ya kızlar benimde etrafımdakiler çok kilo aldın diyorr...aslında hepimizde aynı kiloları almışız...demekki bu kilo normall...
tüp bebekdeki dr.um 80 kilo olma demişti...bende şimdi 70 kilo oldumm...80e çıkmam heralde inşşş yanii...
neyse hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım da kilo veririz sonrada inşş..
defne demek güzelll...dediğin gini hayırlısıyla kucağımıza alalım da inşş...
boyun gerçekten iyiymiş..bende ilk tüp denememden önce diyete girmiştim zayıflamıştım..ama boş gebelikten sonra hepten kendimi bırakmıştım ve ondan 2.denemeden önce kilo almıştım...şimdi kendimi öyle bıraktığım için pişmanım tabi...
bu arada nasılsın justing karşılaştık konuşalımm....
:CüvCüv:
slm canım nasılsın demek seninde kızın oluyor hayırlısı olsun canım bende bu ara kilo aldım yüzüklerimi falan çıkardım ama boyum 170 olduğu için fazla tombikleşmedim zaten kız çocukta kalçalar daha çok ön plana çıkıyor inş doğumdan sonra veririz aldımız fazlalıkları isim erkek olursa eşim koyucaktı kız olsa ben diye düşünmüştük (elanur yada elif ) koymayı planlıyoruz bakalım işte hayırlısı olsun
hilalcim dr.un fazla garantici.sezeryan biraz drların kolayına geliyor.önemli olan sensin.senin kafana yattıysa sezeryan gerisi ayrıntı kalır.hareket olayına çok takılma.aynen benimde senin gibi oluyor bazen oluyor güm güm vuruyor gün boyunca.bazende gün boyu hareket etmiyor.minik hareketleri gün içersinde hissetmiyorda olabiliriz aslında.kafana takma canım.kızlarımız ALLAHIN izniyle sımsıkı sarıldılar bize.inş.hep bizimle olacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?