Kızım oluyor teyzeleri..

ya kızlar benimde etrafımdakiler çok kilo aldın diyorr...aslında hepimizde aynı kiloları almışız...demekki bu kilo normall...
tüp bebekdeki dr.um 80 kilo olma demişti...bende şimdi 70 kilo oldumm...80e çıkmam heralde inşşş yanii...
neyse hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da kilo veririz sonrada inşş..

hilalcim bende 68 oldum.boyda kısa olunca daha bir tombiş oluyor insan.gerçi yüzüm bacaklarım kollarım aynı.doğal olarak göbişim ve kalçalarım bu kiloları kendi aralarında paylaşmış.inş.75i geçmem bende.şimdiden kilo telaşı sardı bizi desene.

mersinli dediğin gibi boyda kısa olunca daha bir tombiş gözüküyoruz)))))
kilo telaşı sardı ya veremezsen diye korkuyorum..gerçi bebeğim tutmadan önce ne kadar alırsamm alıyım diyordum ama şimdi öle denmiyor....
kızlar kızlarınıza isim düşündünüzmüüüü???

slm kızlar..benim boyum 1.71 olduğu için çok belli olmuyor aldığım..birde kalmadan önce çok vermiştim kilo..bende tam tersi biraz kilo almak istiyordum...demekki hiç kimse halinden bir türlü memnun olmuyor...
isim işine gelince biz zaten cinsiyeti belli olduğu gün koyduk ismini..daha doğrusu diğer kızım yani ablası koydu..DEFNE olucak ismi...hayırlısıyla doğsunda tabiii...

defne demek güzelll...dediğin gini hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşş...
boyun gerçekten iyiymiş..bende ilk tüp denememden önce diyete girmiştim zayıflamıştım..ama boş gebelikten sonra hepten kendimi bırakmıştım ve ondan 2.denemeden önce kilo almıştım...şimdi kendimi öyle bıraktığım için pişmanım tabi...
bu arada nasılsın justing karşılaştık konuşalımm....

:CüvCüv:
slm canım nasılsın demek seninde kızın oluyor hayırlısı olsun canım bende bu ara kilo aldım yüzüklerimi falan çıkardım ama boyum 170 olduğu için fazla tombikleşmedim zaten kız çocukta kalçalar daha çok ön plana çıkıyor inş doğumdan sonra veririz aldımız fazlalıkları isim erkek olursa eşim koyucaktı kız olsa ben diye düşünmüştük (elanur yada elif ) koymayı planlıyoruz bakalım işte hayırlısı olsun

ben bir cesaret normal doğum yapacam diyip kilolardan biran evvel kurtulmak istiyorum açıkçası.boşverin kızlar öbür yaza formumuza gireriz yine.hele bi sağsalim kızlarımız doğsunda.isim konusu bizde hala muamma.aslında daha bebek yokken aklımızda isim vardı ama olduktan sonra aklımızı karıştıran çok oldu.o yüzden oluruna bıraktık.doğumu yaklaşsın bi öyle net karar veririz dedik.

ayy hilalcim kusura bakma canım..bençıkmışım..senin burda olduğunu görmemişim...
kiloları takmayın kızlar yaa..hamileliğin güzel yanları..rabbim bugünleri bize gösterdi yaa..nankörlük etmeyelim..uykusuzluk tan veririz zaten kiloları merak etmeyin...

evet dediğiniz gibi hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alalımda kilolarıda veririz..rabbimm bize bu günleri yaşattı yaa trabbime binlerce şükürler olsun....
kızlar doğumlarınız hangi tarihe geliyyor???benim 20 eylül fakat 10 gün önce alırız dedi dr..fakat bayramın 2.gününe geliyormuş ya bayramdan önce yada batramdan sonra olabilir...biz sezartyan yapıcaz nasip olursa...

