyor böyle şeyleri.

bizim sağlık ocağındada hemşire yakın arkadaşım..o yüzden orayada gidiyorum..aşılarııda orada vurduruyorum..özel aşıları özel dr umuz yapıyo..2 ayda bir gidiyoruz özel dr umuzada..yani o öyle çağardı bizi..
mersinli canım biz hilalle görüşüyoruz faceden..kızlarımızında rsimlerinden görüyoruz..seninde olsaydı çok iyi olurdu..bu arada aynı zamanlarda geçmiş yazılara bakmamızda ilginç dimi...
sahi kızlar dün akşam defneye köfte verdim..tabii minicik..yeşil mercimek kadar ..5 parça yedi..ağzında geveledi geveledi yuttu..defne ileride lokma lokma daha güzel yiyecek sanırım..kaşıkla verilenleri çokta severek yemiyo..bir çorba yediriyorum varya biri görse beni deli diyecek..türlü şaklabanlıklarla yediriyorum..birde püskürtüyorki her yer benek benek mama..bazen berin karşısında dans edip oyalıyorda öyle yediriyorum..

gülncim maşalahhhh kızına benim kızım hala meyvenin püresini bile yemiyorr..tosuncukkk ne olcak...
benim kızda püskürtüyor ama eline pek bağlamıyorum gülincim şimdilik:)bağladığımda daha çok ağlıyor bende kıyamıyorum açıyorum:)

aaaaaaaa bende patates yemeğiı ezdimde verdim kızıma onu sevdi birazcık yedii..hayret ettim vallaaa...

yavaş yavaş alışır yemeye hilalcim..defnede patatesi sevdi..eveli akşamda kabak böreğinin kabaklarından verdim..peynirle karıştırıp..onuda sevdi..hatta karşıdan açıyodu ağzını..bir eliylede elimi tutup ağzına çekiyordu..diğer kızım hiç böyle yememişti...çok çektiydim ondan çokk..

merhaba kızlar negüzel dertleriiz var yaaaaaaa insan hayran kalıyo :)))))))

hilalcim nasılsın bebeğin nasıl Allahım hepinizin yavrularını korusun inşallah

iyi canım kızım allaha şükür bende iyiyim..sen nasılsın tehliken devam ediyormu?

canım benim doğuma kadar hastalanma riski var ama şükür ayrıntılı ultrasonumuz şeker testimiz temiz çıktı diğer bebeğim 9 aylıkken hastalandığı için bunu büyük ihtimal 36. haftada alacaklar yinelemesin diye bakalım rabbim hayırlısını versin
hareketleri başladı baya baya ama hala hergün oynamıyo mesela dün çok oynadı bugün arada bir vurdu bilmiyom artık rabbim cümlemizin yavrusunu korusun olmayanada nasip etsin hayırlısı ile

aminnnn inş canım....
sen oynamaları çok fazla takma kafanaa sitresden uzak durr rahat oll relaxx

kızlar işinize karışmak gibi olmasında msn artık sistem değiştirdi
mesela sen gülini ekledinya hilalcim davet gitmiyo gülininde seni eklemesi gerekiyo ikinizde ekleyince onlıne oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…