Kızım oluyor teyzeleri..

hilall mersinli justing beni hatırladınızmı............ben daha önce kk ya misafir olarak giriyordum....justingi sizleri okuyordum...birde justingde 76 lı herhalde sonra bende üye oldum...........sizlere kızlarınızla bir ömür boyu mutluluk diliyorum..........şimdi tekrar gördüm sizi.......maşallah kızlarınıza yani justing sayesinde üye oldum birde deryam 76 mı vardı..........

Son düzenleme:
sel hatırlamadım ama hoşgeldin.topikimiz herkese umut oluyor.bizde herkes gibi umutla başladık olmadı tekrarladık tekrar umutla ve sonra yavrularımıza kavuştuk.inş.herkes kavuşur bizim gibi.

canım ismini hatırlıyorum ama burda o kadar çok kişiyle görüştükki tam çıkaramadım..hangi topikte yazışmıştık??ama hoşgeldin topiğimize..arada görüşürüz burdan...

sel ben hatırlıyorum seni canım..tüp bebek yaptırdığım zamanlarda konuşmuştuk heralde...şuan ne durumdasın hamilesin diye okumuştum bir topikde sanki ama kesin hatırlamıyorum yanlışda olabilir...deryam76 nın topiğinde bende vardım demekki ordan yazışmıştık..

aşkolsun kızlar...........demek hatırlamadınız...................aslında bende sayılı kişiler dışında isimleri bende karıştırıyorum...............ben ist. memorialde 6. denememi yapacaktım................ama yine olmadı ......................artık noktayı koydum...yeter.............sizlere başarılar mutluluklar diliyorum...yazışırız.....ok................

doğru doğru noktayı koyduğunu okumuştum bir topikde..seni o kadar net hatırlıyorum kii ben ilk üye olduğum vakitlerde yazışmıştık..ama uzun zamandır görmüyorum seni buralarda...yada ben diğer topiklere bakmıyorum oda olabilir..
ya bence noktayı koyma bana demesi kolay diyebilirisn ama gücünüz yettiği kadar deneyin sonunda en güzel şeye ulaşıcaksınız..10 kez deneyip 11.denemede evladına kavuşanlar var..demekki daha evladına kavuşmanın vakti gelmemiş ve belkide bundan sonraki denemende olucak..
rabbim bu yolda uğraşan herkesin kucağını doldursun İNŞ seninkinide...en canı gönülden dua ediyorum tüm evlat isteyenlere.....

merhaba güzel anneler topiğinizi sürekli okuyorum aradada yazı yorum biliyorsunuzki ilk bebeğimi ileri derece nemi yüzünden doğumumdan 2 gün sonra kaybettim ((( kızım için 3-4 doktora gidiyordum hilalcim sen hatırlıyorsundur beni sanırım şimdi bütün dokorları bıraktım tek bir doktora gidiyorum yine anemi başladı hatta sınırda pazartesi şiddetli karın ağrısı ile hastaneye gittim doğum sandım ama kansızlık yüzündenmiş kızım iyi görünüyor tabi içerde onun kan pompalayıp pompalamadığını bilmiyorum kızım pazartesi günkü muayenede 2081 gramdı 33+3 günlüktü pazartesi doktor ayın 20 sinde doğurtacak bebişi erken alıcak tam 37 hafta dolduğu gün yani sizce kızım çokmu zayıf olur ayın 20 sine 23 gün kaldı doktor küveze girebilir dedi yüksek ihtimal akciğer geliştirici inede yaptım dün 2 adet önceki gün 2 adet