slm canım evet benimde kızım oluyor...ve dediğin gibi kalçadan çok şikayetçiyim:)))))

hilalcim ben epidural normal düşünüyorum.benim doğum tarihim son gün 12 eylül.ama normal olacağı için ne zaman gelir bilinmez.bide kızlar erken gelir diye bi olayda var.heralde bayramdan önce olur benimki.korktuğun içinmi sezeryan düşünüyorsun?

benimde 16 eylül son tarih..ama ilki sezeryandı benim buda öle olucak..birde plasentam aşağıda olduğu içinde normal doğum yapamam..bir hafta önceside bayrama denk geliyo..büyük ihtimal hemen bayram öncesi alınır bebek....

mersinli korkuyla alakası yok..kendi tüpddeki dr.um özel olarak normal doğum yapma dedi..sezaryan yapın dedi..ben bugüne kadar kimseyi normal doğurtmadım felan dedi...normal doğumda bebeğe risk var,sezaryanda ise anneye var dedi..oda küçük bir risk dedi...ailemde sezaryan yap diyor riske atmıyalım diyor..ondan sezaryanda karar kıldık..birde şimdi gittiğim dr.da sezaryan olsa daha iyi dedi ama bize bıraktı tabi...
erken doğum olayı benimde hep kafamda çünkü tüp dr.um hep erken doğum olabilir bebek yoğun bakımı olan hastane seçin demişti..ama inş vaktinde gelir kızlarımız...
kızlar bebekleriniz her gün oynuyormu??benim kızım bazen çok oynuyor bazende pek oynamıyor..acaba benim moralimle felan alakası oalbilirmi??eşim dün ameliyat olduda ona üzüldüm yanınada gidemedim..bebeğimde pek oynamadı..korkuyorum bişey olucak diye aklım çıkıyor...dr.da bebeğin oynamazsa gel dedi hemen..ondanda kafam daha allak bullak oluyor...

hilalcim dr.un fazla garantici.sezeryan biraz drların kolayına geliyor.önemli olan sensin.senin kafana yattıysa sezeryan gerisi ayrıntı kalır.hareket olayına çok takılma.aynen benimde senin gibi oluyor bazen oluyor güm güm vuruyor gün boyunca.bazende gün boyu hareket etmiyor.minik hareketleri gün içersinde hissetmiyorda olabiliriz aslında.kafana takma canım.kızlarımız ALLAHIN izniyle sımsıkı sarıldılar bize.inş.hep bizimle olacaklar.

inş canım benimm...

kızlar hareket olayına takılmayın sakın..benim şimdi çok fazla hareket ediyor ..gece bile uyutmuyor..ama ilk hamileliğimde bu zamanlarda bu kadar oynamıyordu..birinci hamilelikle ikincisi çok farklı...ilkinde 8. aydan sonra çok rahatsız ediyordu..üstelik her saat bebek oynıcak diye birşey yok..onlarda yorulup uyuyorlardır...hayırlısıyla herşey çok güzel olucak kızlar...merak etmeyin...
b u arada plasentamın aşağıda olması sebebiyle erken doğum riskim benimde var...acıbademdeki dr umdan çok memnun olmama rağmen yoğun bakım böülümü çok pahalı olduğu için dr umu değiştirmek zorunda kalıcam...ama maddi yönünüde düşünmek zorundayım..ssk nın işlevi olduğu başka bir hastane dr una geçmeyi planlıyorum...

maddiyat çok önemli justing..bizede dr medikalpark,medikana,hizmet hastanesi gibi hastaneleri önermişti ama dediğin gibi bebek yoğun bakımı çok pahalı olduğu için gidemedik...
hangi hastaneleri düşünüyorsun canım???illaki ordaki dr.danda memnun kalırsın..

bursa jimeri düşünüyorum...çok arkadaşım ordaki bi dr da doğum yaptılar...ama nedense çok inceliyorum bu sefer yaaa...hayırlısı tabii..ilk kızımı sigorta hastanesinde doğurmuştum..hiçte bir sorunum olmamıştı..ama bunu zor bulduk diyemidir iyi yer olsun diye çok endişe ediyorum..Allah hayırlısını versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…