Son düzenleme:
allah uzun ömür versinnn kızı olan anneler çok şanslı benim 2 oğlum var kız annesi olamıcammm:)

allah uzun ömür versinnn kızı olan anneler çok şanslı benim 2 oğlum var kız annesi olamıcammm:)

ah cnım bence öle düşünme rabbim sağlık versin bak benim ilk kaybettiğim erkekdi kız çocuğunu çok severim ama bugün bi olum olsun diye dünyaları veririm senin 2 evladın varmış negüzel bizler gebe bile kalmaktaa zorlanan kadınlarız rabbim yavrularına ömür versin üzülme kızın yok diye

tabi hatırlıyorum nurcancım..hiç korkma küvezde bile yatmayabilir kızın..ben 32.haftada doğum yaptım sen riski atlatmışsın..37.haftada zaten doğum yapılıyor..banada ciğerleri gelişsin diye iğne yapılmıştı fakat çok erken doğdu benim kız..2 kilonunda üstündemiş hiç korkma boşuna sitres yapma kızını üzme..küvezde kalsa bile az kalır ki allahın izniyle kalmaz inş..
benim doğumda riskli olduğu için bebek dr.uyla görüşmüştük bize 36.haftaya gelsen küvezde bile kalmaz demişti..
bu arada nurcan 1 ay daha var doğum yapmana son zamanlarda bebiş daha çok kilo alırmış öle derler ben göremedim o günleride:)eğer öleyse kızın 3 kilo dahi olur..
doğum yapınca bizede yaz merak ederim seni..

ah inşallah çok korkuyorum küveze girecek yine çıkamıcak diye kandsızlıkta tekrar nüksedince pazarteside çok sancılandım telaşlandım valla Allahım aın 20 sinde kızımı sağ sağlim almayı nasip etsin kucağıma cuma gününe rtast geliyor inşallah rabbim mubarek gün bizi sağ sağlim kauşturur eve fde sanırım pazartesi çıkarırlar haftasonu çııkış yapmazlar mutlka yazarım canım sana çoook öptüm kızını kendinize iyi bakın sağol ilgine canım inşallah dediğin gibi bu 23 günde kilo alır yaramazım :))))

riskli gebe bu saatde ayakta ne yapıyorsun yatsana...kızın doğsun o zmaan yatmaya hasret kalırsın.yatmak istersin yatamazsın...

9 buçukda kızımı yıkadım sonra mamasını yedi sonra uyuttum yatağına yatırdım 15 dakka sonra uyandı 11 den beri ayağımda sallıyorum uyumadı,bende yatağına yatırdım orda salladım yine uyumadı, pc ı kapatıyım diye buraya geldim zannımca kızım uyudu sesi çıkmıyor inş uyumuştur yani....
anlıcağın nurcan bu günlerinin kıymetini bil:)))

canım hatırladım şimdi seni..nolur kusura bakma..artık kafam çok dolu..herşeyi aklımda tutamıyorum..
nokta işine gelince hemen koyma..biraz ara ver..kafan dinlensin..birsüre bahsetme bebekten..sonra iyi hissedince tekrar denersin..unutmaki herşey Allah tan..vakti zamanı bekliyordur..

nurcan merak etme canım..2 kilonun üstündeki doğumlar riskli olmuyor..hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini..dualarım seninle..

canım bende uyku hastalığı vardı daha öncedende günde 3 saat felan uyurdun hamiş kalınca uyumaya başlamıştım ama son zamanlarda yiner eskiye döndüm dün gece 3 te anca uyuyabildim sabah 6.30 da bi kalktım uykum kaçınca bidaha uyuyyamadım sanırım eski uykusuz günlerim geri geliyor buda kızımın işine yarıcak hiç uyumayan bi anne negüzel he he :))))))
inşallah kızın uyumuşturda snede dinlenirsin canım benim :))))))))

hamile hamile bu kadar uykusuz kalınırmı yaaa...yatağa yat zorla kendini belki uyursun:)))))
bu arada kızım uyumuşş bende yatağa gidiyorum yuppiiiiiii:)
valla kızın için uykusuz anne iyidir tabi ama o durumdada bunu sölermisin bilemedim:)
hepinize iyi gecelerrrrrrrrr...

ben çıkayım kızlar hepinize tekrardan çok teşekkür ederim tekrar yazıcam sizlere inşallah güzel şeler canlarım :))))))))) kızlarınızı çoook çpüyorum hepiniz iyi olun inşallah iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…